Lehekülgi: 1 2 3 |
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
|
wookie
huviline
Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: A80 B4 Quattro 2.6 '94, VW Passat 4Motion '01, Audi A6Q C7 '11
|
postitati 04.04.07 18:13
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ultra2005
Vahel mõtled peale selliste asjade nägemist ja kogemist et mis inimestega me ometi külg-külje kõrval elame aga isanda loomaaed on suur ja lai ja
mõistust pole kahjuks kõigile ühtemoodi antud. Kena kevadet soovides
|
Selline tegevus ajab tigedaks küll jah, kuid samas, su jutu järgi ma ütleks, et antud juhul on targem järgi anda ja tõesti mitte sinna kohta enam
parkida (kasvõi panna auto kuhugi kaugemale, riskides ehk teiste naabrite nördimusega).
Nimelt on sedasorti tegevusi harrastavad vanemad inimesed... noh ma ei ütleks just, et psüühiliselt haiged, kuid midagi sinnapoole. St. see ei pruugi
olla kiuslikkus ega pahatahtlikkus vaid see võibki olla antud inimese jaoks ainuõige tegevusviis - näiteks võis ta omast arust emalõvi raevuga poega
ja tema parkimiskohta kaitsta (mis sest, et ei poeg ega parkimiskoht ei vaja tegelikult sellist kaitset, kuid tema "nihkunud" maailmanägemus ütleb
teisiti).
Loomulikult ei saa sellist tegevust õigustada, kuid mumeelest on parem iga hinna eest hoiduda talle vandaalitsemiseks põhjuse andmisest - vaadata seda
kui paha haigust või muud sellist, millest tuleb lihtsalt kaugelt mööda käia, kuna muuta seda pole meie võimuses. Kui see lahendab probleemi (ja ma
saan antud juhul aru, et lahendab) siis on ju kõik tegelikult hästi.
(ei õigusta ega süüdista kedagi ega midagi vaid üritan lihtsalt sama asja veidi teise nurga alt näha)
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
kiireaudi
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68
|
postitati 04.04.07 20:31
|
|
|
Itaalias karistatakse valesse kohta parkijaid võtmega.
Olge õnnelikud, et meie inimesed veel nii tigedad ei ole.
Parim leid on/oli mingi 2000a Subaru Outback, mis vajas täielikku ülevärvimist.
Btw, maitsesid seda ollust igaks juhuks, et mitte sisse astuda?
11,823@191,5km/h
|
|
|
|
poleoluline
huviline
Registreerunud 25.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2 Q
|
postitati 05.04.07 05:04
|
|
|
Olen nõus et kui auto pargitakse valesti tuleb juhi tähelepanu sellele juhtida... AGA kui se lihtsalt kellelegi ei meeldi ja hakkab kiusu ajama et
tema isikliku "lossi" aiataga vaadet rikub ja massinat lõhkuda lubab... siis pudel bensiinisegu õliga ja tikud selle kõrval peaks piisavalt selge
vihje olema vastumeetmetest...
|
|
|
poleoluline
huviline
Registreerunud 25.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2 Q
|
postitati 05.04.07 05:11
|
|
|
kiireaudi - sulle meeldib ehk ka nende parkimisviis linnakestes ( se "häälejärgi" ) ?
Ja loodan et sellistel "võtmetegelastel" vähemalt sõrmed kuskil "kogemede" sahtlivahele jäävad ja nad kogu kahju hüvitama peavad...
Samas ei õigusta ma sugugi valesti parkiaid
|
|
|
Ivoonu
huviline
Registreerunud 25.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Honda Shadow vt750c
|
postitati 05.04.07 06:18
|
|
|
Mul paar töökaaslast tänava peal parkimise pärast läbi sõimatud, et tema koht ja tema koht. Füüsilise vägivallani asi õnneks pole läinud.
|
|
|
veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 TDI quattro, S8 40V
|
postitati 05.04.07 08:32
|
|
|
Mis siin imestada. Kui ma praegusesse elukohta kolisin, oli meil majaümbrus suht lage autodest(2 aastat tagasi). Nüüd aga on nii 'väljasringil'
ümber maja kui ka maja õues parkla 80% täis, seda eriti R ja L õhtuti. Õnneks pole siin veel nö probleemsituatsioone näinud, sest meil on juba
korteriühistu parkimiskohti laiendanud. Samas kõrvalmaja ees pole mingi ime kui pargitakse kolme ritta, palju õnne kui sinu auto muru poole jääb
esimesse ritta. Ju siis tuleb loominguliselt suhtuda ja üle äärekivi sõita tööle vms. Ja ega see parkimisolukord paremaks ei lähe, vaid hullemaks
PLUS TDI Die Menschen sollten nicht
schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
|
|
|
|
syo
huviline
Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 3,0 Q 2006
|
postitati 05.04.07 08:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: veekaheksa
Mis siin imestada. Kui ma praegusesse elukohta kolisin, oli meil majaümbrus suht lage autodest(2 aastat tagasi). Nüüd aga on nii 'väljasringil'
ümber maja kui ka maja õues parkla 80% täis, seda eriti R ja L õhtuti. Õnneks pole siin veel nö probleemsituatsioone näinud, sest meil on juba
korteriühistu parkimiskohti laiendanud. Samas kõrvalmaja ees pole mingi ime kui pargitakse kolme ritta, palju õnne kui sinu auto muru poole jääb
esimesse ritta. Ju siis tuleb loominguliselt suhtuda ja üle äärekivi sõita tööle vms. Ja ega see parkimisolukord paremaks ei lähe, vaid hullemaks |
kui juba parkimisest rääkida...
meil majas kokku vast 7 autot ja minu buss ja parkimis kohtasid kokku 10 le autole ja 2 le bussile. aga tee või tina bpargib ennast ära "tädi" ja
kui teised autod pargivad külg külje vastu sisi tema risti. ma saan aru et korra tuled kiirelt lahmaki uksed kinni aga see jääb tal mitmeks päevaks
nii ja siis mina nu suhteliselt pika bussiga pargi kus tahad. mitu korda olen mõelnud et pargin aja ette ja siis kui alles mina tõusen saavad teised
välja. nii etka väike majade juures parkimine selline nagu ta on ei kujuta ette kuidas siis veel suure majade juures on kui ei ole veel ennem
parkimist korraldatud ka.
|
|
|
|
ervin7
huviline
Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 2x Audi 80 b2 '83 & Audi A6 2.6 Quattro '94
|
postitati 05.04.07 08:59
|
|
|
Mingi aasta aega tagasi oli keegi tark mul maja ees ventiili välja keeranud ja kummi tühjaks lasknud. Ventiil oli veel viisakalt ratta peale pandud,
et majahaldaja kogemata ukse esist pühkides ventiili minema ei pühiks.
Lohutuseks jäi see, et õnneks oli ainult 1 kumm tühjaks lastud ja sai varurattaga esimesse kummiremodni töökotta sõidetud. 4 tühja kummiga oleks asi
juba keerulisem olnud.
|
|
|
|
exess
klubiliige
Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a
|
postitati 05.04.07 09:03
|
|
|
Sõbral Mustamäel oli ka jama,ilmselt küll narkomaanidega,kes ei saanud makki kätte.Nimelt löödi kõik klaasid autol sisse ning käidi ka mingi terava
esemega (arvatavasti võtmega) peaaegu kogu auto üle....
Pisike punane putukas
|
|
|
|
maxic
huviline
Registreerunud 27.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: auditu
|
postitati 05.04.07 09:20
|
|
|
Mul oli kah ennem suurem probleem auto parkimisega, kuid tänu uuele parkimisekorrale on tänav võõrastest masinatest puhas. Seda enam pani mind
imestama tänahommikune vaade aknast oma masina poole.
http://mark.planet.ee/Audi/wcpaber_audi.jpg
Inimesed olid tükk vaeva näinud asjaga. Kleeplindiga oli peldikupaberit igale poole kleebitud + juhipeegli külge oli kleebitud riidest lill. Inimeste
fantaasia on ikka piiritu.
|
|
|
|
jesse
huviline
Registreerunud 09.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2.5 TDI
|
postitati 05.04.07 09:22
|
|
|
See on nagu loomariigis: iga koer-kass märgistab oma territooriumi ära ja kui keegi võõras on seda teinud, tuleb uuesti üle märgistada . Tegelikult tahtsin ma öelda, et parim lahendus võõrale territooriumile
parkides on, kui jätate oma loetavad kontaktandmed (nimi, telefoni number) armatuuri alla!
/Häid lambaid mahub palju ühte lauta/
|
|
|
Amadeuz
huviline
Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: C5 avant TQAT 110 kW õlipress '99 (Nora), MB W639 kombi AT CRD 80kW (Jasmin)
|
postitati 05.04.07 12:30
|
|
|
Tehakse ka nii (laotöötajate vastuhakk)
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.04.07 12:50
|
|
|
maxic ja amadeusi piltide kohta, minuarust on see igati normaalne käitumine kui autoomanik/juht ei oma piisavalt ajusid, et valida kuhu parkida, aga
igasugune lõhkumine või rikkumine on vale, aga ehk selle wc-paberi ja pakkekile eemaldamine on piisav "meelelahutus" et ehk jääb meelde, et enam nii
ei pargiks.
|
|
|
|
undu
huviline
Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: Outback´13, Gaz 2410
|
postitati 05.04.07 14:09
|
|
|
Tartus elades oli minu maja päris kesklinnas ja meie hoov oli vägagi kitsas, aga omad mahtusid sinna parkima ilusti. Tigedaks ajasid just need , kes
tulid "korraks" ja parkisid teised autod karpi, endal polnud meie majja üldse asjagi. Teinekord oligi vaja härra-proua ära oodata. Kord kohale
ilmunud tehti tavaliselt ahvikiirusel vehkat, heal juhul kuulsin "vabandust, juba lähen".
Mina hoidsin autos huulepulka, sellist punast ja rõvedat - sellega esiklaasile kirjutatud sõnum ei saa 2 silma vahele jääda, samas ei riku ka autot
ära
|
|
|
jetLine
huviline
Registreerunud 19.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 4,2 V8 q
|
|
VIP
huviline
Registreerunud 07.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant Quattro 2.8 30V
|
postitati 05.04.07 16:06
|
|
|
Sõber parkis ühel ööl oma A4-ja liiga palju kõnnitee peale ja hommikuks oli jutt esitulest tagatuleni. Egas midagi, terve külg värvimisse.
Väike OT:
Tsitaat: | Algselt postitas: wookie
...St. see ei pruugi olla kiuslikkus ega pahatahtlikkus vaid see võibki olla antud inimese jaoks ainuõige tegevusviis... |
See, et tema jaoks on selline käitumisviis ainuõige, teeb temast ERITI halva inimese, mitte süüdimatu vanuri!!!
|
|
|
|
sceleton
huviline
Registreerunud 18.08.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.04.07 16:23
|
|
|
Ennast ajavad närvi inimesed, kes poe ette sõidavad , jätavad oma auto julgelt inva kohale, ise kõnnivad nagu täitsa terved inimesed poodi, pole nagu
näha et lonkaks või midagi, kui just ajuinvaliid ei ole.
Krt kas on tõesti nii raske panna auto 10 meetrit kaugemale normaalselt parkida, ei ikka vaja ukse juurde ajada.
Tueb julmalt võtta spray või mõni muu millega kirjutada klaasile saab ja kirjutada et, "Olen Ajuinvaliid"
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 05.04.07 17:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: sceleton
Ennast ajavad närvi inimesed, kes poe ette sõidavad , jätavad oma auto julgelt inva kohale, ise kõnnivad nagu täitsa terved inimesed poodi, pole nagu
Krt kas on tõesti nii raske panna auto 10 meetrit kaugemale normaalselt parkida, ei ikka vaja ukse juurde ajada.
Tueb julmalt võtta spray või mõni muu millega kirjutada klaasile saab ja kirjutada et, "Olen Ajuinvaliid" |
Võib juhtuda, et ajal, kui Sa parasjagu graffity't harrastad, tuleb omanik reipal sammul tagasi, tõstab veidi püksisäärt ja koputab vastu
titaanproteesi. Siis oleks vist veidi häbi küll? Tean isegi, et pahatihti ei ole invakohtadele parkijatel selleks mingit õigustust, kuid samas ei
pruugi mõni füüsiline puue alati ka otseselt silma paista.
|
|
|
maxic
huviline
Registreerunud 27.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: auditu
|
postitati 05.04.07 17:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tarmo
maxic ja amadeusi piltide kohta, minuarust on see igati normaalne käitumine kui autoomanik/juht ei oma piisavalt ajusid, et valida kuhu parkida, aga
igasugune lõhkumine või rikkumine on vale, aga ehk selle wc-paberi ja pakkekile eemaldamine on piisav "meelelahutus" et ehk jääb meelde, et enam nii
ei pargiks. |
Ma olen seal viimased aasta aega parkinud, ilma et kellegile ette oleks jäänud. Enne seda parkis mu naaber seal päris kaua ning ka temal polnud
probleeme.
Seega paluks selliseses kommentaarid endale jätta.
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.04.07 17:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: maxic
Tsitaat: | Algselt postitas: tarmo
ei pargiks. |
Ma olen seal viimased aasta aega parkinud, ilma et kellegile ette oleks jäänud. Enne seda parkis mu naaber seal päris kaua ning ka temal polnud
probleeme.
Seega paluks selliseses kommentaarid endale jätta. |
oled sa maininud oma eelmises postituses, et sa seal aasta parkinud oled?
ja mitte et ma su parkimist kritiseeriks, vaid pigem on see hea, et inimeset tekitavad "meelelahutust" süütul kombel paberi ja kilega, mitte ei lähe
lihtsamat teed valides võtmega ümber auto jalutama.
ahjaa maxic, oled sa tutvunud liikluseeskirjadega, eriti mis puudutab parkimist?
kui kaugele äärekivist parkima peab?
kohe kindlasti mitte 50+cm, mida paraku sinu auto antud pildil on, seega ma ei leia, et sinu pahameel wcpaberipaigaldajate vastu nüüd niiväga
õigustatud oleks
|
|
|
|
sceleton
huviline
Registreerunud 18.08.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.04.07 17:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Tsitaat: | Algselt postitas: sceleton
Tueb julmalt võtta spray või mõni muu millega kirjutada klaasile saab ja kirjutada et, "Olen Ajuinvaliid" |
Võib juhtuda, et ajal, kui Sa parasjagu graffity't harrastad, tuleb omanik reipal sammul tagasi, tõstab veidi püksisäärt ja koputab vastu
titaanproteesi. Siis oleks vist veidi häbi küll? Tean isegi, et pahatihti ei ole invakohtadele parkijatel selleks mingit õigustust, kuid samas ei
pruugi mõni füüsiline puue alati ka otseselt silma paista. |
No vaevalt kui sul titaanprotees on , siis sa väga reipalt kõnnid
Ning sel juhul kui ikka parkida invakohale peaks autol ka vastav tähis peal olema, nt Invaliidi märk or smth.
|
|
|
Ingvar
huviline
Registreerunud 11.05.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.04.07 04:13
|
|
|
Parim lahendus sigatsevatele parkijatele on korralik kiri kojameeste vahele. Siin paar head varianti>
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=8507
Parim minu arvates>
Palju õnne! Oled võitnud tiitli "Parkimismeister 2004"!!!
Helista kohe 110 ja teata oma asukoht - auhind tuuakse sulle kohe kätte!
NB! Autot mitte ümber parkida!
Audi veereb nagu hernekomm.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |