turbo
huviline
Registreerunud 03.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: S6
|
postitati 22.08.08 13:53
|
|
|
Pocket Bike
Tere.
Mõtlesime osta tütrele 7-ndaks sünnipäevaks sellise
aparaadi.
Leidsin netist ühe poe, kust võiks osta sellise
isendi.
Nüüd küsin, et kas keegi omab tutvust eelmainitud poes või kuskil mujal?
Kuidagi peab ju kuskilt alet saama. Või näiteks kiiver kauba peale vms.
Tänud ette.
|
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 22.08.08 15:25
|
|
|
Arvan, et korralik turvavarustus Su veel mittevõidusõitjast lapsele võib maksta rohkem, kui see 2900 kroonine plastkäkerdis. Okay, mootor võib ka olla
"Taiwani kõrgekvaliteediline". Ja ma ei saa aru 6 kuise garantii point'ist, kui sellel aastal Sa paned ta veel ainult paar korda käima.
Ühesõnaga, kui otsisid ainult hinda, siis jäi abi saamata ....
|
|
|
|
westa
huviline
Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant C4 2,5TDi,Audi A4 Avant 2,6 V6,Audi 100 C4 2,5TDi,Audi 5000 2,0d,Audi 80 B3 1,8
|
postitati 22.08.08 16:30
|
|
|
Soomes siin need pillid odavamad ja ka garantii 2a.
Sõbra pojale sai toodud mini-quad ja lastel terve suvi juba lõbu laialt
|
|
|
puna
huviline
Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: C5, Quattro, 4,2L
|
postitati 22.08.08 16:32
|
|
|
Mõtle tõsiselt turvavarustuse peale.
Mitte ainult kiiver vaid ka riided soovitav nahk ja kaitsmed saapad, kindad jne....
Nendega saab väga haiget ja kukub ennast ikka päris puruks.
Tel +3725654585; +358445654585
|
|
|
|
TEH
huviline
Registreerunud 29.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: D3
|
postitati 22.08.08 17:23
|
|
|
kreisi
Sai ka ostetud 2a. tagasi stenolinkist sarnane asi, nn esipiduri support tuli paari päeva pärast küljest, pärast ostu tuleb kõik kruvid ja poldid
üksipulki üle keerata ja vajadusel vedruseibid isegi alla panna. kett läks katki nädala pärast ja lisaks sellele suutsin korra oma varbad ja põlved
korralikult veriseks sõita. Kiirust arendab asi ca 70kmh ja sellistel väikestel ratastel on atribuudi juhtimine päris keeruline.
Kui vähegi oma tüdruku turvalisuse pärast muretsed, siis otsi mõni teine kink. Mina tunnen ennast 20 korda suurema kubatuuriga ratta seljas palju turvalisemalt.
|
|
|
|
rain290
huviline
Registreerunud 26.01.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.08.08 17:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: TEH
kreisi
Sai ka ostetud 2a. tagasi stenolinkist sarnane asi, nn esipiduri support tuli paari päeva pärast küljest, pärast ostu tuleb kõik kruvid ja poldid
üksipulki üle keerata ja vajadusel vedruseibid isegi alla panna. kett läks katki nädala pärast ja lisaks sellele suutsin korra oma varbad ja põlved
korralikult veriseks sõita. Kiirust arendab asi ca 70kmh ja sellistel väikestel ratastel on atribuudi juhtimine päris keeruline.
Kui vähegi oma tüdruku turvalisuse pärast muretsed, siis otsi mõni teine kink. |
Võtsid mul sõnad suust
endalgi sarnased kogemused
Kindlasti tuleb kruvid mutrid üle keerata.!.
kett pidas vastu 2 tundi tagumine hammas ratas 2 päeva
siis nädal hiljem lagunes sumps ära
õigemini harukohast kukkus üks püttidest ära
pool kuud hiljem murdus mootri veovõlli küljest see esimene hammas ratas ära
ühesõnaga ratas laguneb, kuid jupid odavad niiet hullu pole
vb on väiksematel sellega parem sõita
aga soovitaks ikkagi miskit paremat
vb ntks seda "pocket ATV'd" ?
Mina muidugi ostsin enda pilli kadaka teelt (siis kui seal veel müüdi 2a tagasi)
|
|
|
Põder
huviline
Registreerunud 04.08.03
Kasutaja on eemal
Auto: Impreza GT 555
|
postitati 22.08.08 19:51
|
|
|
Kaldun ka pigem arvama, et osta quadi või atv taoline asi. Alguses kergem käsitleda kui kahe rattalist.
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 23.08.08 10:20
|
|
|
Mina jätaks enda lapsele sellise asja ostmata. Lihtsalt võimalus lapsest lahti saada suureneb kordades , kui mitte kümnetes kordades.
|
|
|
AudiMihkel
huviline
Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: Mitte audi
|
postitati 23.08.08 12:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Jann
Mina jätaks enda lapsele sellise asja ostmata. Lihtsalt võimalus lapsest lahti saada suureneb kordades , kui mitte kümnetes kordades.
|
Nõustun! Sellist asja oma lapsele ei ostaks mitte kunagi. Nende asjade juhitavus on ka ju päris tore,mul ühe sõbra tuttav pani sellise asjandusega
piki aeda 70 pealt(raskendavad asjaolud:joove,aga ikkagi). Sai natukene aega haigla toidu peal olla...
Loogika & Taktika.
|
|
|
|
puna
huviline
Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.08.08 12:33
|
|
|
Kõige sellepärast kasutatakse kaitse varustust ja kainet mõistust.
|
|
|
|
Aleksandr
huviline
Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: Honda
|
postitati 23.08.08 13:53
|
|
|
Asi läheb OT aga ikkagi, mina küll ei näe põhjust miks mitte osta. Kui lapsel on huvi asja vastu, miks mitte, võibolla selle huvilisest kasvab
tulevikus tõsisem võidusõitja, mida iganes. Mingi aeg peab ju alustama, minu arust 7a. on täitsa õige aeg, alustavad ka varem ju. Esmatähtis on
muidugi et ei peaks turvavarustuse pealt raha kokku hoidma.
|
|
|
priit
moderaator klubiliige
Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi C4, Bora & Octavia
|
postitati 23.08.08 14:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Aleksandr
Asi läheb OT aga ikkagi, mina küll ei näe põhjust miks mitte osta. Kui lapsel on huvi asja vastu, miks mitte, võibolla selle huvilisest kasvab
tulevikus tõsisem võidusõitja, mida iganes. Mingi aeg peab ju alustama, minu arust 7a. on täitsa õige aeg, alustavad ka varem ju. Esmatähtis on
muidugi et ei peaks turvavarustuse pealt raha kokku hoidma. |
7a. on jah õige aeg alustamiseks ...aga Bocket Bike pole nüüd küll see kõige õigem/turvalisem asi.
Võtame näiteks krossi/enduro ratta millel on ikka vähe suuremad rattad all või siis mingi Quad/ATV mis seisab juba nelja ratta peal. Bocket Bike väike
ratas satub kuhugi auku või siis sõita vastu mingit tee ebatasasust ...kukkumine on kiire tulema.
Omal 7a. laps sõidab maal 49cm3 Quad'iga ja ma tunnen ennast ikka turvalisemalt küll võrreldes sellega kui ta peaks seda tegema mingi Bocket Bikega.
priitpoiss --> priit
|
|
|
|
Aleksandr
huviline
Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: Honda
|
postitati 23.08.08 15:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: priitpoiss
Tsitaat: | Algselt postitas: Aleksandr
muidugi et ei peaks turvavarustuse pealt raha kokku hoidma. |
7a. on jah õige aeg alustamiseks ...aga Bocket Bike pole nüüd küll see kõige õigem/turvalisem asi.
Võtame näiteks krossi/enduro ratta millel on ikka vähe suuremad rattad all või siis mingi Quad/ATV mis seisab juba nelja ratta peal. Bocket Bike väike
ratas satub kuhugi auku või siis sõita vastu mingit tee ebatasasust ...kukkumine on kiire tulema.
Omal 7a. laps sõidab maal 49cm3 Quad'iga ja ma tunnen ennast ikka turvalisemalt küll võrreldes sellega kui ta peaks seda tegema mingi Bocket Bikega.
|
Mingil määral on sul õigus, ei hakka vaidlema. Aga samas kui lapsel on huvi just kahe rattaliste vastu ???
Ainuke asi et 7a. lapsele oleks vaja suuremat mõõtu ratast.
|
|
|
Põder
huviline
Registreerunud 04.08.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.08.08 05:09
|
|
|
Kui 2 rattaline siis krossikas vist veits ohutum kuna sõidetakse rohkem põllu või mingi pehmema pinnase peal kui asfalt.
|
|
|
puna
huviline
Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.08.08 06:17
|
|
|
Paremad varjandid teevad ka kohe tubli hinnakasvu.
Korralikk turvavarustus maksab ka kordades rohkem kui see pocket bike.
http://www.pocketbike.ee/
|
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
postitati 24.08.08 09:16
|
|
|
Kuna pocetil puudub absoluutselt igasugune vedrustus ,siis on minuarvates tegu ühe ohtlikuima asjaga üldse.
Pigem korja veic juurde või oota aastake ja osta mingi hiina päritolu - 125cc krossikas või PIT-bike parem.
Seal juba suht ok vedrustus,juppe on saada ja alguses saab mootori ka ilusti ära kohitseda.
Sõbra 6 aastane lajatab selle 125 cc juba pea aasta ringi.Jaksab ise püsti tõsta ja kõiksugu trikke teha.
|
|
|
|
wookie
huviline
Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: A80 B4 Quattro 2.6 '94, VW Passat 4Motion '01, Audi A6Q C7 '11
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 24.08.08 10:20
|
|
|
Minul ka isiklikud kogemused kuidas õnnestub end korralikult puruks sõita, seega nagu ka juba eelpool üteldud- kui Sa lapsest hoolid siis ära sellist
kingitust osta.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
postitati 24.08.08 11:00
|
|
|
Samas ,kui valida sooloratta või ATV vahel ,siis mina valiksin kindlasti soolo.
Esiteks juba arenemise suhtes ,on vaja hoida tasakaalu ,arvestada muude teguritega jne.
Peamine vahe minu jaks soolo ja ATV vahel on aga järgmine. See ATV läheb uskumatult kergelt külili ,ja kui laps peaks jääma nüüd selle veereva kolossi
alla............
Soolorattaga kukkudes üldiselt lahkuvad nii sõitja kui ratas reeglina eri suundades ,lisaks on ratas tunduvalt kergem.
See kui ohtlik on see ratas jne. ,mina eriti vaielda ei viitsi.See jutt et kes ennast hoiab ,seda hoiab jumal seal üleval ka. Seda BS-i mulle rääkida
ei ole mõtet.
Kogu oma lapsepõlve tutvusringkonnast ca. 50 inimest 6-12a punnakad ja mopid ,12-17 alates 125cc-750cc.
Invaliidiks ega kasti pole ennast keegi sõitnud. Mõned maha aetud põlved kämbald ikka olid. Luumurdegi ei mäleta.
20 aastat tagasi ei olnud ei mingeid kiivreid,kindaid,kombesid ega luukeresid selga toppida kellelgi.
Kui lapsele asi tõesti meeldib ,siis kindlasti tutikas hiinakas ,paari aasta pärast on ta selles välja kasvanud ja siis on kahju nagu ostuhetkel 25
kilo maksnud ratas kuurinurka seisma jätta.
quattro juba üle 23 aasta kaherattalistega sõber.
|
|
|
|
turbo
huviline
Registreerunud 03.10.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.08.08 13:12
|
|
|
Aitäh vastamast. Päris hea vastukaja.
Nüüdseks tsikkel ostetud. Peale pikka kaalumist poes otsustasime ikkagi bike´i mitte osta.
Kuigi ratas sai ostetud tund aega peale teema püstitamist ja vastuseid
polnud veel lugenud, tundub praegu vastuseid lugedes, et tegime õige otsuse ja ostsime ikkagi krossika.
Neljarattalist polnud plaaniski osta, seda kahel põhjusel: esiteks sattus plika kunagi Pärnus kiirendusüritusel haiglasse, kuna mingi idioodist ATV
tüüp sõitis talle seal otsa ja tüdrukul on paaniline hirm ATV-de ees ja teiseks ei mahu see autosse.
Sõitmisest.
Tund aega muruniitjaga möllamist ja rada oli põllupeal valmis.
Plika sõitis väikeste vaheaegadega TERVE laupäevase päeva.
Täiesti uskumatu fänn .
Päeva jooksul oli ainult üks (!) kukkumine.
Pühapäeval sõitma ei lubanud, kuna vihma kallas tervepäeva ja libe oli.
Tsiklist.
Nagu keegi eelpool mainis, siis laguneb see ratas ikka ülikiiresti.
Kuigi kõik sai üle käidud, lagunes juba esimesel päeval gaasihoovastik, ketikaitse kukkus lihtsalt küljest ära, summuti oleks ka äärepealt küljest ära
kukkunud kui poleks õigel ajal märganud. Ilmselt vedruseib tuleb vahele panna.
Samas tsiklit poes ostes hoiatati mind seal kohe, et hakkab asju juhtuma ja kogu aeg peab silma rattal peal hoidma.
Samas väga korralike rataste hinnad on kordades kallimad.
Noh, eks näis kaua ratas vastu peab ja kaua tüdrukul huvi on.
Ja kui huvi on, siis ikkagi huvitab rohkem rinka...
Paar pilti kah:
http://turbo.planet.ee/album/pictures/P%C3%B5llk%C3%BCla_kokkutulek_2008%20045.jpg
http://turbo.planet.ee/album/pictures/P%C3%B5llk%C3%BCla_kokkutulek_2008%20060.jpg
Tänud veelkord kommenteerijatele ja sry OT eest, pole ju audi teema.
|
|
|
|
pampkuri
huviline
Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ
|
postitati 25.08.08 13:28
|
|
|
Need inimesed kes räägivad et quad või atv on ohutum ei ole ilmselt ise mitte kunagi kumagi asjaga sõitnud. Turbo räägi parem mis ja kust sa ostsid
kuna omal ka kodus kaks tüüpi kes tahaks hirmsasti sõita.
Mul tutav ostis poistele hiina pagid, ise ütles et päeval teed oma tööd õhtul tuled koju ja remondid seda jurakat kaa veel. Raamil ei pidand vist
ühtki raami keevitust olema mida ei ole üle keevitatud.
Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
|
|
|
|
Joel
meeskond
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio
|
postitati 25.08.08 14:08
|
|
|
Raadiost kuuldud Ameeriklaste uuring väitis, et laste jaoks on ATV on ca 3x ohtlikum kui sikkel. Võrreldi surmajuhtumeid. Vahe tuleb eeldatavalt
sellest, et ATV tekitab kindla tunde, kuid kuna ta kurvis ei kaldu, siis läheb ta tegelikul väga kergesti ümber, viskab lapse enda ette maha ja rullib
oma suure kaaluga temast üle. Ma usun, et 49cc mini-quadide kohta see päris ei kehti, kuid kõigele vaatamata pean mina väikelastele kaherattalist
ohutumaks...
|
|
|
|
puna
huviline
Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.08.08 17:55
|
|
|
Nüüd aeg vaadata kaitsmed esialgu kasvõi mingid rulluisu omad.
Parem ikka kui mittemidagi.
|
|
|
|
turbo
huviline
Registreerunud 03.10.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.08.08 18:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: puna
Nüüd aeg vaadata kaitsmed esialgu kasvõi mingid rulluisu omad.
Parem ikka kui mittemidagi. |
Õige sünnipäev on 27-ndal, niiet juba orgunnitud .
|
|
|
|
Põder
huviline
Registreerunud 04.08.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.08.08 05:49
|
|
|
Kui sind rinka huvitab siis väike vihje tulevikuks http://www.speedline.ee. Tegemist väga
huvitava võistlus sarjaga kus issi rahakoti suurus ei määra esikolmikut ja hooaeg ei ole üldse kallis.
|
|
|