Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Radika parandus (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 1374)
tryku
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.12.07 12:54 Tsiteeri
Radika parandus

Juhtus selline asi, et radiaatori küljes olev ülevool murdus ära. Mingine 4mm on seda veel järgi. Teine jupp ka alles. Kas keegi oskab nõu anda, kuidas seda korda teha. Tegu on siis pisike plastmassist jubinaga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 14.12.07 16:43 Tsiteeri

ehk aitab selle puhul liimimine.epoga näiteks.
sai ka kunagi radikat parandatud epoga-väga edukalt kusjuures.
kuid arvan,et ka teistel vöib olla häid variante varukast vötta.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 14.12.07 16:45 Tsiteeri

Selle puhul aitab uue radika ost .

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tanelr4
huviline

Registreerunud 28.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 14.12.07 18:03 Tsiteeri

eelmisel sügisel sai mu sierra kitse ohvriks ja sis ma sain väga edukalt korda plastikust otsad mingi vedelmetalli variandiga vist :D kole jäi aga isegi kandvate kinnituste kohad jäid pidama :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
wookie
huviline

Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: A80 B4 Quattro 2.6 '94, VW Passat 4Motion '01, Audi A6Q C7 '11

postitati 14.12.07 18:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tanelr4
eelmisel sügisel sai mu sierra kitse ohvriks ja sis ma sain väga edukalt korda plastikust otsad mingi vedelmetalli variandiga vist :D kole jäi aga isegi kandvate kinnituste kohad jäid pidama :P

On ka mul olnud au seda pläga kasutada. Noh ütleme nii, et häda ja õnnetuse korral on abiks, kuid ega ta tugev ei jäänud - mõne aja pärast hakkas ikka läbi pressima.
Ma leian, et kui just mingi rariteetse autoga tegemist ei ole, siis jahutussüsteemi osad kuuluvad sellesse kategooriasse, mida ei parandata vaid asendatakse. Kas uue või kasutatud detailiga, on iseküsimus.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kairo
huviline

Registreerunud 11.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 2.5 tdi 1996a

postitati 14.12.07 20:24 Tsiteeri

Eelmisel audil oli sama teema lihtsalt liimises ei jäänud mul ka see junn pidama.
Minu lahendus oli võtsin sobiva vasktoru keerasin sinna keerme peale ja radikasse sisemise keerme siis keerasin toru sinna sisse ja veel mingi kuumakindla liimiga veel igalt poolt kokku ja pidas aastaid. Loodan et saite aru mu mõtte käigust.
Ei tea ju kuidas ta sul täpselt katki on, kas on võimalik nii teha.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 14.12.07 20:38 Tsiteeri

Epo kipub miskipärast soojenedes liiga elastseks muutuma ning kuna jahutussüsteemis suhteliselt kõrge surve siis selline parandamisviis eriti ei sobi. Võibolla siis tõesti mingi keermega variant kuigi need radika anumad kipuvad aja jooksul äärmiselt rabedaks muutuma. Kuuldavasti vahetatakse ka eraldi anumaid kuid sellise tegevuse usaldusväärsus on väga küsitav. C4 uue radika hind oli suvel kui vahetasin kusagil 2000.- kandis vist kui õigesti mäletan, kasutatuid pakuti hinnaga 500 st tuhandeni, selliste summade juures ei ole tõsist mõtet aretama hakata, omaette teema muidugi kui mingi erilise radikaga tegu.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
wookie
huviline

Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: A80 B4 Quattro 2.6 '94, VW Passat 4Motion '01, Audi A6Q C7 '11

postitati 14.12.07 21:26 Tsiteeri

Seda tule taga, mootori kõrval olevat radikat on vist lihtne vahetada kah.

Oi ma vandusin, kui oli vaja kliimaga kaheliitrisel beeneljal jahutusradikat vahetada... Kui esiosa kõik laiali lammutada, siis ta ehk tuleb sealt ära aga üldiselt mulle tundub, et see asi ei ole mõeldud ilma kliima radikat täiesti ära võtmata vahetamiseks... aga vahetatud ta sai...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.12.07 21:37 Tsiteeri

mina ei ole kindel,aga ma olen mingist keevitusest kuulnud,mida mulle radika puhul kunagi soovitati.

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
zack
huviline

Registreerunud 30.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 '87 2.3 quattro, Audi A7 3.0TFSI '11

postitati 14.12.07 22:31 Tsiteeri

Endal oli kunagi sama jama, oli küll voolik radikal taga, aga niikui surve süsteemi sisse lasta lendas voolik radikalt tagant (paisupaagi kork oli alati enam-vähem lahti) kuid nüüdseks uus radikas ja asi korras ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 26.2% - SQL: 73.8%]