Rom
huviline
Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: C6 3.0TFSI S-line
|
|
postitati 27.09.05 15:34
|
|
|
Roolivõim
Tere, mul selline mure, et kui olen autoga sõitnud 10-15km hakkab rooli keerates hirmus undamine peale. Undamine on nii kõva, et kaugelt kuulda, et
mina sõidan ja lausa roolis on tunda (sama tunne nagu hoiaks max. kiirusel töötavat minidrelli käes, sama vibra). Kui jahtub maha siis võin uuesti
sama palju sõita enne kui undamine sisse tuleb. Mis arvate kas viga pumbas?
Teine küsimus oleks selline, et kas roolivõimu pumpasi parandatakse või ainult vahetatakse?
Kas pump mõne teise mootori pealt ka sobib (näiteks 1,8/2,0 jne)?
|
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
|
postitati 27.09.05 16:14
|
|
|
Vana pumbaga jalutad revalisse ja vahetusfond - pumba vahetus ( väikse raha eest muidugi ) uue vastu, andes vana/katkise pumba tagasi.
|
|
|
|
Rom
huviline
Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 29.09.05 18:02
|
|
|
Sai revalist uuritud ja kui enda oma ära annan, siis küsivad 2,3k (see ilusti talutav) aga vahetuse eest tahtsid 1k
|
|
|
|
sileem11
huviline
Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: G30LCI, B6,C3
|
|
postitati 29.09.05 18:10
|
|
|
teed ise , saad 100 krooniga hakkama + 200 uus õli, ja saad targemaks ka 
|
|
|
|
Rom
huviline
Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 29.09.05 18:20
|
|
|
Veel üks rumal küsimus, mis õli sinna käib? kas punane transmissiooni õli on see õige? Sry ma autoalal roheline.
|
|
|
|
sileem11
huviline
Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: G30LCI, B6,C3
|
|
postitati 29.09.05 18:39
|
|
|
Einoh kui pumba ära renoveerid ja uue rohelise õli paned, siis ei kulugi teda rohkem, see koonerdamine läheb lõpuks kallimaks. Endal tegin eelmine a
roolivõimu ja uue õli ja siiani pole ei pidurisüsteemi ega roolivõimuga probleeme olnud ja õli pole samuti vaja lisada olnud.
|
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
|
postitati 29.09.05 18:54
|
|
|
Roheline mineraalõli, G00200 on nimetus, forss ja reval müüvad, LHM-i ma ei paneks, see, et on ka mineraal jne, ikkagi ei, ainult originaali!
|
|
|
|
Rom
huviline
Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 29.09.05 19:05
|
|
|
Tänud vastuste eest, jälle natukene targem.
|
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
|
postitati 29.09.05 19:13
|
|
|
Point on muidugi ka selles et kui nemad vahetavad siis,selle raha sees on sul ka materjalid.õlid ja muu,sina või selleasemel hoopis kohvi juua
kuskil.
Ja peamine on see et saad tehtud tööle garantii.
Mingi külatont sul selle pumbavahetusega miskit ära lõhub (ntx keerab mingi banjo poldi pooleks või misiganes siis oled oma 2300-st ilma)
See on muidugi lihtsalt minu arvamus.
|
|
|
|
|
|
john
huviline
Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 90 GTO, Audi 90 Treser, Audi 200 Quattro, El Camino 5.7
|
|
postitati 30.09.05 14:49
|
|
|
Samas võib ka see roolivõimu pumba ja lativaheline voolik umbes olla ja põhjustada selle undamise. Vähemalt mul oli selline propleem.
Alguses vahetasin ära pumba - undas ikka...
Siis vahetasin sõbraga ära rooli lati - undas edasi...
Kui vahetasin ära selle neetud vooliku siis kadus undmine ära ja roolivõim tõõtas laitmatult. Oleks seda kohe teadnud siis... oleks ma väga tark ka 
|
|
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
postitati 01.10.05 05:46
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Rom
Tere, mul selline mure, et kui olen autoga sõitnud 10-15km hakkab rooli keerates hirmus undamine peale. Undamine on nii kõva, et kaugelt kuulda, et
mina sõidan ja lausa roolis on tunda (sama tunne nagu hoiaks max. kiirusel töötavat minidrelli käes, sama vibra). Kui jahtub maha siis võin uuesti
sama palju sõita enne kui undamine sisse tuleb. Mis arvate kas viga pumbas?
Teine küsimus oleks selline, et kas roolivõimu pumpasi parandatakse või ainult vahetatakse?
Kas pump mõne teise mootori pealt ka sobib (näiteks 1,8/2,0 jne)? |
Kui pumba vahelt juba õli lendama hakkab ja ikka edasi "proovida" sõita, siis on peale seda ka geneka ja sitemal juhul mootori rihma vahetus.
Rooliv. õli on toreda toimega kummile. Mul lendas peale roolivõimu vahetust geneka rihm enne lilleks, kui jõudsin poodi uut ostma, kuna roolivõimu õli
oli nähvaka ära pannud. Kui mingi voolik kuskil umbes oleks, siis undaks ta sul juba kohe käima pannes, mitte peale x. minutit. Ise tehes läks aega
2,5h koos tunni aja vahetuspumba järel käimisega.
|
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
|
Rom
huviline
Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 20.10.05 20:14
|
|
|
Vahetasin õli ära, panin rohelise (nn originaali) ja undamine kadus ära, nüüd juba kaks nädalat muretut kulgemist Ei tea kas "parandasin" ära või ainult lükkasin pumbavahetuse edasi.
|
|
|
|
krooni
huviline
Registreerunud 13.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80
|
|
postitati 21.10.05 11:19
|
|
|
Kas sul polnud äkki lihtsalt õli vähe sees
|
|
|
|
Rom
huviline
Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 21.10.05 19:29
|
|
|
Ei olnud vähe, vaid mingi jama oli sellega, et pikema sõiduga hakkas mullitama (pisikesed mullid) ja tahtis korgi alt välja ajada. PS! nivoo oli tsipa
üle maksimumi. Ise oletan, et "tore" müügimees kellelt auto ostsin tegi "korraliku" müügieelse hoolduse ja valas mingi vale õli sisse.
|
|
|
|