Internetist ei leidnud erilist infot sellele ning endal seisab see ülesanne ees. Rool tuleb kergelt ära, kuid kas roolilindi saan sealt seest niisama
kuidagi kätte või peab kogu ümbritsev (suuna- ja teised kangid) ka ikkagi ära tulema ?
Kas keegi teab, mis see protseduur endast kujutab, kui rool juba maas on, et kust peaks alustama vms ?
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on foorumis
Auto: 40 TFSI
postitati 09.02.19 12:29
Rool maha, roolisamba pealmine plast üles, alumine kinnitub kruvidega, rooliaju on lülitite küljes ühe kruviga ja paari plastklambriga. Enne veel ka
juhtmed ning pistikud aju küljest lahti.
Kui hätta jääd, võta ühendust! Kas rooliaju juba leidsid?
Saan ehk peagi proovida
Sain nii aju kui õiget värvi rooli, vaja vaid külge panna, kodeerida ja loota, et kõik töötab
Annan teada, kuidas läks ja panen äkki sooritusest mõne pildi siia teistele ka huvi pärast.
rs156
Suletud konto
Registreerunud 24.03.15
Kasutaja on eemal
postitati 17.02.19 19:33
Tuli välja, et saadeti mulle vale tootekoodiga roolilint, vaja oli 4H0953568H, kuid tuli 4H0953568G, mis soojendust ei toeta. Raha sain tagasi, kuid
kahjuks õiget toodet mitte.
Märkasin, et Eestist saab osta 4H0953568HZ02, mis on VW Touragei pealt tulnud, 2014. Z00, Z01, Z02 on tarkvara koodide märked, ma olen aru saanud.
Küll aga ei saa aru, kas Z02 lõpuga asi ka A6 C7l tööle läheb ja kodeeringuid tunnistab jms?
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 22.4% - SQL: 77.6%]