Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Kliimaga probleem(Vaja abijõudu) (Vastuseid: 21 | Vaatamisi: 1568)
Maitz
huviline

Registreerunud 02.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 03.09.06 17:30 Tsiteeri
Kliimaga probleem(Vaja abijõudu)

Seoses sellega,et aknale ja jalgadele ei tule õhku,oleks vaja keskkonsool lahti lammutada,ise ei oska kuna pole sellist asja teinud.Oleks keegi nii hea ja aitaks,soovitavalt Pärnu maakonnast ,kuna seal pidi mingi mootor olema mis on kinni jäänud Ranz viskas läppari taha,näitas 1 mootori veakoodi.
Ette tänades:Maidu

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
gerdo
huviline

Registreerunud 23.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant C6.5 - 3.0TDI - 2009

postitati 03.09.06 17:40 Tsiteeri

mul läks mingi 3 päeva sellega aega :D 2 päeva lammutasin lahti, kõik armatuur tuli ära võtta. kui mootorid kätte sain, siis tegin need ise korda, võtsin need lahti, puhastasin seest ära, nõelaga tegin need vahed ka puhtaks.. see kus harjad käivad vastu neid klemme, nende klemmide vahed, sellepärast ei töötandki ma arvan.

kõige lihtsam oleks vist 12v lasta sellele mootorile, mis ei tööta, siis pidi tööle hakkama, ma ise ei tuld selle peale. kuskil siin foorumis on see postitus, et kuhu ühendada.

mul läks nii kaua aega sellepärast, et mul pold aimugi kuidas kõike lahti võtta. kahekesi tegime ka veel.

ma tegin osasi asju valesti lahti ka.. tõmbasin puruks seal mõne asja, see käigukangi nahk võta kõige ennem ära, see pool, mis jääb auto taha poole, sealt poolt tõmbad üles, ma tõmbasin teiselt poolt ja ei jagand matsu lahti

edit: ma ise tallinnas, nii, et ma saaks aidata ainult sõnadega :)

see 12v post on muidu seal: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=29620#pid203349
mootoritele oli peale kirjutatud muidu 7 volti

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
karvane
huviline

Registreerunud 30.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi80

postitati 04.09.06 06:04 Tsiteeri

jutust ei selgund kas puhub või ei puhu.juhul kui soendus mootor ei tööta saad selle kapoti alt ära vahetada ja pakun,et aega kulub umbes 1tund rahulikult tehes

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Maitz
huviline

Registreerunud 02.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 04.09.06 14:35 Tsiteeri

Kõik muud asjad töötavad,peale selle et aknale ja jalgadele ei puhu,ühele mootorile näitas veakoodi:o

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Maitz
huviline

Registreerunud 02.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 05.09.06 19:08 Tsiteeri

pole siis kedagi pärnumail,kes aitaks nõu ja jõuga;)

prix666
huviline

Registreerunud 24.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6Q

postitati 05.09.06 19:21 Tsiteeri

peaaegu sama probleem endalgi ainult, et ei puhu otse salgongi, aknale ja jalgadele puhub :(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 06.09.06 06:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: gerdo
mul läks mingi 3 päeva sellega aega :D 2 päeva lammutasin lahti, kõik armatuur tuli ära võtta. kui mootorid kätte sain, siis tegin need ise korda, võtsin need lahti, puhastasin seest ära, nõelaga tegin need vahed ka puhtaks.. see kus harjad käivad vastu neid klemme, nende klemmide vahed, sellepärast ei töötandki ma arvan.

kõige lihtsam oleks vist 12v lasta sellele mootorile, mis ei tööta, siis pidi tööle hakkama, ma ise ei tuld selle peale. kuskil siin foorumis on see postitus, et kuhu ühendada.

mul läks nii kaua aega sellepärast, et mul pold aimugi kuidas kõike lahti võtta. kahekesi tegime ka veel.

ma tegin osasi asju valesti lahti ka.. tõmbasin puruks seal mõne asja, see käigukangi nahk võta kõige ennem ära, see pool, mis jääb auto taha poole, sealt poolt tõmbad üles, ma tõmbasin teiselt poolt ja ei jagand matsu lahti

edit: ma ise tallinnas, nii, et ma saaks aidata ainult sõnadega :)

see 12v post on muidu seal: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=29620#pid203349
mootoritele oli peale kirjutatud muidu 7 volti

meil hakkas kül koh kärssama kui 12v peale lasksime. muidugi me võtsime selle väikse mootroi küljest ära ja siis panime talle otse taha ja mootroi peal oli 3,7v vist

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 06.09.06 06:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Maitz
pole siis kedagi pärnumail,kes aitaks nõu ja jõuga;)

see nv jube tihe graafik... aga mine tea järgmine nv äkki tulekski kui midagi teha poleks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Maitz
huviline

Registreerunud 02.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 06.09.06 12:13 Tsiteeri

Hea oleks :) ,egas ennem asi hulluks lähe kui talvel

gerdo
huviline

Registreerunud 23.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant C6.5 - 3.0TDI - 2009

postitati 06.09.06 16:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: syo
meil hakkas kül koh kärssama kui 12v peale lasksime. muidugi me võtsime selle väikse mootroi küljest ära ja siis panime talle otse taha ja mootroi peal oli 3,7v vist

no eks sealt mingi kärsakas tuleb jah, kui 12v peale lasta, aga pärast peaks töötama nagu ma aru sain. ma ise sinna 12v pole lasknud ja ei tea päris täpselt.
7v on ikka mootorid seal
mul läks nii kaua aega sellepärast, et ma tegin seal muid asju ka.
kõige parem on neid vist lihtsalt puhastada, ma puhastasin enda 3 tükki ära ja töötab ilusti, ei anna veakoode ka enam

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Maitz
huviline

Registreerunud 02.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 23.09.06 20:25 Tsiteeri

Kus need mootorid täpselt asuvad,mis salongi õhku jaotavad,kummalt poolt ligi saab,kas kapoti alt või armatuuri alt?

simpel200
huviline

Registreerunud 21.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi a6,80b4

postitati 24.09.06 05:20 Tsiteeri

Tule Tartu oleks aega aidata küll.Mul isegi vist mootor olemas:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
arvi
huviline

Registreerunud 13.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: D2 s8 97a. manual

postitati 24.09.06 08:50 Tsiteeri

ma olen neid mootoreid kolm korda lammutanud.esimene kord tegin nii nagu soovitati - lasin 12v peale,töötasid küll.panin siis asja kokku,kuid kolme päeva pärast oli jälle vaikus.kiskusin uuesti lahti,võtsin mootorid täiesti laiali - puhastasin võlli ja sättisin harjad,hakkas jälle tööle.panin kola kokku - töötas umbes nädala:( . lõpuks ostsin ikka romulast teise mootori ploki,nüüd töötab oma paar kuud.:D

janno114
huviline

Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi V8 3,6 1991

postitati 24.09.06 08:59 Tsiteeri

neile saab salongi poolt ligi ja aitab täiesti puhastamisest.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Maitz
huviline

Registreerunud 02.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 24.09.06 09:22 Tsiteeri

aga,mis seal kojameeste juures all on,mingid vaakumklapid ja hoovad?:o

janno114
huviline

Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 24.09.06 09:46 Tsiteeri

mis autoga tegemist? muidu seal on muud klapid ja ventiilid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a

postitati 24.09.06 09:54 Tsiteeri

Ilmselt tegu sellega ikka:
Registreerunud 02.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2,5tdi

Pisike punane putukas
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
janno114
huviline

Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 24.09.06 10:03 Tsiteeri

nuujah, pole midagi öelda :D ma nii uus ka weel siin

Maitz
huviline

Registreerunud 02.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 25.09.06 12:21 Tsiteeri

Kas siis kindlalt 100% tuleb mootorile läheneda salongist:o

Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 25.09.06 12:31 Tsiteeri

:D loe ja naera. 3 päeva c4 soojenduse kallal? Selleks kulub esimesel korral ehk 6 tundi. Salongi poolt on pardatsoki taga üks kuskil üks kruvi. Üks juhi jalgade juures. Siis kapoti alt sealt kojameeste juurest asi laiali ja tuleb kogu kupatus välja. Kaasaarvatud mootorid.

Maitz
huviline

Registreerunud 02.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 25.09.06 13:29 Tsiteeri

tänan,no seda ma tahtsingi teada.:D

Maitz
huviline

Registreerunud 02.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 29.10.06 07:40 Tsiteeri

probleem lahendatud:D
Lasin mootoritele12v peale ja asi toimib siiani

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 37.4% - SQL: 62.6%]