Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Mis nüüd siis viga on,jahutusüsteem pressib asju katki! (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 1792)
Rufhouse
huviline

Registreerunud 02.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 avant C2, Audi 200 20v, Audi A6 C7, Audi A8 D2

postitati 07.12.07 19:21 Tsiteeri
Mis nüüd siis viga on,jahutusüsteem pressib asju katki!

Mure jällegi selle audi 200,1988a 147kw 2,2T.
See nädal hakanud auto lollitama.
Kõigepealt läks paisupaagi all olev toru pooleks:o,päev hiljem pressis kapoti all ühe jubina puru(kus ka jooksis jahutusvedelik läbi)Pärast eilset sündmust tuli täna jälle uus-ja hullem,esiklaasile hakkas tosooli aure ajama,jahutus ved kadus ära,salongi-mootori juurde välja ajanud täna ei ole,aga salongi ajab tosooli aure täis!

Mootoris surve?Kellegil mingit kogemust?Miskit kuskil äkki umbes?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ivar80
huviline

Registreerunud 22.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: A90 B3 2,3, Seat Altea XL 2,0TDI DSG

postitati 07.12.07 19:25 Tsiteeri

Paisupaagi korgi viga ei või olla?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Urmet24
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: a4 avant b8

postitati 07.12.07 19:27 Tsiteeri

hmh ma ei tea kuidas antud mudelil aga näiteks golfil paisupaagi kork laseb üleliigse rõhu välja nii ma pakuks 2 varianti kas siis surve sees ehk plokikaane tih või või miskit sellist mis on kõige tõenäolisem või siis kuskil kork või klapp ei tee oma tööd

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: järgmist plaanimas

postitati 08.12.07 17:33 Tsiteeri

Need korgid oskavad ajapikku just nii tuksi minna, et rõhk tõuseb üle normaalsete piiride. Uus ei ole nii kallis, et selle hankimine üle jõu käiks

http://www.audi.ee/est/varuosad/?sparequery=443121321

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ACE16V
huviline

Registreerunud 12.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi80AvantQuattro / DUCATI_M900

postitati 08.12.07 21:58 Tsiteeri

Kui juba lõdvikuid järjest puruks pressib, vaata blokikaane tihendi poole. Ilmselt osa põlemisgaasidest pääseb jahutussüsteemi rõhku tõstma.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kris100V6
huviline

Registreerunud 06.05.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.6 V6 93a.

postitati 07.02.08 22:23 Tsiteeri

Endal surus ka kaks lõdvikut puruks. Esmalt parempoolse jämeda radika lõdviku ja siis salongiradikasse mineva peene lõdviku. Käisin kontrollimas kas tekib surve lekkimise tõttu aga ei näidanud probleemi. Mul on tunne et korgi viga, sest ma paisupaagi peale tulevat voolikut uue klambriga ei kinnitanud ja sealt kipub ta nüüd vana klambri taaskinnitamise järel liigset survet välja laskma(sooja mootoriga ajab sealt mulle vahelt). Ja jahutusvedelikku jääb ka teatud ajaga vähemaks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rocket
klubiliige

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 07.02.08 22:55 Tsiteeri

A2, A3, A4, A6 ja TT paisupaagikorgi sisse on samuti ülesurveklapp integreeritud :
pildiga postitus turu rubriigis

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Rufhouse
huviline

Registreerunud 02.07.04
Kasutaja on eemal

postitati 08.02.08 04:13 Tsiteeri

Minul peituski viga paisupaagi korgis

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jann20
huviline

Registreerunud 29.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4

postitati 08.02.08 06:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Rufhouse

Karta oli et korgi viga, sest kui plokkikaane tihend tuksis alguses hakkab tossama ja siis läheb tosool õliseks. Vot siis on juba valma...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Rufhouse
huviline

Registreerunud 02.07.04
Kasutaja on eemal

postitati 08.02.08 11:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jann20
Tsitaat:

Karta oli et korgi viga, sest kui plokkikaane tihend tuksis alguses hakkab tossama ja siis läheb tosool õliseks. Vot siis on juba valma...

Karta pole siin midagi,mul secondary water pump ka ei töötand-kui keema läheb võib vabalt sealt ka lõdviku otsast lüüa sellepärast ;)

Tegelane5
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 08.02.08 13:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jann20
Tsitaat:

Ei tea, mul oli ka surve radikas aga õli tosooli ei tulnud. Tühikäigul ajas mulle ka paisupaaki. Ning seda ka et külma mootoriga on ikka lõdvikud kõvad, p2ev otsa seisnud ja ikka oli surve sees.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 08.02.08 13:27 Tsiteeri

Ise olen jantinud Vw 1.8 66kw monopritsega, sellel sai vahetatud 3 (Whaler) termostaati ja lõpuks originaal termostaat esindusest ja imeväel hakkas salongi tulema sooja, kui ka laialilennanud lõdvikud oli minevik.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 15.8% - SQL: 84.2%]