Pealkiri: Probleem kellaploki diplei , signaali ja suunatulega.
(Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1487)
-RL-
huviline
Registreerunud 27.09.15
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 S-line 2.5 114kw 2002
postitati 18.09.17 10:20
Probleem kellaploki diplei , signaali ja suunatulega.
Tere.
Loodan, et keegi oskab mind suunata kuhugi poole . Tegemist on Audi A4 B6
2002 2.5 TDI ja probleem selles, et vahetevahel suvalisel momendil sõidu ajal laseb signaali näitab suunda ja kellaploki display kustub ära. Välja
suretades ja uuesti süüdet andes hakkab kõik jälle toimima. Üsna ajudele käib see jama ja ei oska ise kusagilt otsast alustada .
Tänud ette.
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
postitati 18.09.17 10:26
Signaali andmine ja suuna näitamine on seotud rooliajuga (16) ja keskelektriplokiga (09).
Võiks need alustuseks arvutiga üle vaadata.
Lisaks ka komfortplokk (46) ja kellaplokk (17), mis sama can-bus siiniga seotud on.
Registreerunud 27.09.15
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 S-line 2.5 114kw 2002
postitati 18.09.17 14:07
Comfortploki ma olen juba välja vahetanud. Kui auto ostsin siis ei töödanud sellel peaaegu midagi ei el. aknad , pult (signa) , salongi tuled jne.
Sinna oli paigaldatud A3 plokk aga siis sai kõik jonksu. Kardan, et sealt juhtmestik ka oksüdeerunud seetõttu vahest jamab. Igatahes väga loll koht on
panna elektroonika mati alla.
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Algselt postitas: -RL-
Comfortploki ma olen juba välja vahetanud. Kui auto ostsin siis ei töödanud sellel peaaegu midagi ei el. aknad , pult (signa) , salongi tuled jne.
Sinna oli paigaldatud A3 plokk aga siis sai kõik jonksu. Kardan, et sealt juhtmestik ka oksüdeerunud seetõttu vahest jamab. Igatahes väga loll koht on
panna elektroonika mati alla.
Comfort plokk on teine asi (asub põranda mati all), ma räägin keskelektoonika plokist, mis asub kaitsmeploki taga ja jääb kellaploki alla.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 23.7% - SQL: 76.3%]