Lehekülgi: 1 2 3 |
RemyM
huviline
Registreerunud 29.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4
|
postitati 19.06.07 08:13
|
|
|
Auto puhastus seest
Millega teie oma Audi salongi ,istmekatteid puhastate,mõtlen just eriti istmekatteid ,eelmine omanik jättis suht mustaks nad.Keemilist pesu ei taha
teha,pidi märjaks jätma ( hiljem annab tunda,hallitus jne) ,kallis ,samas oleneb kus tehakse ja kuidas.
Kas on olemas mingeid häid puhastus vahendeid ,et ise teha ?
|
|
|
wauzzz
huviline
Registreerunud 03.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4 2.0 ABK
|
postitati 19.06.07 08:33
|
|
|
Sa ei ole täpsustanud oma teemas, kas tegu on nahkistmetega või tekstiilga? Võis välja lugeda, et ilmselt siis tekstiil. Ise olen kasutanud miskit
motipi istmevahtu, see toimib küll kenasti. Tõsi miskit räigemat plekki pole ma sellega välja proovinud ajada, sest suht tihedalt on hooldatud ja neid
pole tekkinud. Võibolla tubasesse kasutusse mõeldud (vaibapuhastus) vaht aitaks tugevamatele plekkidele paremini.
Edu koristustöödel
|
|
|
RemyM
huviline
Registreerunud 29.04.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.06.07 08:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: wauzzz
Sa ei ole täpsustanud oma teemas, kas tegu on nahkistmetega või tekstiilga? Võis välja lugeda, et ilmselt siis tekstiil. Ise olen kasutanud miskit
motipi istmevahtu, see toimib küll kenasti. Tõsi miskit räigemat plekki pole ma sellega välja proovinud ajada, sest suht tihedalt on hooldatud ja neid
pole tekkinud. Võibolla tubasesse kasutusse mõeldud (vaibapuhastus) vaht aitaks tugevamatele plekkidele paremini.
Edu koristustöödel |
jah,tegu siis mul tekstiiliga.Üritan siis miskit poes ringivaadata,eks näis kuidas tulemus jääb.
|
|
|
Taavi
klubiliige
Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: UrS4
|
postitati 19.06.07 09:14
|
|
|
Amatöörid teevad, kui keemiline niiskeks jätab. Otsi koht, kus korralikult tehakse ja saavad kenasti puhtaks.
12.301@181km/h
|
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 19.06.07 10:07
|
|
|
Kindlasti keemiline, need vahud ajavad juba sisseimbunud pleki lihtsalt laia. Iga kord kui vett peale satub, tekib uus laik.
Keemiline võib ainult sügisel/talvel märjaks jääda ja eriti kui soojades siseruumides järelkuivatust teha ei viitsita.
|
|
|
|
curse22
huviline
Registreerunud 13.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: RED B4
|
postitati 19.06.07 10:35
|
|
|
olen ise mitmesaja krooni eest ostnud igasugu super hüper vahtusid ja muud sellist, aga õigustanud pole nendest ennast ükski.
ja kas siis turgudel olevad autot hallitavad, mõtlen neid, mis saksast toodud? pole häda midagi, võib ikka keemilist teha.
ise võtsin tagumisel istme alumiselt osalt riide maha(päris tore tegevus) ja pesin lihtsalt puhtaks.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 19.06.07 10:44
|
|
|
Keemilisse puhastusse. Suvel aurab niiskus kiirelt välja. Kui palju vaba aega käes ja kindel tahtmine ise teha, võid katted istmete pealt maha võtta
ja pesumasinas pesta. Tulemus saab parim.
|
|
|
|
jvc
huviline
Registreerunud 10.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,3E´92
|
postitati 19.06.07 16:18
|
|
|
endal proovisin sõbra soovitusel Vanishiga puhtaks teha üllatavalt hästi tomis suuremad plekid mis heledal tekstiilil olid on nüüdseks ajalugu usalda roosat
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
immortal
huviline
Registreerunud 25.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: BMW 525tdsa,Chrysler 300M
|
postitati 19.06.07 17:18
|
|
|
olen isegi pesnud istmeid Vanishiga.tulemus oli positiivne.ja lenor annab hea lõhna
|
|
|
TanelJ
huviline
Registreerunud 28.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: Ford Probe 24V 2.5L V6 120kw '96a
|
postitati 19.06.07 17:36
|
|
|
Ma ise proovisin mingit turtlewaxi vahtu.. roheline suur purk ja kollane kork. Toimis kenasti aga ega mul need istmed eriti mustad ka polnud - mõni
üksik plekk/laik.
|
|
|
|
crazy
huviline
Registreerunud 26.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 , A6 C5 1,9tdi
|
postitati 19.06.07 19:15
|
|
|
kui on spets kem. ,hari ,tolmuimeja mis imeb vet.aga lase käia siis. taga istmed välja kemm peale hari kätte ja lase käia ,lõppus survekaga lased
puhtaks. esi omad sama kui pole elektriga.
1. lagi.
2. istmed.
3. põrand.
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.06.07 20:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: crazy
kui on spets kem. ,hari ,tolmuimeja mis imeb vet.aga lase käia siis. taga istmed välja kemm peale hari kätte ja lase käia ,lõppus survekaga lased
puhtaks. esi omad sama kui pole elektriga.
1. lagi.
2. istmed.
3. põrand. |
esiteks kui on "spets" masin mis pritsib vett ja imeb jama samal ajal välja siis pole vaja survekat. sest masin imeb ju mustuse välja. olen seda
kuskil teemas veel rääkinud ja rääkin veel, see et ostate poest vaanisit ja fairit ning nühite ja nühite ei tähenda et see iste veel puhas on. imurit
pole siis äärmisel juhul jah survekas nagu kps tegi aga kuivab kauem, sitta jääb ikkagi sisse (proovitud, kuivas pärast survekat ära, tegin märjak
ning siis uuesti imuriga. läbi läbipaistva toru oli hea vaadata kus tuli ikka sitta. muide sama vaipadega.)
kas see 1, 2, 3, tähendas et neid köikke vöib teha täpselt ühte moodi? kui nii arvad siis ei. lagi on örn, eriti uuematel masinatel. sinna imurit ega
survekat peale ei lasta vaid tehakse valge "karu" keelega vöi roosa. hiljem niiske, puhta lapiga ehk üle kui vajadus.
edu, aga tehke öigete asjadega, eriti laega. muidu kukutate lihtsalt mingi aja jooksul selle endale kaela nagu telgi.
|
|
|
|
prix666
huviline
Registreerunud 24.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6Q
|
|
kkristjan
huviline
Registreerunud 02.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant 2,5TDi
|
postitati 20.06.07 09:06
|
|
|
Mind huvitavaks rohkem see, millega nahkistmeid hooldada?
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
crazy
huviline
Registreerunud 26.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 , A6 C5 1,9tdi
|
postitati 20.06.07 14:23
|
|
|
survekas käis ainult istmete kohta.
|
|
|
kulufield
huviline
Registreerunud 30.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A3 1998a 1,8 , Toyota avensis 2007
|
postitati 27.06.07 06:16
|
|
|
Kas kellelgi on ka kogemusi kuidas saada välja põranda ja pagassi vaipadest liiva. Ostsin alles Audi 100 avandi ja selle tagumist osa ei oldud vist
kunagi puhastatud ja sinna villasesse materjali on kogunenud mõnus liiv. Tolmuimejaga nühi palju tahad, algul ilus, aga tõmbad korra sõrmega üle ja
jälle see liiv tagasi. Sõiduga põrub muidugi kõik täis.
Kas saab seda keemilisega välja või on ka vahendeid mida poest osta ja ise teha
|
|
|
|
Taavi
klubiliige
Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: UrS4
|
postitati 27.06.07 06:25
|
|
|
Matt välja ja survepesu. Siis saab kätte.
12.301@181km/h
|
|
|
|
black_dragon
huviline
Registreerunud 30.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B5 1,9 TDI (66 kw) '95
|
postitati 28.06.07 12:49
|
|
|
äkki keegi soovitab kust seda imelist vaipade pesur-imurit rentida saab? tartus cramos ja ramirendis näiteks ei olnud? vbolla tallinnas kuskil? plaan oleks kodus vaipkate puhtaks teha ja ühtlasi siis
ka auto põrandapolstrist üle käia...
|
|
|
Kaaku
huviline
Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7
|
postitati 03.07.07 11:16
|
|
|
olen kasutan 2 korda tuff stuff vahtu ja täiesti super. Väga ilusti võtab plekid ära. Lisaks lihtne kasutada.
maksab miski 70 eeku suur pudel.
Proovisin teha seda äärt, mis jääb katuseluugi serva alla ja on seetõttu konkreetselt õline-tolmune-tavotine jms. Vaht võttis asja kenasti puhtaks.
Üks pilt ka äsja tuff stuffiga üle käidud põrandast. Oli
ikka päris must teine.
|
|
|
erx
huviline
Registreerunud 15.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A8 & X5
|
postitati 03.07.07 12:05
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kaaku
olen kasutan 2 korda tuff stuff vahtu ja täiesti super. Väga ilusti võtab plekid ära. Lisaks lihtne kasutada. |
räägi täpsemalt sellest kasutamise protsessist
|
|
|
|
Kaaku
huviline
Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7
|
postitati 05.07.07 07:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: erx
räägi täpsemalt sellest kasutamise protsessist |
Pudeli peal on kõik kenasti kirjas .
Lihtsaat lased peale, lased mõjuda, imeb mustuse sisse ja siis pühid puhta lapiga maha. Sedasi saab maha muidugi kerge mustuse. Ma ikka nühin ka, mis
suurema mustuse korral ongi soovituslik.
|
|
|
Reimers
huviline
Registreerunud 17.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.07.07 22:07
|
|
|
lihtsam on ikka viia keemilisse pessu kus on kõik vahendid olemas mida poest lihtsalt osta ei saa ise ma töötan antud alal ja võin väita et statoili
sprayd ja asjad ei ole võrdväärsed korralike ainetega !
peab olema ikka korralik vee toluimeja et põrandast kõike pori mustust kätte saaks lihtsalt seal toimub vee ringlus üks ots laseb teine imeb kohe ära
need vahud ja asjad on sellised ebamäärased abivahendid mis ei võta päris mustust ära ja hiljem on samad plekid/laigud tgsi
lihtsalt head ained on väga kallid ja selleks et teha tervele autole keemilist kulub ca 10 erinevat ainet + pesurid ja asjad ja isegi tavalisel
klaasipesu ainel on vahe sees
|
|
|
RemyM
huviline
Registreerunud 29.04.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.07.07 09:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Reimers
lihtsam on ikka viia keemilisse pessu kus on kõik vahendid olemas mida poest lihtsalt osta ei saa ise ma töötan antud alal ja võin väita et statoili
sprayd ja asjad ei ole võrdväärsed korralike ainetega !
peab olema ikka korralik vee toluimeja et põrandast kõike pori mustust kätte saaks lihtsalt seal toimub vee ringlus üks ots laseb teine imeb kohe ära
need vahud ja asjad on sellised ebamäärased abivahendid mis ei võta päris mustust ära ja hiljem on samad plekid/laigud tgsi
lihtsalt head ained on väga kallid ja selleks et teha tervele autole keemilist kulub ca 10 erinevat ainet + pesurid ja asjad ja isegi tavalisel
klaasipesu ainel on vahe sees |
Ehk räägid lähemalt,kus asub ,mis hind oleks ? POle ise veel jöudnud puhastust teha.Kas auto märjaks ei jää või kaua peab üldse kuivama ,mismoodi asi
väljanäeb ?
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |