cuck0o
huviline
Registreerunud 14.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 96 2.6 oli , A4 96 Avant
|
postitati 30.10.08 13:32
|
|
|
Poola numbritega tuvi Eestis
Ega keegi klubilistest pole juhtumisi oma tuvi ära kaotanud?
Mõned pildid: http://pigeon.hopto.org/
Tuli mulle rõdule ja enam ära ei tahtnud minna. Lasin siis tuppa, kuna külmetas ja oli nälgas.
Olen igatsugu Poola tuvifoorumitesse kuulutusi üles riputanud aga tulemust ei miskit. Niipalju olen nüüd targemaks saanud, et tegemist ei ole
klassikalise võistlustuviga (racing pigeon), vaid hoopis lemmikloomaga, mis tõenäoliselt on Poolas kusklit turult ostetud (tähed HGR rõngal).
Seetõttu pole ta ka kusagil registris. Need linnud erinevalt võistlustuvidest ei ole suutelised pikki vahemaid läbima, seetõttu on ta ilmselt hoopis
Eestis kellegi juurest plehku pannud.
Tahaks hirmsasti omaniku ikka üles leida, kuna endal tuvipidamist parasjagu plaanis ei ole ja õue tagasi saates saab ta tõenäoliselt hukka. Sestap
mõtlesingi rohke kasutajaskonnaga Audiklubisse kah info üles panna.
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.10.08 16:01
|
|
|
väga koomiline lugu tegelt.
Ma usun, et Reporter oleks sellest vägagi huvitatud ning samas oleks ka kasulik.
|
|
|
|
jyri172
huviline
Registreerunud 15.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: audi a6 1,8t man c5
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B2sedaan C5avant
|
postitati 30.10.08 16:47
|
|
|
OT aga peaks mainima et väga andekas puur on ehitatud linnule, ise küll millegi sellise peale ei tuleks
|
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 30.10.08 17:28
|
|
|
Esimest korda elus avastan, et üks tuvi võib nii intelligentse linnu moodi välja näha
|
|
|
|
Golf3
huviline
Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4
|
postitati 30.10.08 17:45
|
|
|
nii palju kui tuhnisin leidsin sellise koha nagu link siit valida keel ja edasi
seal juba näeb millised rõngad ja kuidas edasi toimib.ehk on abiks
|
|
|
cuck0o
huviline
Registreerunud 14.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 96 2.6 oli , A4 96 Avant
|
postitati 31.10.08 15:31
|
|
|
Suured tänud audiklubirahvale abi eest!
Tuviprobleem lahendatud! Üks Pärnu klubiliige teadis linnuhuvilisest naabrimeest, kes hirmsasti sellist tuvi endale tahaks. Pühapäeval saabki lind
siis endale uue kodu.
Nüüd on aga uus probleem - K2 võttis ühendust. Tahaksid sellest stoorit teha. Krt ma ei suuda ära otsustada... Huvitav, kas pank näiteks pärast ikka
laenu annab? ;-) Vaatavad, et aa, see on see kiiksuga tüüp, kes mingi tuvi pärast rabeleb ;-)
Offtopic:
Jube lahe on suhelda keeles, millest sa tegelikult mitte ööd ega mütsi ei jaga ;-) Pidasin nimelt oluliseks Poola foorumites rääkida ikka kohalikus
keeles, et tabada maksimaalset lugejate hulka. Aga see ei olnud üldsegi mitte nii kerge, kui esmalt tundus...
Kõigepealt kirjutasin teksti kokku inglise keeles ja siis lasin googli translaatoril
selle poola keelde panna. Kontrollimaks, kas jutu mõte ikka säilus, lasin saadud poolakeelse teksti omakorda tõlkida vene- ja soome keelde.
Loomulikult oli esmane tulemus täielik jama. Kombineerides siis sõnade ja lauseehitusega inglisekeelses tekstis õnnestus lõpuks saada läbi poolakeelse
ka õiged soome- ja venekeelsed.
Saadan teele...
Õnn ja rõõm - inimesed saavadki aru ja tulevad ka vastused!
Ja siis ohh õudust, googli translaator ei oska nendega miskit peale hakata, kuna vastustes pole ühtegi kirjavahemärki ning üllatuseks ei kasutatagi
poolakad oma tähestiku "karvaseid" tähti. ;-) Noh nüüd siis vaistu ja katseeksitusmeetodit kasutades kõigepealt kirjavahemärgid paika, seejärel
googeldades üksikuid sõnu ka "karvased" paika ning saingi vastuse mõtte käette! ;-)
Nii lihtne see oligi! ;-) Aga poola keel hakkab mul nüüd vaikselt juba tulema... ;-)
|
|
|
|
OnuJack
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 Avant 2.5tdi Q 2002a
|
|
JanariA4
huviline
Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia RS III
|
postitati 31.10.08 18:38
|
|
|
Mina loobin ka teema algatajale respecti! Hea kuulda, et kellegil süda õiges kohas
K2 pärast mina ei põeks. Olen teistega nõus, et pigem toob kasu ,kui kahju.
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.10.08 19:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: cuck0o
Suured tänud audiklubirahvale abi eest!
Tuviprobleem lahendatud! Üks Pärnu klubiliige teadis linnuhuvilisest naabrimeest, kes hirmsasti sellist tuvi endale tahaks. Pühapäeval saabki lind
siis endale uue kodu.
|
kui sa k2 loo annad, kas ei peaks ootama selle ära andmisega linnuhuvilisele. äkki ilmub öige omanik välja.
muidu aga väga tubli.
|
|
|
priit
moderaator klubiliige
Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi C4, Bora & Octavia
|
postitati 01.11.08 01:13
|
|
|
Ja kuidas sa teed kindlaks kes on linnu õige omanik ?
priitpoiss --> priit
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 01.11.08 05:00
|
|
|
Kui ma Su kasutajanime vaatan, siis pole ime ka, et tuvi Sinu tuppa trügis . Cuckoo ääki poola keeles kägu? Või mingis muus keeles.
Aga nali naljaks, mulle ka meeldivad inimesed , kes loomadest hoolivad. Tubli.
Edu.
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.11.08 05:28
|
|
|
Selle loo pärast pole vaja põdeda, see on heategu, mitte kuritegu!!!
Seega tee asi läbi, tubli!!!
|
|
|
|