Deprecated: Implicit conversion from float 257104.99999999997 to int loses precision in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/viewthread.php on line 181
Eesti Audi Klubi foorum - Jahutus ventilaator
Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Jahutus ventilaator (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 2074)
Lauri_T
huviline

Registreerunud 12.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 1,8T

postitati 21.11.06 06:47 Tsiteeri
Jahutus ventilaator

Kuna üldise mootori teema all, keegi vastata ei viitsi, siis panen ka siia teema ülesse... siin meestel rohkem kogemusi....

Pühepäev vahetasin autol ära jahutusvedeliku ja termostaadi. Maha sai kistud ka kliimaradikas ja hetkeks sai eest ära võetud ka jahutusradikas ise. Nüüd aga lugu selline, et nii kui süüte sisse keerad hakkab jahutus vent tööle... seda aga ainult siis kui töötab salongisoojendus. Nii kui lülitan soojenduse offi (või economi reziimile), jääb seisma ka jahutus ventikas. Proovisin lahti ühendada ka radika küljes oleva temp. anduri juhtmed, kuid midagi ei muutu. Samas tundub andur ise korras olema, kuna 100 C juures läheb vent ilusti tööle (proovisin seda kui soojendus oli offis) Milles võib probleem olla?

Äkki keegi raatsib jagada omi kogemusi...

Lauri

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Geo
huviline

Registreerunud 20.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: 4xQ

postitati 21.11.06 08:17 Tsiteeri

minu arust 200l on niimoodi et kui salongist paned kliimaseade k2ima,siis hakkab se vent k2ima, v2hemalt minu 200l oli sama moodi nagu sinulgi. V6ib olla see ongi normaalne??? :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Lauri_T
huviline

Registreerunud 12.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 1,8T

postitati 21.11.06 08:27 Tsiteeri

Vat selles ongi mure, et pole 100% kindel kuda ta enne toimis... Minu arust aga see päris õige pole, kui külmalt hommikul moto käima panen ja siis ka vent kohe jahutama hakkab. Saab ka muidugi kliima offi panna ja oodata millal moto nati soojemaks läheb.

EDIT: kas võib see olla tingitud sellest, et eemaldasin kliima radika ja koos sellega jäid ripakile ka kaks kliima anduri pistikut...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Mad
huviline

Registreerunud 02.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 20V TQ

postitati 23.11.06 07:51 Tsiteeri

mul täpselt sama asi 200-l. tekkis täitsa lambist, ei näppinud ja ei vahetanud miskit. keegi kuskil mainis, et kui väljas üle 7 kraadi sooja siis peabki nii olema. aga mul hakkab ventikas isegi 2 kraadiga tööle, seega mingi jama seal on. väga hea oleks ka teada milles asi on

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ellar
huviline

Registreerunud 17.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi 200 TQ 20V

postitati 23.11.06 08:38 Tsiteeri

ma tulen ka nüüd teiega samasse klubisse. Mul täpselt sama kamm. Täna vahetan ka ise termostaadi ära. Eks siis ole näha kui kiiresti endal läheb moto soojaks.

Kaits
klubiliige

Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: RS 6 Avant

postitati 23.11.06 09:54 Tsiteeri

Rahunege nüüd kõik ilusti maha! ;)
Lugege see vana teema läbi:
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=7107#pid58039

Minu kirjutatud jutt on võibolla seal veits segane, aga kui süveneda, siis peaks aru saama küll...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 23.11.06 10:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: 80quattro
Tsitaat:
Esialgne postitaja Kaits
Peabki toimima?! Kurat... mina sain aru, et vent peab ainult siis 1. kiirusel töötama kui "külmik" järgi (+ järeljahutusel). Aga näiteks kui ma hommikul istun külma autosse, käivitan auto ja panen soojenduse põhja, suunan õhu akendele... siis peaks kliima ju nagu võimalikult kiirest soojeneda üritama (et saavutada minu poolt etteantud temp.- i)? Aga kui ventilaator hakkab kohe jahutama, on soojenemine ju raskendatud!?

Sul ongi kogu aeg külmik järgi, sest jahutust ei toimu ja ta üritab kogu aeg jahutada- lükkab vendi taha ja ka pumba(mis muidugi sul ei toimi), econi peal ta ei hoia pumpa taga, seega ka vent ei tööta:o

Krt jummala segane... miks see külmik kogu aeg siis järgi on? ning sealt teemast sain nagu aru, et kont peaks nagu sooja tootma? mis ajast? sooja saadakse ikka salongi läbi soendusradika ja seal pole kondiga enam miskit seost ju...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 23]
[PHP: 32.5% - SQL: 67.5%]