Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: chorus-häälenupp jamab (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 2689)
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 09.04.06 09:57 Tsiteeri
chorus-häälenupp jamab

lugu siis selline et minulgi choruse häälenupp jupsib.Tegemist siis õhtal protsessoriga ilmselt. Kust saaks selle uue protsessori ja palju maksta võiks? Sain siit aru et mingi 1500 eest tehakse korda aga kui see jublaks ise hullu ei maksa siis prooviks ise vahetada.Minu arvamus et 1500kr rem eest on palju- sellele veits lisaks ja saab juba uue stereo osta!
Selline küsimus veel et kas keegi teab -on müügil ka laia paneeliga stereoid?Mõtlen mis sinna nagu valatult sobiks (va originaal).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
savipats
huviline

Registreerunud 06.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 18.04.06 12:24 Tsiteeri

Kui Viljandisse asja on siis tean kes odavalt korda teeb. endal oli sama jama ja läks maksma 200 eeki

Horde
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B8 1,8

postitati 18.04.06 12:43 Tsiteeri

Sama jama minulgi. Aga ainult miinuskraadidega jukerdas :-)
Peab ka Viljandisse asja tegema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
savipats
huviline

Registreerunud 06.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 19.04.06 17:14 Tsiteeri

krt mul vist olid ikka mingid vedrud või hambad seal ära. nii et kui protsessor on siis nii odavaks hind kindlasti ei kujune, aga ma arvan et asja saab ikka

hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 20.08.07 15:46 Tsiteeri

Tuleks veelkord selle teema juurde tagasi -A4 ka nüüd Chorus ja vaja häälenupuga või selle sisemusega midagi peale hakata.Kes tegeleb sellega või keegi teab kust saaks selle protsessori mis välja vahetatakse?

Kui keegi huvitatud siis olemas ka vaba halli värvi Chorus-vahetaks millegi vastu?

hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.10.07 19:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: hamlet
Tuleks veelkord selle teema juurde tagasi -A4 ka nüüd Chorus ja vaja häälenupuga või selle sisemusega midagi peale hakata.Kes tegeleb sellega või keegi teab kust saaks selle protsessori mis välja vahetatakse?

Kui keegi huvitatud siis olemas ka vaba halli värvi Chorus-vahetaks millegi vastu?

tõstaks seda teemat uuesti -endiselt tahaks chorust korda teha.
(uut stereot mitte pakkuda - kuna kuulan põhiliselt raadiot)

karlson
huviline

Registreerunud 01.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2,8 Quattro.

postitati 13.10.07 19:54 Tsiteeri

Juba kirjutasin,nupp ei jama-mikroskeem tuleb ära vahetada,aga kui kuulevad hinnast,siis jooksevad ära...

Kogun Eesti esitajate CD plaate!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 25.01.08 15:26 Tsiteeri

Palju neid kohti on kus Tartus (L-Eestis) saaks stereo korda teha?
Ühest stereoga teegelevatest töökojast õeldi ,et 1200kr on palju, 6-700 peaks selle korda saama.Peast aga koha nime ei osatud õelda-kesklinnas kandis vist oli?

Lukkus maki avamine -Tauf 350kr,ühes teises kohas läks 0.- krooni (kood oli õnneks makile kleebitud).Tasub silmad lahti ringi vaadata ;-).

MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 03.09.08 08:55 Tsiteeri

No nii nüüd endal sama jama Chorus makiga, et hakkas helinupp imelikult käituma. Hommikul tööle sõites maki sisse lülitades on normaalne heli ja siis kui tahan nati valjemaks panna, siis lööb heli põhja, nii et kõrvakiled pragunevad. kui aga tahan heli maha keerata siis jääb täiesti vait. Makk korraks välja ja uuesti sisse ning heli on jälle normi piires. Kui olen maha sõitnud 50km (töölesõidu maa), siis peale auto välja suretamsit nupp töötab jälle ilusasti.

Siit aga küsimus, et kui palju ikka asja remont maksab? Lugedes eespoolt siis üks ütleb, et teeb ära 200kr, teine 1500kr ning kolmas ütleb, et osta ültse uus.

Ja kui tõesti remondi hind ületab uue hinna, siis küsimus mida on vaja, et panna uuem choruse mak (cd mängijaga, endal hetkel see kassetikaga versioon). Ma kuskilt siit teemadest lugesin välja et see uuem ei pidanud normaalselt töötama, vaid pidi ennast iga tunni aja tagant välja lülitama. Tehke lollile selgeks puust ja punaseks mida täpselt teha vaja on et see tööle hakkaks normaalselt.

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 05.09.08 11:21 Tsiteeri

Kellelgi on mõtteid?

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
rocket
klubiliige

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 05.09.08 11:31 Tsiteeri

Concert/Chorus'el tuleb vahetada protsessor, mis paar aastat tagasi maksis ca 850 krooni pluss tööraha, ehk kokku ongi 1200-1500 krooni.

Uuem Chorus tahab autolt mitte ainult plussi ja miinust, vaid ka muud kodeeritud kujul informatsiooni (can-bus). Kui need lisasignaalid puuduvad, siis tekibki jama taustavalgustuse, sisse-välja lülimise jne. Kõik on jälle võimalik teha, kuid nõuab raha ehk kallite adapterite ostu.

http://www.kufatec.de/shop/product_info.php/info/p453_Can-Bus-Interface---Simulator-Audi-Concert-2--Chorus-2--Symphony.html

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
AndresR
huviline

Registreerunud 14.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 Allroad

postitati 05.09.08 11:37 Tsiteeri

Concert makiga sama jama - kas keegi Tallinnas vahetab või on prose müüa.
Või tuleb ikkagi Tartu minna/saata http://www.dialab.ee?

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 29.6% - SQL: 70.4%]