Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: armatuuri display (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1610)
saara
huviline

Registreerunud 21.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 27.06.08 08:40 Tsiteeri
armatuuri display

kelle poole oleks kõige soodsam pöörduda, kui mu display (raadionäit, bensukulu, jms) streigib.
väga väsinud olekus on see, esialgu nagu näitab kõik okeilt ja siis peale veidi aega sõitmist hakkab kustuma ja ning lõpuks on mul silme ees must ruut.
reval on vist liiga kirves?!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 27.06.08 12:02 Tsiteeri

Minu arust võiks samuti välja uurida, missugune elektroonik ja mis meetodil neid reaalselt parandab, kuna auto remondiga pole siin eriti palju pistmist ja seega puudub suurem mõte remonditöökojale postiteenuse eest vahendustasu maksta.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 27.06.08 15:56 Tsiteeri

minu A4'jal kaob tekst displeilt soojaga ära :o Väljas on jahedam ilm,näiteks hommikul,siis on kõik pikslid alles.Soojaga on peaaegu 0 seis.

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audi-äss
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 4WD ARBUUS

postitati 27.06.08 16:13 Tsiteeri

Kunagi pakkus audihooldus.ee seda teenust, et vahetavad display ära, ja minu mäletamist mööda oli tookord hind 5000.- Seda vist niisama parandada ei annagi, seal display taga on protsessor vms, mis sinna vist kinni joodetud vms,.. ehk siis ainult vahetus abiks. niipalju olen mina asjast kuulnud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 27.06.08 17:27 Tsiteeri

Vectra ajastust mäletan,et Vectra B sai seda ise kuidagi parandada.Kui leian,siis võin siia ka panna.

Edit:käib see Audil ka lintkaabliga?

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Rainer
huviline

Registreerunud 23.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2 x Audi S4 2.7Bit, Audi 80 B4 Quattro, VW Passat Alltrack

postitati 07.09.08 15:53 Tsiteeri

Kas on äkki saanud keegi mingi mõistliku lahenduse surnud pixlite/prose teemale? Endal ka probleemid sellega ja tahaks nagu aeg-ajalt midagi sealt siiski vaadata :)

Kuskilt olen kuulnud, et keegi pidi neid mingi normaalse raha eest taastama/parandama kuid see on ka kogu info :(

When turbos start spinning, the face starts smiling :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
madu
huviline

Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D4

postitati 07.09.08 17:20 Tsiteeri

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=39657&page=1

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Rainer
huviline

Registreerunud 23.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2 x Audi S4 2.7Bit, Audi 80 B4 Quattro, VW Passat Alltrack

postitati 07.09.08 17:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: madu
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=39657&page=1

Tänud, ei pannud seda tähelegi :)

When turbos start spinning, the face starts smiling :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 30.1% - SQL: 69.9%]