Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Kas tõesti võib see mõjutada käivitamist ja põõrdeid? (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 2449)
a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw

postitati 18.02.07 11:25 Tsiteeri
Kas tõesti võib see mõjutada käivitamist ja põõrdeid?

Peale seda,kui suurte külmade kartuses sai paagi diisli kohta pandud 5L bensu ja 100g kahe taktilist õli hakkasid mootori pöörded tühikäigul kõikuma ja käivitamine on alla igasugust arvestust.Tookord sai ostetud küte Nestest aga muidu alati olen ostnud Statoilist.Hetkel -5 kraadiga läheb tunduvalt halvemini käima kui näiteks enne selle segu tegemist -17 kraadiga.
Mis arvate,milles võib viga olla,kas selles segus,Neste kütuses või on lihtsalt kokkusattumus ja viga millegis muus.
Vahest on olnud kellegil kogemusi rääkida.
Autoks siis A6 95a 2,5 TDI 103 kw

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 18.02.07 11:32 Tsiteeri

Eks see 5 liitrit bensiini ongi su probleemi allikaks ma usun.Ise sellist trikki küll väga teha ei julgeks et bensiini diiselmootoriga autole paaki valaks kui mootor ja auto ikka omanikule kallis on.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 18.02.07 12:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: -ummi-
Eks see 5 liitrit bensiini ongi su probleemi allikaks ma usun.Ise sellist trikki küll väga teha ei julgeks et bensiini diiselmootoriga autole paaki valaks kui mootor ja auto ikka omanikule kallis on.

Siin foorumi lehel http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=23849 on rääkidud pikalt bensu kasutamises diisli sees,sealt sain ka mõtte järgi proovida.Keegi maha igatähes mõtet ei laitnud seal.Kogu aeg olen kasutand ka lisandeid,mida kasutasin siis,kui bensu sisse panin.Nu siis tuleb kõvasti Statoili diislit peale osta,kui see muidugi midagi päästab.

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 18.02.07 13:59 Tsiteeri

5 liitrit benssu paagitäie hulgas kindlasti käivitamisele negatiivselt ei mõju. Pigem on asi ikkagi temperatuuris. Ka minu masin(ad) käivituvad külmema ilmaga paremini kui soojemaga, tegu on ilmselt eelsoojendusküünalde toimimisajas. Kusjuures kõige kehvemini käivitub sellise temperatuuri juures kus eelsoojendusküünlad napilt ei rakendu.

Tanklakütuse kvaliteeti ei oska eriti kommenteerida kuna ise kasutan põhiliselt biokütust, samas kohe kindlasti on meie kütus väga kõikuva kvaliteediga.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
leits
huviline

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 2.5TDI V6 Avant

postitati 18.02.07 15:45 Tsiteeri

Imo kasutage vastavaid lisandeid mitte BENSIINI, rääkigu mis tahes, mina oma traktorisse bensiini ie vala.

Huvitatud paintballist? Kontakteeru minuga: leits@ozkpaintball.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 19.02.07 07:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: leits
Imo kasutage vastavaid lisandeid mitte BENSIINI, rääkigu mis tahes, mina oma traktorisse bensiini ie vala.

Tegelikult peaks olema nii, et tanklast võetud kütusele poleks vaja mingeid lisandeid hulka segada. :D Aga eestis, nagu teistes arengumaadeski, läheb sellise tasemeni jõudmiseks veel aastakümneid.:D

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur

postitati 19.02.07 09:37 Tsiteeri

5L bensiini paagitäie (80L) diislile ei tee midagi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
andriu
huviline

Registreerunud 21.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: a6c6

postitati 19.02.07 16:05 Tsiteeri

targad mehed räägivad, et isegi tanklast ostetud diisel ei määri piisavalt pumpa, ja kui sinna bensiini lisada, siis on ju asi selge, pump võib sul hõre olla , see on esimene võimalus, mida peaks vaatama.

a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 19.02.07 17:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: andriu
targad mehed räägivad, et isegi tanklast ostetud diisel ei määri piisavalt pumpa, ja kui sinna bensiini lisada, siis on ju asi selge, pump võib sul hõre olla , see on esimene võimalus, mida peaks vaatama.

Nu ma panin ikka õli ka juurde.

regi
huviline

Registreerunud 03.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: a6 1,9 TDI Automaat

postitati 19.02.07 19:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
5 liitrit benssu paagitäie hulgas kindlasti käivitamisele negatiivselt ei mõju. Pigem on asi ikkagi temperatuuris. Ka minu masin(ad) käivituvad külmema ilmaga paremini kui soojemaga, tegu on ilmselt eelsoojendusküünalde toimimisajas. Kusjuures kõige kehvemini käivitub sellise temperatuuri juures kus eelsoojendusküünlad napilt ei rakendu.

Tanklakütuse kvaliteeti ei oska eriti kommenteerida kuna ise kasutan põhiliselt biokütust, samas kohe kindlasti on meie kütus väga kõikuva kvaliteediga.

Kirjutad et kasutad põhiliselt biokütust, ma loodan et ikka seda biodiislit mida müüakse tanklast aga mitte poslamaslat. Kaua sa sellega juba sõitnud oled ja kas on olnud ka probleeme, olen otsinud "Audi" arvamust selle kütuse suhtes aga seni pole leidnud, sügisel proovisin ka ühe paagitäie ära sõita mulje oli hea aga kuna kuskilt pole lugeda mida ta halba võiks teha siis vähemalt praegu külmal ajal ei tihka eksperimenteerida. Autoks on mul A6 97 a. 1,9TDI 66 kW.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
pontu
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2,8Q C5 , on ajalugu.

postitati 19.02.07 20:14 Tsiteeri

Kui palju sa õli lisasid? Mõtle nüüd ise ka ega näiteks 1L õli ei tee B -i sama " paksuks" kui diiselküte. Julgen pakkud, et isegi 50:50 õli ja bensiini ei ole diiselküttre paksune. Milleks sellist l***ust üldse katsetada. Ei näe isegi rahalist võitu või äkki on.:D tudub et jah, pump on lõpetanud lepingu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
andriu
huviline

Registreerunud 21.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: a6c6

postitati 20.02.07 10:48 Tsiteeri

mul ühel tuutaval mersu teeninduses öeldi, et kui kasutad bio diislit, siis ei kehti isegi mitte garantii:D:D

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 25.0% - SQL: 75.0%]