Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: tulede märguanne (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 1793)
puruvana
huviline

Registreerunud 18.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 b7

postitati 25.07.06 14:31 Tsiteeri
tulede märguanne

Probleem selline, et kui auto uks lahti jätta ja makk mängib, siis piniseb, nagu olexid tuled põlema jäänud, kui maki välja lülitan, siis kaob ka pinin, milles viga võib olla, või kust viga otsida?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
turbo
huviline

Registreerunud 03.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: S6

postitati 25.07.06 14:39 Tsiteeri

Oled sa kindel, et see üldse viga on?
Mul siis autol sama viga igatahes. :D

Edit: makiks Becker Mexico Pro

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
john
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 GTO, Audi 90 Treser, Audi 200 Quattro, El Camino 5.7

postitati 25.07.06 14:41 Tsiteeri

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=29643#pid202753

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
undu
huviline

Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Outback´13, Gaz 2410

postitati 25.07.06 16:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: turbo

Mul hetkel sees Pioneeri toodang, ja ei kipu küll pinisema. Küll aga proovides sõbra Kenwoodi (tahtsin ära osta:P) oli ka minu autol selline viga küljes.

aivo_
huviline

Registreerunud 01.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 avant

postitati 25.07.06 16:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: undu
Tsitaat:
Algselt postitas: turbo

Mul hetkel sees Pioneeri toodang, ja ei kipu küll pinisema. Küll aga proovides sõbra Kenwoodi (tahtsin ära osta:P) oli ka minu autol selline viga küljes.

mul just pioneeri toodang ja piniseb kui võtit süütelukus ei ole. sõltub ehk kuidas juhtmestik ühendatud.

Kõik mis on raha eest saadud on odavalt saadud...
real1
huviline

Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6

postitati 25.07.06 18:04 Tsiteeri

Olenevalt autost, on selline summer, mis piniseb(audi 100-l näiteks on ta armatuuris kellade taga). Seal on 4 klemmi - ma arvan et osad juhtmed tulevad maki juurest ning osad tulede, kuna ta piniseb nii maki käimajätmise korral kui ka tulede sisseunustamisel. Makist tuleb välja pluss-voo, kui ta töötab - see läheb näiteks antennivõimendile ning ka sinna summerile..või ka helivõimendile, kui see on.üks lahendus - lõika juhe läbi, aga siis antennivõimendi ei tööta. teine - võta summer ära, aga siis ei pinise ta ka siis, kui tuled põlema unustad. kolmas võimalus - tee kindlaks, mis juhe tuleb summerile maki juurest, ning lõika see läbi...
mina võtsin selle piniseva karbi üldse ära, ei ole mulle teda vaja.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
CarlosSQ
huviline

Registreerunud 30.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: 80 b4 Avant TDi

postitati 25.07.06 22:41 Tsiteeri

probleemi ei ole, kuna nii peabki olema!
case closed!

There's lots of spirit in everyone!!!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 26.07.06 06:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: real1
Olenevalt autost, on selline summer, mis piniseb(audi 100-l näiteks on ta armatuuris kellade taga). Seal on 4 klemmi - ma arvan et osad juhtmed tulevad maki juurest ning osad tulede, kuna ta piniseb nii maki käimajätmise korral kui ka tulede sisseunustamisel. Makist tuleb välja pluss-voo, kui ta töötab - see läheb näiteks antennivõimendile ning ka sinna summerile..või ka helivõimendile, kui see on.üks lahendus - lõika juhe läbi, aga siis antennivõimendi ei tööta. teine - võta summer ära, aga siis ei pinise ta ka siis, kui tuled põlema unustad. kolmas võimalus - tee kindlaks, mis juhe tuleb summerile maki juurest, ning lõika see läbi...
mina võtsin selle piniseva karbi üldse ära, ei ole mulle teda vaja.

mina leidsin selle juhtme ülesse(maki pinina, tulede oma jäi) enne summerit ja minuarust antenni võim töötab sest vahet aru ei saa. aga nüüd kui tean kus võimendi on proovin ära kas sinna ikka vool ka tuleb.

puruvana
huviline

Registreerunud 18.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 b7

postitati 26.07.06 09:58 Tsiteeri

mul pole see alguses nii olnud ja nüüd alles nii tegema hakanud, selleks küsisingi üle :) vahel tahad nagu uksed lahti hoida ja musa kuulata töötegemise ajal aga see pinin hakkab pinda käima siis, ja võtit ka alati igal pool ette ei taha jätta ju

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 26.07.06 12:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: puruvana
mul pole see alguses nii olnud ja nüüd alles nii tegema hakanud, selleks küsisingi üle :) vahel tahad nagu uksed lahti hoida ja musa kuulata töötegemise ajal aga see pinin hakkab pinda käima siis, ja võtit ka alati igal pool ette ei taha jätta ju

Piniseb ainult avatud juhiuksega. Kuula kõrvaluksest. ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 44.2% - SQL: 55.8%]