Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: tahmab ja tugev vibratsioon mootoris (KORRAS) (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 2993)
nojah
huviline

Registreerunud 01.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 19.07.07 19:49 Tsiteeri
tahmab ja tugev vibratsioon mootoris (KORRAS)

Tere,
autoks on A6 '96 2,5TDI 85 KW. Mure selles, et mootor töötab tühikäigul väga ebaühtlaselt. Külmalt käivitades peab väga pikalt ketrama ennem kui mootor ise suudab ringi käima hakata. Tahmab päris korralikult. Külmalt käivitades tuleb valget tossu ja kiirendades musta. Kuskil 2000 p/min juures vibratsiooni eriti pole aga jõudu ka mitte. Auto muidu töötas väga korralikult kuid ühtäkki hakkas streikima.

Keerasin pihustitelt kordamööda pealevoolutorusid lahti ja anduriga pihusti juures mootoritöö justkui hullemaks ei läinud. Viisin pihustid karlasse remonti ning seal loomulikult leiti et tuleks vahetada pihusti otsad. Peale 3000 eegust kergendust aga ei muutunud mootori töös midagi. Väidetavat kontrollisid nad ka anduriga pihusti signaali mis oli ok. Filtrini jõuab kütus ilusti ning filtrist sodi välja ei tulnud. Kütuse viga ka olla ei toihiks kuna peale mind tankinud auto sõidab tänaseni.

Oskab keegi pakkuda milles viga võiks olla. Keerulisema probleemi korral võiksite ka soovitada, kus remontida oleks võimalik.

Lisaks veel niipalju et diagnostika vigu ei näidanud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
prophecy
huviline

Registreerunud 04.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 2,5tdi Quattro

postitati 19.07.07 20:05 Tsiteeri

mul 80 b4 ja enam vähem sama teema, aga mitte nii hull vibratsioon, aga musta ajab külmalt ikka päris hästi välja. Käisin Joes garaazis ja arvuti ei näidanud mitte midagi, tegi vend proovisõitu ja ütles et ei ole nagu väga hull, aga ülevaatuselt läbi ei lastud, arvutid läksid lolliks selle musta peale, mida see masin välja lasi. Nüüd olen teistb päeva autot korralikult pöördesse ajanud ja tahma välja puhunud, minek läks paremaks, aga külmalt käima pannes ikka sama vana must lont tagant väljas. Järgmisel nädalal läheb Joe garaazi et siis saab ehk teada milles asi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
uunox
huviline

Registreerunud 31.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.4D C4, Space Wagon 1,8TD

postitati 22.07.07 12:02 Tsiteeri

jõudu ei ole+tahmab... süüde paigast äkki hoopis?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
prophecy
huviline

Registreerunud 04.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 2,5tdi Quattro

postitati 22.07.07 18:08 Tsiteeri

vajas lihtsalt tühjaks köhimist ja vibra lööb sisse alles siis kui temp kõrgeks läheb ja kaua peenestada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kaljukiisu
huviline

Registreerunud 21.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 22.07.07 22:51 Tsiteeri

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=40987#pid253375

Edu.
Ma pole küll spetsialist ... aga ... tooreklapp äkki ei tööta korralikult ... olin just sama asjaga hädas ja sellest paigast sain abi .

Õlled kraanikaussi!!!! Ma ei ole õel! Õelus on minust lihtsalt suurem . . .
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
renxxfrencenz
huviline

Registreerunud 16.04.07
Kasutaja on eemal

postitati 25.07.07 04:11 Tsiteeri

Minu auto hakkas järsult tahmama ja hull vibra sees mootoris!
Viga oli see, et 5 nookurit olid omalt kohalt ära kukkunud, ehk nukkvõlllid kulunud, pidin kaanealuse remondi tegema 33000:).
Looda et sul seda jama ei ole, palju auti sõitnud?

Mul näitas muidugi diagnost et mingi õhulugeja või mis iganes jama on. mis oli sellest tingitud. aga häält oli ka kuulda kust see vibra tuli

vaata http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=40333

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 25.07.07 05:53 Tsiteeri

Tooreklappi sellisel masinal muidugi ei ole ja v6 nukkvõlliprobleemid ka õnneks ei kimbuta.:D
Pumba asendile võiks tähelepanu pöörata küll, kui see on liiga palju paigast ära siis ei suuda aju enam pritsehetke paika reguleerida. Võibolla ntx on hooldamata masinate tüüpviga- hamba võrra valesti olev rihm?

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
nojah
huviline

Registreerunud 01.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 28.07.07 17:54 Tsiteeri

Nonii...nüüdseks siis viga selgunud. Märgid olid paigas. Siis mõõtsin surveid silindrites. Kolmandas ja neljandas silindris oli surve 0. Tihendist oli 0,5 cm pikkuse tüki välja löönud kahe silindri vahelt. Hetel on mootor juba enamvähem koos...jäänud veel käivitamine. Tuli investeerida veel 1000 uute tihendite peale ja 2000 plokipea remondile (lihvimine ning vahetati ka juhtpuksid ja klapisääretihendid ja üks klapp).

nojah
huviline

Registreerunud 01.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 30.07.07 09:43 Tsiteeri

Sain mootori kokku ja toimib jälle:)

renxxfrencenz
huviline

Registreerunud 16.04.07
Kasutaja on eemal

postitati 16.09.07 15:48 Tsiteeri

kus sa lasid silindri rõhku mõõta?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 35.1% - SQL: 64.9%]