Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: küsimus B4 kohta.. (Vastuseid: 12 | Vaatamisi: 2077)
pirn
huviline

Registreerunud 19.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: B4

postitati 19.12.05 17:38 Tsiteeri
küsimus B4 kohta..

...selline värk siis, et hakkan 92.a B4-al muusikat välja vahetama

ja ees armatuuri peal (sees) on need väikesed originaalid...

Sooviks teada millised nad on (ümbermõõt ja kinnitused)

ja kas poes leidub midagi mis sinna otse peale ühilduks, et ei peaks hakkama seal midagi lõikuma vms.

tnx;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 19.12.05 17:47 Tsiteeri

See on kahe kõrvaga 4" element. Asemele peaks põhimõtteliselt saama panna kõiki 4" elemente mis on eraldi kõrvadega ja kahte neist sealt eemaldada saab.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
resnick
huviline

Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 '93

postitati 19.12.05 17:48 Tsiteeri

B4-l on armatuuris 4" elemendid - kindlasti leidub poes midagi neid asendama.
Elemente saad valida erinevate firmade kodulehtedelt, näiteks:
www.akustika.ee
www.raituning.ee
jne.

276
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
hornet
huviline

Registreerunud 29.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: Kahjuks enam mitte audi aga sakslane ikka.

postitati 22.12.05 13:17 Tsiteeri

Kõik 10" poodides müüdavad elemendid sinna aukudesse kahjuks ei mahu. Neis aukudes on sügavus lahjuks piiratud(all tuleb õhukanal vastu). Kunagi ammu oli siin foorumis kuskil kirjas kui sügav element sinna auku mahub! Ürita otsida,ehk leiad veel vastava teema!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 22.12.05 13:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: hornet
Kõik 10" poodides müüdavad elemendid sinna aukudesse kahjuks ei mahu. Neis aukudes on sügavus lahjuks piiratud(all tuleb õhukanal vastu). Kunagi ammu oli siin foorumis kuskil kirjas kui sügav element sinna auku mahub! Ürita otsida,ehk leiad veel vastava teema!

10" element ei taha eriti armatuuri üldse istuda :P ju mõtsid ikka 10cm :D
Ma sellist väga paksu tagumikuga elementi 4"st näinud nagu polegi aga jah see toru seal all tõesti on.

hornet
huviline

Registreerunud 29.10.03
Kasutaja on eemal

postitati 23.12.05 09:28 Tsiteeri

Sry. minu viga... jutt ikka 4" või 10 cm elemendist. Oma autole uusi kõlareid ette otsides olin küll hädas selle sügavusega... ma ei mäleta enam tootjaid aga nii mõnegi kõlari magnet ulatus liiga sügavale. Hetkel autos ees DLS 2-ribalised kõlarid, kuna ei ole soovi auto sisu eriti lõhkuda!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
pirn
huviline

Registreerunud 19.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: B4

postitati 23.12.05 18:37 Tsiteeri

toppisin sinna mingid neljased hertzid (ecx 100)...mahtusid ilusti (:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
hornet
huviline

Registreerunud 29.10.03
Kasutaja on eemal

postitati 24.12.05 12:58 Tsiteeri

Üks mida ma veel teha soovitan on mõelda välja midagi B4 esimeste kõlarite orginaalvõrede asemele! Nendest orginaalvõredest ei käi isegi õhk korralikult läbi.. rääkimata siis helist. Ma ise lahendasin asja järgnevalt. Lammarist hankisin endale tavalise audi 80 esimesed kõlarikatted. Neil B4 omadega see vahe,et kui B4-jal kõlarikatted üleni plastmassist siis B4 eellasel on kõlarikatetel peal metallvõrk, mis on suht kergelt eemaldatav. Ise eemaldasin selle võrgu(alles jääb ümmargune raamistik). Selle raamitiku peale kinnitasin kõlaririide. Heli vahe võrreldes B4 orginaal kõlarikatetega on päris korralik ja visuaalselt jääb kõik väga viisakas ja orginaalilähedane!

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 24.12.05 13:01 Tsiteeri

Kõige lihtsam... 4"se suvalise elemendi metallkatted ja need sinna peale... kellegil tuttaval ikka sellised vedelevad.

Gert001
huviline

Registreerunud 19.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 26.12.05 01:19 Tsiteeri

ranz Seleta palun ära, mis moodi sa 13cm midbassid sinna sisse kruttisid. Mul kompod juba ostetud ning varti installima. Mida lõikasid ja kui palju?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 26.12.05 10:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Gert001
ranz Seleta palun ära, mis moodi sa 13cm midbassid sinna sisse kruttisid. Mul kompod juba ostetud ning varti installima. Mida lõikasid ja kui palju?

Oli ju alles teema...

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=18412

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
CarlosSQ
huviline

Registreerunud 30.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: 80 b4 Avant TDi

postitati 26.12.05 11:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: hornet
Üks mida ma veel teha soovitan on mõelda välja midagi B4 esimeste kõlarite orginaalvõrede asemele! Nendest orginaalvõredest ei käi isegi õhk korralikult läbi.. rääkimata siis helist. Ma ise lahendasin asja järgnevalt. Lammarist hankisin endale tavalise audi 80 esimesed kõlarikatted. Neil B4 omadega see vahe,et kui B4-jal kõlarikatted üleni plastmassist siis B4 eellasel on kõlarikatetel peal metallvõrk, mis on suht kergelt eemaldatav. Ise eemaldasin selle võrgu(alles jääb ümmargune raamistik). Selle raamitiku peale kinnitasin kõlaririide. Heli vahe võrreldes B4 orginaal kõlarikatetega on päris korralik ja visuaalselt jääb kõik väga viisakas ja orginaalilähedane!

mul vedelevad garaa˛is sellised akustiliseriidega kaetud kõlari katted.

There's lots of spirit in everyone!!!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
mihkel
huviline

Registreerunud 27.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: seat leon

postitati 26.12.05 15:56 Tsiteeri

Ma installin ka juba kuu aega 13cm kõlle ette armatuuri. Arvasin et asi on lihtne kuid armatuuris olevat auku vaja veidi suuremaks teha. Ligipääs ei ole ka kõige parem sest auk ju kohe akna ääres ja lõigata oleks vaja millegi muu kui noaga sest armatuuris mingi plekikiht sees. Ajapuudusel on see siiani tegemata jäänud. Loodan et asi on lõpuks seda vaeva väärt:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 28.3% - SQL: 71.7%]