Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: b4 starter (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 2149)
spark
huviline

Registreerunud 27.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2001a.

postitati 15.11.07 21:17 Tsiteeri
b4 starter

mure siis selline,et paar hommikut kui väljas miinus ei võta starter alguses järgi.-mitte,et ta käiks üle ja ragiseks vaid lihtsalt sahiseb või siis sisiseb(ei teagi mis see õige sõna on)
pole nagu kunagi ühelgi autol sellist häält kuulnud.peale paari korda proovimist võtab mootori ilusasti järele.ennem ei ole sellist nalja teinud.
kas starteri remont-või pean veel millelegi tähelepanu pöörama?
auto siis b4 avant 94 a. 2.0
tänud!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
spark
huviline

Registreerunud 27.06.07
Kasutaja on eemal

postitati 15.11.07 21:28 Tsiteeri

ah jaa-sooja mootoriga ei ole nagu probleemi olnud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
spark
huviline

Registreerunud 27.06.07
Kasutaja on eemal

postitati 16.11.07 15:34 Tsiteeri

olen nüüd uurinud ühe ja teise käest-pakutakse,et pendiks.
võib see olla nii? ja kui siis kuda ta nii päeva pealt ülesse ütleb?

j2mis
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5, B5, Zafira A

postitati 16.11.07 16:14 Tsiteeri

siis on su auto tagantkäimalükatav (starter ei käivita mootorit enam)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lunatic
klubiliige

Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 allroad ja Volvo C70

postitati 16.11.07 16:39 Tsiteeri

Starteri vahetus aitab. Õnneks väga kallid pole, u 500 krooni kanti peaks jääma kasutatus starter (vähemalt 2.0 puhul).
Ka mul tegi sellist häält kunagi ja soojalt võttis peaaegu alati kohe esimese korraga järgi:) Ju seal mingi soojuspaisumised ja värgid mängivad.
Kirjutasin ka kunagi starteri vahetusest. Mu juhtumi puhul selgus, et pendiks ise töötab korralikult, aga starteri sees viskas midagi üle, käis tühja vms.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 16.11.07 20:20 Tsiteeri

kipun eelmistega nöustuma,et pendiks vöib hakkata juba töölepingut löpetama.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
spark
huviline

Registreerunud 27.06.07
Kasutaja on eemal

postitati 16.11.07 20:29 Tsiteeri

selge siis!
...aga tahaks siinkohal veel küsida ja uurida,et
1.vata lammutusest ostes võin sama jama otsa sattuda-või teab keegi kohta kus asi kontrollitud ja paari päeva pärast jälle sama jama ei ole.
2.teate tallinnas kohta kus oleks hea hind pendiksi vahetuseks(võin ka ise abiks olla)
pakutud on hetkel Melasi autot ja Aleklena oü-hinnad 700-1000.- ehk miskit veel-teate ju omadest kogemustest!
3.ehk on kellegil foorumi kasutajatest korras asi nurgas vedelemas?

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 16.11.07 20:55 Tsiteeri

endal kogemused melasi autoga.ja jäin igati rahule.samuti sai starteri pendiks vahetatud ja hind oli vist 4 sotti ringi.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lukas
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: paar käru

postitati 17.11.07 14:56 Tsiteeri

Starter on sul arvatavasti peetis sellepärast et määre on juba kondentsveega segamini ja hommikuti lihtsalt tihke ja külmunud ja pendiks ei jookse hoorarattasse.

Mul on olnud ikka päris mitu b4 ja starteritega kunagi probleeme polnud ja pole nagu siin klubis ka kohanud et audi starterid kehvad oleks. Järelikult on neid lammutustes ikka kõvasti.

Soovitus on selline, et kui vähegi suudad natuke tehniliselt mõelda, siis võta kõigepealt oma autol starter maha ja tõmba ta "lilleks." Määrid ilusti liikuvad osad ära k.a pendiksi ja asi töötab suure tõenäosusega jälle. Harjade tagasipanek nõuab närvi ehk natuke.

Pärast proovid akujuhtmetega otse otstele, kas töötab või mitte ja kui ei tööta, siis ostad lammutusest teise. Üldiselt soovitaks see lammutuse oma ka laiali võtta ja ära puhastada. Rõõmu pikemalt lihtsalt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
spark
huviline

Registreerunud 27.06.07
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.07 22:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lukas
Starter on sul arvatavasti peetis sellepärast et määre on juba kondentsveega segamini ja hommikuti lihtsalt tihke ja külmunud ja pendiks ei jookse hoorarattasse.

Mul on olnud ikka päris mitu b4 ja starteritega kunagi probleeme polnud ja pole nagu siin klubis ka kohanud et audi starterid kehvad oleks. Järelikult on neid lammutustes ikka kõvasti.

Soovitus on selline, et kui vähegi suudad natuke tehniliselt mõelda, siis võta kõigepealt oma autol starter maha ja tõmba ta "lilleks." Määrid ilusti liikuvad osad ära k.a pendiksi ja asi töötab suure tõenäosusega jälle. Harjade tagasipanek nõuab närvi ehk natuke.

Pärast proovid akujuhtmetega otse otstele, kas töötab või mitte ja kui ei tööta, siis ostad lammutusest teise. Üldiselt soovitaks see lammutuse oma ka laiali võtta ja ära puhastada. Rõõmu pikemalt lihtsalt.

...jah ma kõike seda puht huvi pärast isegi teeks-aga tulevad agad vahele-aeg,sellise koha pealt teadmatus(olen küll mehaanik aga mitte auto vallas) , ja veel see et vaja oleks ka tõstukit või kanalit,et asi kätte saada.
halb asi on ka see et mul autot vaja koguaeg kasutada-ma ei saa lubada paari päevast seisakut.

....aga--Sul oli hea vastus murele!
kui kõik nii teeks-oleks päris hea!
...siis ehk kohtab vähem seda tühja peksmist teemades mida kohtasin tihti bmw foorumis!

tänx!

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 14.6% - SQL: 85.4%]