Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: C4 2.3 ei taha vahepeal käija... (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 1231)
mex
huviline

Registreerunud 23.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi A6 Q c5

postitati 22.11.06 19:45 Tsiteeri
C4 2.3 ei taha vahepeal käija...

probleem selles, et kõik toimib muidu vinks vonks,saan ka pikka maad probleemideta sõita aga vahepeal kui juba soe on hakkab puterdama ja ja loobib tuure 600-2000 vahel, kui gaasi vajutada siis läheks nagu täis plödistab ja lööb tuurida alla, aga välja ei sure. turtsub ka. ei tea millest alustada,
kõik soovitused ja nõuanded väga teretulnud.

tänud

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
mex
huviline

Registreerunud 23.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 24.11.06 19:36 Tsiteeri

nii täna sain targemaks jälle.
pikka otsa sõites korra kui soojaks läheb hakkab hakkima ja puderdama aga kui hoog sees on siis ära ei koole, st et liigub ikka edasi(erinevalt sellest kui seisma jääd, siis enam edasi ei liigu vaid loobib pöördeid ja jõudu ei ole). ja siis mingi 10 min. möödudes kaob anomaalia samamoodi, äkki kellelgi mingit tarka soovitust anda? esmasp. lähen diagnosti, eks siis näe mis õeldakse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
real1
huviline

Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6

postitati 24.11.06 19:53 Tsiteeri

eks mingi julla on läbi läinud. audil on ju neid asju mustmiljon, tänu millele võid tee peale jääda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jokker
huviline

Registreerunud 10.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 '96 ABK

postitati 25.11.06 07:13 Tsiteeri

kuidas kütusekulu on?
kontrolli lambda üle..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mex
huviline

Registreerunud 23.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 25.11.06 09:50 Tsiteeri

ohoh...
isegi vastukaja on tulnud...
küttekulu hetkel 100km/h ja kiirusehoidjaga lastes mingi 9l
paistab enamvähem.
aga kas tavaliselt diagnostikas selgitatakse ikka välja mis lulla on läbi läinud või hakatakakse ka suvaliselt juppe vahetama?
ja kuidas ma koduste vahenditega lambdata saaksin kontrollida, juhe järelt ära lihtsalt?

jokker
huviline

Registreerunud 10.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 '96 ABK

postitati 25.11.06 15:26 Tsiteeri

loe enne see teema läbi
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=29177#pid219297
lambdalt tuleb siis 3 juhet, 2tk koos, 1 eraldi. pinget mõõdad selle üksiku pealt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mex
huviline

Registreerunud 23.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 27.11.06 13:27 Tsiteeri

nii lambta mõõdetud ja korras, pritsepea küljes olevad pistikud ka üle mõõdetud ja needki sai paika seatud, masin käib nyyd enamvähem, aga korra nagu ikka tahab puterdada vahest, kuid väga natuke aega, ehk on olnud kellelgi sellist jama?

arro
klubiliige

Registreerunud 10.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: C3 quattro, C4 quattro

postitati 27.11.06 14:07 Tsiteeri

Jah mull on ja siiamaani ei tea mida teha, kuid kui oskad head nõu anda siis oleks väga tänulik. Auto siis sama kuid 2,0

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mex
huviline

Registreerunud 23.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 27.11.06 20:26 Tsiteeri

kindlasti annaks head nõu, aga ma ise ka suht nõutu olen,
niipalju avastasin et kui pritsepeaküljest psitiku lahti ühendasin siis läks pöördesse uuesti jälle. aga jõudu enam ei olnud eriti, ju on siis see andur vms seal läbi, aga eks ma uurin edasi, diagnostikas õeldi ka et korras ju kõik.

mgrifon
huviline

Registreerunud 28.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80

postitati 28.11.06 10:06 Tsiteeri

No tundub , et meil ühesugune probleem. Olen käinud diagnostikas ja ....auto täitsa korras.Enne seda just sai lämbda andur ka vahetatud, kuna juhtmed olid kulunud ja kui vesi sattus peale jäi auto jänni.Aga kas sul teeb niiske ilmaga või kogu aeg.Ma vehetasin süütepooli ja läks palju paremaks.Aga mingi kamm on ikka sees.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
jyrx123
huviline

Registreerunud 12.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi100 2.6aut.

postitati 28.11.06 11:51 Tsiteeri

Mul oli kunagi 2,3e (100kw) sigariga sama ooper. Järsku suri välja ja käivitades jäid pöörded 2000peale. Teinekord Hakkasid kõikuma ka kuskil 600-2000 vahel.Diagnostikast ma küll mingit abi ei saanud. Õeldi ,et kõik töötab. Vahetasin pritsepea, pihustid, filtrid, kuid see ei aidanud. Lõpuks probleem kadus, kui aju sai asendatud uuega.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 18.1% - SQL: 81.9%]