indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.05.19 03:14
|
|
|
C7 ja Android Auto
Vabandan kui vastav teema on olemas aga ütlen ausalt, et ei viitsinud otsida
Probleem siis selles, et mul on küll autol MMI touch koos sim kaardi pesaga aga pole ühtegi USB pesa?
Nii palju kui ma kiirelt googeldasin, siis eeldab Android auto võimaluste (pildi peegeldamine MMI`sse) USB pesa olemasolu? Kas selle saab retrofittita
või mis lahendused on? Isenesest tõmbasin endale Andoid auto äpi ära ja saan selle kaudu auto telefoni, navi? ja spotifyt juhtida ehk MMI teatud
funktsioone telefonist aga tahaks peaasjalikult saada Waze MMI`sse.
|
|
|
Gunnark
klubiliige
Registreerunud 27.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.05.19 03:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: indro
Vabandan kui vastav teema on olemas aga ütlen ausalt, et ei viitsinud otsida
Probleem siis selles, et mul on küll autol MMI touch koos sim kaardi pesaga aga pole ühtegi USB pesa?
Nii palju kui ma kiirelt googeldasin, siis eeldab Android auto võimaluste (pildi peegeldamine MMI`sse) USB pesa olemasolu? Kas selle saab retrofittita
või mis lahendused on? Isenesest tõmbasin endale Andoid auto äpi ära ja saan selle kaudu auto telefoni, navi? ja spotifyt juhtida ehk MMI teatud
funktsioone telefonist aga tahaks peaasjalikult saada Waze MMI`sse. |
Sul 2014, ehk prefl, nii et oem lahendus tuli alates faceliftist paraku, võimalused sul läbi ami teha mirror av sisendi kaudu(kvaliteet jama),
"hiina" androidbox(200-300) vahele või hd link(200-400).
Siin natuke infot lisaks, teemaalgatajal facelift.
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=181858
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 05.05.19 03:32
|
|
|
Ja siin ka http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=180559&page=1&highlight=Android%20auto#pid859533
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.05.19 03:33
|
|
|
Oligi teema olemas, tänud viitamast!
Tsitaat: | Algselt postitas: Gunnark
Sul 2014, ehk prefl, nii et oem lahendus tuli alates faceliftist paraku, võimalused sul läbi ami teha mirror av sisendi kaudu(kvaliteet jama),
"hiina" androidbox(200-300) vahele või hd link(200-400).
Siin natuke infot lisaks, teemaalgatajal facelift.
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=181858
|
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.05.19 03:34
|
|
|
Ma miskipärast arvasin, et pole väga sellest veel räägitud aga oleks pidanud ikka otsingut kasutama, tänud ka sulle!
|
|
|
|