Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Hommikuti enam ei käivitu. (Vastuseid: 45 | Vaatamisi: 7390)
a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw

postitati 03.09.07 19:01 Tsiteeri
Hommikuti enam ei käivitu.

Lugesin ka vanemaid postitusi,kuid päris sellist probleemi ei paistnud kellelgi olema ja sealsed väljapakutud lahendused või vead on mul juba kontrollitud.
Asjast siis...mõned päevad tagasi hommikul käivitades enam käima ei läinud,isegi ei luband mitte.Peale pikka käiamist läheb pauguga käima nii et terve ilm tossu ja diisli haisu täis.Kui välja uuesti lülitada hakkab sama jama uuesti peale.Aga kui lasta 5-10min töötada siis probleem kaob ja terve päev sellega probleeme pole kuni siis hommikuni.
Arvutiga üle kontrollitud-korras.Pihustid ja eelsüüte küünlad korras.Süütenurk,korras.2-3 nädalat enne seda jama parantatud kõrgsurvepump.Ja nii palju kui sai vaadatud ja kontrollitud siis kütus ka nagu tagasi ei lange.
Ebaloogiline on ka see,et 3 hommikut järjest oli see jama aga täna hommikul käivitus ilusti.Eks vaatan mis ta edasi teeb.
A6 C4 1995 2,5TDI 103kw
Oskab keegi veel midagi välja pakkuda,mida võiks kontrollida.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 04.09.07 06:13 Tsiteeri

Pakuks ikka seda, et eelsüüteküünlad ei soojene piisavalt.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.09.07 10:47 Tsiteeri

Mul ka täpselt sama jama. Proovin ka hakatuseks eelsoojenduskyynlad vahetada -eks näis mis saab.
Diagnostikas sama lugu et köik korras v.a. kytuse temp. andur.
Olen nyyd mönda aega söitnud soome diisliga ja mootori töö tunduvalt yhtlasem-käivituse probleemi see kahjuks vähendanud pole.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur

postitati 04.09.07 11:39 Tsiteeri

Arvan et viga võib peituda temp. andurist. Pikk käiamine ja hilisem käivitamine, saab meeletu koguse kütet peale aga pane eelsüütele sund soojendus, vaata mis siis teeb.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 04.09.07 11:43 Tsiteeri

No kavalamad diisliomanikud hoiavad süüdet sees 3 tsüklit enne kui käivitavad, seda eriti suurema külmaga.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.

postitati 04.09.07 12:29 Tsiteeri

mul ka sama jama et tahab saada pikemat ketramist hommikuti ja küünlaid ei võta ta ültse taha:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.09.07 15:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jaakk
Pakuks ikka seda, et eelsüüteküünlad ei soojene piisavalt.

Ei usu seda,sest eelsüüte küünlad uued.Ja eelmine talv oli ainult üks tõõtav eelsüüte küünal ja sain tööle ka -26 kraadiga.Ja nüüd soojade ilmadega ja eriti veel kui küünlad korras teeb sellist jama

a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.09.07 15:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jan-kos
Arvan et viga võib peituda temp. andurist. Pikk käiamine ja hilisem käivitamine, saab meeletu koguse kütet peale aga pane eelsüütele sund soojendus, vaata mis siis teeb.

Diaknost näitas,et temp.andur korras.Mitu korda kontrollitud lausa :(

a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.09.07 15:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kuno666
mul ka sama jama et tahab saada pikemat ketramist hommikuti ja küünlaid ei võta ta ültse taha:(

Küünlaid ei võtagi nii sooja ilmaga taha.Oleks mul ka,et lihsalt pikemat ketramist tahaks aga ma lasen või aku tühjaks ja isegi ei luba mitte.Alles pikka pikka ketramist läheb pauguga käima.Selline tunne,et tõmbab enda kuidagi täis...

a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.09.07 15:57 Tsiteeri

Arvasin täna juba,et sain jamast lahti.Eile probleeme polnud ja täna hommiku käivitus ilusti.Aga õhtu peale tööpäeva lõppu hakkas jalle pihta.Kuigi õhtu oli tunduvalt soojem kui hommik näiteks.Jama,kui pole kindlat situatsiooni,kui ta nii teeb.Diagnostis õeldi,et too ta näiteks õhtu sinna siis hommiku vaatavad,kuidas käivitub.Vahest ju k..t käivitub,ei saa ju autot kolmeks päevaks sinna jätta ja oodata,kuna ta jälle ei käivitu :(((

kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.09.07 16:08 Tsiteeri

ma arvan et ma mõõdan oma aku ära äkki ei anna see piisavalt särtsu ja sellepärast ei taha käima minna

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 04.09.07 18:44 Tsiteeri

Aga te olete proovinud oodata kolm tsüklit eelsüütekaid?
Või kustub kohe eelsüüteküünlatuli ära?
Ega ketramisega diisel lähegi käima, ikka soojenemisega.

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 04.09.07 19:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jaakk
No kavalamad diisliomanikud hoiavad süüdet sees 3 tsüklit enne kui käivitavad, seda eriti suurema külmaga.

Kavalamad diisliomanikud otsivad vea üles enne kui külmaks hakkab minema.;) Mitu korda järjest eelsoojendust lasta ei ole küünalde tervise kohapealt kuidagi soovitav, eriti veel plusskraadide juures. Praeguste ilmadega peaks veel ka ilma igasuguse soojendamiseta ilusti käivituma. Eelsoojendus on ennekõike ikka käivitamise soodustamiseks.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
GT1
huviline

Registreerunud 30.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant Tdi Q

postitati 05.09.07 07:07 Tsiteeri

Mul A4 1,9 tdi sama jama,kui on sooja +5 kuni+15 siis vahel ei lähe hästi käima, kui on -10kuni-30 siis on paugu pill.Reval-st öeldi mulle selle peale, et kui on +5 ja üle siis eelsüüte küünlad ei lähe üldse sissegi, mis sest, et korraks armatuuris põleb.Tundub, et viga on kas pumbas või hoopis pihustites, nii Revalist öeldi.Huvitav kus saaks neid kontrolliga ja oleks pädev, et mingit käkki kokku ei keerataks.
Selline huvitav asi, et kui on plokisoojendus taga 2 tundi hommikul näiteks 0 kuni -5 siis on ka paugu pill.Oskab keegi asja kommenteerida, tegu 1,9 96 kW tdi-ga-

kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.09.07 12:49 Tsiteeri

nii täna hommikul tahtis jälle kaiiamist saada ja siis kui käima läks hakkas kompus jälle see punane pidurite jama vilkuma ja kui pihustid ära oleks siis peaks sinine suits ka taga tegelt olema ju

renxxfrencenz
huviline

Registreerunud 16.04.07
Kasutaja on eemal

postitati 05.09.07 15:45 Tsiteeri

mul enam vähem sama jama

vahetasin ära kõrgsurvepumba uue vastu, peale seda käivitamine kestab mõnikord kauem kui enne, max 0,7sek kauem kui enne. aga vahest paugust.
audihooldus.ee -s käisin, tuli välja et 2 eelsüüteküünalt on läbi, reedel vahetusse. ei tea kas muidugi viga parandab, kuna hommikul ka vahest paugust käima läheb. aga no kui revalist väideti et yle +5 ei kasutata yldse küünlaid siis ma kyll ei tea.
Pumba vahetas soomes audiesindus, ytles et muidugi kõik asjad ok on. diagnost ei anna mingit viga.

Pihustid on vahetamata, kaanealune täisremont tehtud. auto sõitnud 220000km umbes

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ivar80
huviline

Registreerunud 22.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: A90 B3 2,3, Seat Altea XL 2,0TDI DSG

postitati 06.09.07 05:42 Tsiteeri

Tasuks ikka jah küünlad üle mõõta testriga. See kui on alles vahetatud ei näita veel midagi, omal kogemus kui vahetasin nissanil eelsüüteküünlad, mis eelnevalt olid töötanud 12 aastat. Uued küünlad pidasid nädala (B-varuosad). Seejärel läksid peale originaalid, mis olid tsipa kallimad aga probleeme pärast enam polnud. Too auto ei tahtnud käivituda vanade küünaldega enam siis kui väljas oli temperatuur langenud 6 kraadini.
Samas Passati pumppihustitega mootor käivitus veel ka -5 kraadiga kui kõik küünlad läbi olid, küll mitte väga kiirelt aga käima läks.

kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 06.09.07 13:19 Tsiteeri

aga asi on selles ju et audi ei võta küünlaid veel taha 6 kraadise soojaga

GT1
huviline

Registreerunud 30.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 06.09.07 14:03 Tsiteeri

Ma vahetasin ka kõik eelsüüte küünlad ära,NGK-d läksid peale.Aga ei muutunud midagi, seda juba eelmine talv.
Sihuke huvitav asi veel, et kui hommikul ei lähe hästi käima siis jätab sõites mootor vahele kuni soojaks läheb nagu 1 pihusti ei oleks taga või ei anna kütust peale.Aga kui on - 15 siis läheb pagust käima ja käib nagu kell ning ei jäta vahele.Mul pandud ka PSI tuuning boks vahele, alguses mõtlesin, et võibolla on selle viga, et jätab vahele.Panin teise uue boksi vahele aga ei midagi ei muutunud.Kui ploki soojendus taga siis läheb poolest pöördest.Aku on ka eelmine talv vahetatud uue ja võimsama vastu.Ma kaldun ise sinnapoole, et mingi pihusti jamab.Kas keegi teab kus pumppihusteid kontrollida saab?

Black Rabbit
huviline

Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Forester XT

postitati 06.09.07 14:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: GT1
Ma vahetasin ka kõik eelsüüte küünlad ära,NGK-d läksid peale.Aga ei muutunud midagi, seda juba eelmine talv.
Sihuke huvitav asi veel, et kui hommikul ei lähe hästi käima siis jätab sõites mootor vahele kuni soojaks läheb nagu 1 pihusti ei oleks taga või ei anna kütust peale.Aga kui on - 15 siis läheb pagust käima ja käib nagu kell ning ei jäta vahele.Mul pandud ka PSI tuuning boks vahele, alguses mõtlesin, et võibolla on selle viga, et jätab vahele.Panin teise uue boksi vahele aga ei midagi ei muutunud.Kui ploki soojendus taga siis läheb poolest pöördest.Aku on ka eelmine talv vahetatud uue ja võimsama vastu.Ma kaldun ise sinnapoole, et mingi pihusti jamab. Kas keegi teab kus pumppihusteid kontrollida saab?

Vaata varasemaid postitusi, kohtadest on ju palju räägitud.
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=3633

Samas, et aga kohe aidata, siis mina sain oma vana autoga ikka Joes Garaa˛ist abi (A4-d, A6-d on nende põhiline leivanumber). Pealegi ei ole see teab mis kallis.
Sellise käitumise puhul võib olla mitu viga:
1. Kui eelsüüte küünlad ise on kindlasti ok, siis võibolla ei saa need korralikult voolu peale.
2. Kui surve mootoris on samuti ok ja ka pump on korras, siis jääb üle veel kütuse osa kontrollida (kas saab kätte ja kuidas).
3. Pihustid peaks ka üle kontrollima, sest need peaksid kindlasti korralikult pihustama.
(Pihustite järjekord oleks ka hea üle kontrollida, mul suudeti kord mingil imelisel moel ühed omavahel ära vahetada:o)

Kõige alguseks tuleks diagnostika teha, aga need tööd ei ole ükski selline mida kodus teha, nii et vii auto ennem proffide kätte kui ise midagi päris ära rikud :)
Kui nemad juba rikuvad, siis juba nende vastutusala.

a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 06.09.07 18:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ivar80
Tasuks ikka jah küünlad üle mõõta testriga. See kui on alles vahetatud ei näita veel midagi.

Aga kui olekski selle viga siis mis seletab seda,et vahest pole 2 päeva mingit jama ja siis järsku nagu välk selgest taevast tõmbab masinal hinge kinni?

kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 06.09.07 18:38 Tsiteeri

ma vahetasin kütte filtri ära eks näeb mis hommikul teeb

GT1
huviline

Registreerunud 30.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 07.09.07 05:58 Tsiteeri

Tänud vastuse eest!
Aga kuhu siis minna, olen lugenud seda teemat, üks ütleb, et sinna teine sinna ja siis teeb mingi mees mõne koha nii maha, et ei julgegi sinna minna, Revalis kahjuks ei saa pumpa ja pihustied kontrollida...!
Tsitaat:
Algselt postitas: Black Rabbit
Tsitaat:
Sihuke huvitav asi veel, et kui hommikul ei lähe hästi käima siis jätab sõites mootor vahele kuni soojaks läheb nagu 1 pihusti ei oleks taga või ei anna kütust peale.Aga kui on - 15 siis läheb pagust käima ja käib nagu kell ning ei jäta vahele.Mul pandud ka PSI tuuning boks vahele, alguses mõtlesin, et võibolla on selle viga, et jätab vahele.Panin teise uue boksi vahele aga ei midagi ei muutunud.Kui ploki soojendus taga siis läheb poolest pöördest.Aku on ka eelmine talv vahetatud uue ja võimsama vastu.Ma kaldun ise sinnapoole, et mingi pihusti jamab. Kas keegi teab kus pumppihusteid kontrollida saab?

Vaata varasemaid postitusi, kohtadest on ju palju räägitud.
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=3633

Samas, et aga kohe aidata, siis mina sain oma vana autoga ikka Joes Garaa˛ist abi (A4-d, A6-d on nende põhiline leivanumber). Pealegi ei ole see teab mis kallis.
Sellise käitumise puhul võib olla mitu viga:
1. Kui eelsüüte küünlad ise on kindlasti ok, siis võibolla ei saa need korralikult voolu peale.
2. Kui surve mootoris on samuti ok ja ka pump on korras, siis jääb üle veel kütuse osa kontrollida (kas saab kätte ja kuidas).
3. Pihustid peaks ka üle kontrollima, sest need peaksid kindlasti korralikult pihustama.
(Pihustite järjekord oleks ka hea üle kontrollida, mul suudeti kord mingil imelisel moel ühed omavahel ära vahetada:o)

Kõige alguseks tuleks diagnostika teha, aga need tööd ei ole ükski selline mida kodus teha, nii et vii auto ennem proffide kätte kui ise midagi päris ära rikud :)
Kui nemad juba rikuvad, siis juba nende vastutusala.

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 07.09.07 06:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Tänud vastuse eest!
Aga kuhu siis minna, olen lugenud seda teemat, üks ütleb, et sinna teine sinna ja siis teeb mingi mees mõne koha nii maha, et ei julgegi sinna minna, Revalis kahjuks ei saa pumpa ja pihustied kontrollida...!

Proovi kontakteeruda kodanikega kasutajanimega Scottimees (Ida-virumaal) või Bmw klubist hr Senka'ga (Lääne-virumaa). Minu praktika ja kokkupuudete põhjal seni ainsad diislite alal pädevad inimesed eestis.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
GT1
huviline

Registreerunud 30.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 07.09.07 06:46 Tsiteeri

ok, tänud!
Aga kas Talllinnas ei tee keegi kuskil pumba või pihustite kontrolli!
Kas Karla Autosse kannatab minna?

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 37.6% - SQL: 62.4%]