Lex
huviline
Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.01.07 19:25
|
|
|
Kliima ei tee auto piisavalt soojaks
autoks on audi 100 91a (uuem kere) kliimaga. olen vahetanud termostaati ning tosooli, aga ikka ei aita. nimelt mootor läheb kiiresti soojaks (90
kraadini), aga kui kliimas panen HI, puhub suhteliselt jahe õhuga. jalgade peale puhub väga õrnalt ja pmst külma õhuga. milles võib probleem olla?
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
postitati 26.01.07 19:26
|
|
|
Olen konkreetse olukorraga kokkupuutunud 86a Audi 100-ga, millel samuti elektrooniline kliimasüsteem peal pesitseb. Lahendus on siini anomaaliale
leidmata.
lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
|
|
|
|
Lex
huviline
Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.01.07 19:32
|
|
|
krt, praegu õues nii külm, kui auto kas või terve päev töötab siis salongis temp ikka üle ~10-15 kraadi ei lähe, võib olla veelgi külmem. ja jalade
peale puhub külma õhuga
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.01.07 19:37
|
|
|
klapid kinni
kontrolli kõikide klappide mootorid/hoovad üle
ta lihtsalt ei suuna õhku ümber, et läbi salongiradika läheks.
|
|
|
|
Lex
huviline
Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.01.07 19:40
|
|
|
ei saanud aru. kas saaksid veidi täpsemini seletada?
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.01.07 19:45
|
|
|
ok, on kaks varianti:
1. salongiradikas lihtsalt umbes
2. kliima ei suuna õhku läbi soojendusradika, vaid puhub õuesttulevat õhku sul otse salongi.
kliimal on hunnik klappe ja mootoreid/hoomasid, mis neid klappe liigutavad. kui mõni neist ei liigu/tööta, siis ei liigu õhk sealt, kust sina tahaks,
et ta liiguks.
|
|
|
|
Rain
klubiliige
Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad ja A6 Allroad
|
|
Lex
huviline
Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.01.07 20:23
|
|
|
Rain, kus see kliima plokk asub?
ja mul vist teistsugune viga. nimelt annab reguleerida küll, aga kui maximumi peale panen siis õhk tuleb veidi soojem kui oleks LO peal. aga kui
näiteks prisma parklasse sõidan ja hoian auto soojas tööl, puhub suht sooja õhuga, ja kui gaasi anda siis on juba päris hea. aga kui õue sõidan siis
hakkab jälle jaheda õhuga puhuma.
|
|
|
Rain
klubiliige
Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad ja A6 Allroad
|
postitati 26.01.07 20:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Lex
Rain, kus see kliima plokk asub?
ja mul vist teistsugune viga. nimelt annab reguleerida küll, aga kui maximumi peale panen siis õhk tuleb veidi soojem kui oleks LO peal. aga kui
näiteks prisma parklasse sõidan ja hoian auto soojas tööl, puhub suht sooja õhuga, ja kui gaasi anda siis on juba päris hea. aga kui õue sõidan siis
hakkab jälle jaheda õhuga puhuma. |
No need mootori juhtmed on seal samas kliima displeide taga. Mul andis ka regullida. Aga mootor ei liikunud nii nagu pidi. Vahest lasi natuke sooja.
Sai need mootorid labi suristatud siis hakkas pull pihta külm , külm ja siis uhas täiega kuuma salongi mingi 36+kraadi niiet silmamunad kuivasid.
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 27.01.07 08:01
|
|
|
Äkki Sa ei õhutanud süsteemi ära?Soe jahutusvedelik lihtsalt ei jõua korralikult soojendusradikani.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse
mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 25.3.1 + 17a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM,
SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
Lex
huviline
Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.01.07 09:18
|
|
|
õhutasin küll, tegin seal prismas ja kui olin parklas siis ta puhus mõnusalt sooja õhuga. aga kui välja sõitsin siis hakkas jälle jaheda õhuga
puhuma
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|