Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: K:konditsioneeri kompressori laager (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1762)
stylewarz
huviline

Registreerunud 10.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 80 Q 16V

postitati 10.01.06 17:00 Tsiteeri
K:konditsioneeri kompressori laager

Tervist

Täna sai autol esiots lahti võetud ja kõik rihmad ära vahetatud sai siis ka uuritud kust selline kriuksuv hääl võib pärineda ja lahendus peitus konditsioneeri pumbas.Ilmselt on selge , et selle laagrid on omadega õhtal seega küsimus , kas keegi teab kas neid laagreid saab eraldi vahetada ja kui siis kust neid leida võiks või oskab keegi soovitada asutust kus sellist tööd tehakse...

probleemi illustratsiooniks ka pilt
pilt

tänud ette

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 10.01.06 18:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: stylewarz
Tervist

Täna sai autol esiots lahti võetud ja kõik rihmad ära vahetatud sai siis ka uuritud kust selline kriuksuv hääl võib pärineda ja lahendus peitus konditsioneeri pumbas.Ilmselt on selge , et selle laagrid on omadega õhtal seega küsimus , kas keegi teab kas neid laagreid saab eraldi vahetada ja kui siis kust neid leida võiks või oskab keegi soovitada asutust kus sellist tööd tehakse...

probleemi illustratsiooniks ka pilt
pilt

tänud ette

teemast nats mööda aga kuidas sa pärast rihma pingutad?
mina keerasin need kruvid lahti 4tk. ja pärast uus rihm peale ja kruvid kinni ega tal ju pingutit pole???!! mul jäi suht ilusti pingesse ja kõik ok.
Või käibki asi nii?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
lunatic
klubiliige

Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 allroad ja Volvo C70

postitati 10.01.06 18:42 Tsiteeri

Minu B4 kondi pumbal on küll allpool ka pingutushammastik olemas. Selle rihma vahetus oli jube jama...
Kusjuures, mul ka natuke niutsub külmalt, aga väga häirima pole veel hakanud (ise arvan/loodan, et mitte päris õige rihma viga, kuna poest anti vale ja tõin bensukast mõõtude järgi lähedaseima uue).

edit: pildil näen, et kõikide kataloogide järgi 13x800La rihm on siiski sinna õige. Mul jäi selline üle, pikkus ei sobinud kuidagi. pikkus 876 läks alles peale.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw

postitati 10.01.06 20:02 Tsiteeri

Kui sa Tartust oleksid, siis soovitaks DIA 'sse Teedu juurde minna. Siin kusagil foorumist on see läbi käinud, et sobivat laagrit ei ole lambist võtta, keegi oli sinna 2 tk kõrvuti istutanud... Aga seda teemat ma üles ei leia hetkel.
Diisli osasse lisasin oma kogemustega SELLISE posti.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
A 80
huviline

Registreerunud 24.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: Couped 83, 87, 90, 94.a ja Golf 4 traktor

postitati 10.01.06 20:20 Tsiteeri

taastatud kliimapumba saad tartust.annad vana vastu.miski 4-5 tonni lugu.täpselt ei mäleta.kui huvi,mul tegija nr olemas.ise vahetanud ei ole,aga soovitati seda meest.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
stylewarz
huviline

Registreerunud 10.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 80 Q 16V

postitati 11.01.06 20:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: andres
Kui sa Tartust oleksid, siis soovitaks DIA 'sse Teedu juurde minna. Siin kusagil foorumist on see läbi käinud, et sobivat laagrit ei ole lambist võtta, keegi oli sinna 2 tk kõrvuti istutanud... Aga seda teemat ma üles ei leia hetkel.
Diisli osasse lisasin oma kogemustega SELLISE posti.

thanks hea lingi eest sellest juba selge,et on võimalik siis ikkagi vahetada vähemalt kahel inimesel kogemus olemas aga oskaks nüüd keegi öelda ,mis mõõtudes see laager olema peaks ...

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.6% - SQL: 78.4%]