Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: K: ebay-st MP3 Audi makile (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 2097)
Ceed
huviline

Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant facelift Q 3.0 -09

postitati 07.12.07 15:17 Tsiteeri
K: ebay-st MP3 Audi makile

Sirvisin vähe ebayd ja leidsin sellise huvitava asjanduse millega saab mp3-mesid kuulata läbi Audi kasetika ja teiste makkida. Kuna endal on autos kasetikas siis otsin alternatiivi 12000.- maksvale CD-boxile (esinduse hind). Ja silma jäi selline väike seadeldis LINK. Tahtsin küsida kas kellegil on selliste vidinatega kokkupuuteid olnud ja kuidas on nende heli kvaliteet?
Sest ~1200.- eest on see parim valik kuulata muusikat mida tahad. Ei pea plaate kirjutama ega midagi, lihtsalt mälupulk ja kõik :)

www.nicorex.lv - Kvaliteet e-sigaretid ja nikotiini e-vedelikud
www.strawpellet.ee
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 07.12.07 16:36 Tsiteeri

Jäi mullegi mõni aeg tagasi silma. Vaevalt, et kellelgi siit sellega varasemat kogemust on. Telli ära ja tee meile ülevaade. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ceed
huviline

Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 07.12.07 17:15 Tsiteeri

ega siin vist muud lahendust polegi.. tuleb ise see katsejänes olla, kui kuskilt Concert 2 makki ei saa :) Nii kui vaba raha tekib ja makki veel pole tellin ära ja teen ülevaate.

www.strawpellet.ee
yepi
huviline

Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,5 TDQ 103 KW; A3 1,8 92 KW; Perlingo 1,4 55KW

postitati 07.12.07 20:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Jäi mullegi mõni aeg tagasi silma. Vaevalt, et kellelgi siit sellega varasemat kogemust on. Telli ära ja tee meile ülevaade. :)

Aga kas seda siis sellise makiga ei saa ühendada http://www.erta.ru/base/audi/delta.shtml .
Ja kui ma läksin oma autost seda makki vaatama siis puudusid mul parempoolsed kaks nuppu (rd / mode )...kas siis ei ole mul ka võimalik CD boxi ühendada??

Ihne maksab ühe korra, rumal kaks korda, jobu - kogu aeg.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 10.12.07 04:18 Tsiteeri

Tellisin kunagi sarnase asja ainult et iPodi jaoks. Dension IceLink oli tolle nimi. Idee neil kõigil sama, ühenduvad cd boxi pesasse. Maksis midagi 1k mul. Kvaliteet on hea, nagu mp3 ikka, oleneb laulust kah.
Ainuke jama nende asjade juures on see et nad ei näita laulu nime. Audi makkide eripära (RNS-D ja/või RNS-E vist isegi näitavad nime kah). Muidu väärt asi, võib tellida küll.
Ainuke soovitus et otsi analooge ka ja vaata mis firma kõige asjalikum. Ma asutsin veits pange, selgus et see mis ma tellisin enam ei toodeta ja arendust enam ei toimu. Uut firmware enam saada pole.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Ceed
huviline

Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.12.07 12:35 Tsiteeri

Tellisin mingi suht suvalise ära. Eks loodame et töötab hästi, kui kätte saan siis kindlasti kirjutan midagi selle kohta ;)

www.strawpellet.ee
matu1
huviline

Registreerunud 29.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 02.01.08 19:48 Tsiteeri

Sai endale ka selline asi tellitud.Paigaldasin nagu ette oli näidatud ,juhtmed vahepistikud olid kõik kaasas .Hakkas ilusti mängima ,kuid kahjuks korrutab ainult ühte lugu.Makk on Concert kassetikas ,kas võib olla et antud makk ei juhi ikkagi seda vidinat.Tegemist on Xcarlingiga

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Ceed
huviline

Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 06.01.08 11:05 Tsiteeri

sain enda oma ka kätte ja algul oli sama probleem. Aga nagu õpetuses kirjas pead tegema CD01, CD02 sellised kaustad ja sinna sisse lood panema ;) nii töötab enamvähem, aga vahel lööb ikka muusika kinni ja viskab kuhugi lambi kohta :s Kvaliteet on super, heli on minu kõrvale ja 10-nele kõlarile üllatavalt hea ;)

www.strawpellet.ee
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.7% - SQL: 72.3%]