Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: oskab mõni targem kommenteerida liikluskindlustuse alal (Vastuseid: 28 | Vaatamisi: 4128)
janar99
huviline

Registreerunud 06.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2,6

shocked.gif postitati 07.06.05 16:17 Tsiteeri
oskab mõni targem kommenteerida liikluskindlustuse alal

oskab keegi kommentereerida omaniku riskikoefitsiendi arvutamist?

oman kahte autot, mõlemad autod enda nimel.
1) mb-l kehtiv liikluskindlustus, riskikoefitsient 0,77.
2)läksin audile, mis sai nädal tagasi soetatud uut kindlustust tegema ja riskikoefitsiendiks pakkus LKF 1,20. :o

kus on loogika, oskab keegi kommenteerida

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 07.06.05 16:21 Tsiteeri

Loogikat pole, tegu on mingi veaga. Tegemist on omaniku, mitte auto riskikoefitsendiga. Teisele auto kindlustusele määratakse sama koefitsent, mis on esimesel.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kopamees
klubiliige

Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Honda Civic Tourer

postitati 07.06.05 16:53 Tsiteeri

Natuke teemast mööda, kuid siiski asjakohane:
kui Sa pole veel mõtelnud auto turvalisemaks tegemise peale (ei mõtle selle all signalisatsiooni), siis on ka seda õige aeg teha.

Mereteemalised uudised: www.mereblog.com
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
PS
huviline

Registreerunud 23.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 07.06.05 18:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audifan
Loogikat pole, tegu on mingi veaga. Tegemist on omaniku, mitte auto riskikoefitsendiga. Teisele auto kindlustusele määratakse sama koefitsent, mis on esimesel.

Need ajad on kahjuks möödas :( Nüüd on igale autole oma riskikoefitsent, mis arvutatakse läbi määratluste aritmeetliliste keskmiste jt alustel või pannakse 1,2.

http://www.lkf.ee/index.php?03526230133253371

Kindlustusvõtja riskikoefitsient

Ise leian, et päris normaalne see küll pole. Mul mitu autot, kuid korraga suudan sõita vaid ühega.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
soobelsoobel
huviline

Registreerunud 27.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 1,8 aut.

postitati 07.06.05 20:30 Tsiteeri

minu teada on see asi niimodi et uue autoga tuleb ka uus riski koefitsent tavaliselt see kohe automaatselt 1,2 vanal autol aga jääb see mis on.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
siagahl
huviline

Registreerunud 18.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 b4 2.0E 85kw

postitati 07.06.05 20:35 Tsiteeri

oma kogemusest.
Sügisel ostsin b4-ja ning sellele pandi riskikoefitsent 0,8 sest vana auto koefitsent oli paari aastaga just niikaugele jõudnud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
AndresS
huviline

Registreerunud 08.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: E53 & E46 & E36 & E30

postitati 07.06.05 20:39 Tsiteeri

...

janar99
huviline

Registreerunud 06.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 08.06.05 05:52 Tsiteeri
njah

ega siin midagi teha ei ole tuleb lihtsalt iga kuu rohkem maksma hakata.

süsteem imeb täiega! :o

sai LKF-i helistatud ja uuritud mis jama on. Kuna mul oli mingi aeg lisaks mb-le arvel üks vw, siis peale selle müüki jäi tema riskikoefitsient ootele ja kandus nüüd uuele autole üle.
Ainuke võimalus riskikoefitsienti alla saada oleks mõlemad autod maha müüa, siis uuele autole tuleks eelmise kahe aritmeetiline keskmine.

ja nende arust asi toimib vägagi hästi....

janar99
huviline

Registreerunud 06.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 08.06.05 06:09 Tsiteeri

p.s

samas kui praegu müüksin mb millel 0,77 ja ostaksin uue auto audit müümata, siis läheb uuele autole see 0,77 üle aga audile jäeks ikka 1,20!

Timo
huviline

Registreerunud 25.08.04
Kasutaja on eemal

postitati 08.06.05 18:40 Tsiteeri

See on jah päris haige värk, mida tegelikult ei osata isegi kindlustuse pakkuja kontoris seletada. Kuna naine ja ise olime kumbki ühekorra mu kunagise mazda ning kunagise bemmiga ühe laksu teinud (viimasest kõksust möödas 2 aastat), siis mu riskigrupp oli jõudnud 1,44-ni. Nüüd müüsin oma eelmise audi ning tekkis järgmine audi, aga ennäe - riskigrupp läks ilusti 1,8 peale :o
Miks? Sellest ei saanud mina aru, ega ka tädi kes mulle kindlustuse tegi. LKF-i asjatundja ajas mulle mingit spetsiifilist möga, millest mu maamehe väike ajuraasuke mitte halligi kinni ei võtnud.Nüüd siis plekin ja sõidan ning olen hullult riskantne.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
CarlosSQ
huviline

Registreerunud 30.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: 80 b4 Avant TDi

postitati 08.06.05 19:48 Tsiteeri

kuda moodi see riskigrupp üldse langeb? ma saan aru nii, et langeb siis kui pauku ei tee. aga palju see siis sellisel juhul langeb?
aga samas küsimus, et mis moodi see grupp siis tõuseb? teen näiteks avarii mis teeb teisele poolele kahju 2000 eeki ja kui teen avarii mille teisepoole maksumus läheb 200 000 eeki. kas sellisel juhul tõuseb see ühtemoodi või mitte. ja üldse kui ma teen avarii (mille ma ka tegin) ja lähen kindlustusse koos teise poolega. läbin kindlustuses teatud protsessid mis vajalikud. Kas siis minule üldse antakse teada kui suure kahju ma teisele poolele tekitasin ja kui palju minu riskigrupp tõusis.

üldiselt see kindlustuse süsteem jätab soovida.

There's lots of spirit in everyone!!!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kullekas
huviline

Registreerunud 21.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 Avant 94a

postitati 08.06.05 20:47 Tsiteeri

Liikluskindlustuse riskikonfitsent langeb, kui viimase 365 päeva jooksul on poliisid kehtivad olnud vähemalt 182 päeva ja sõidukiga ei ole tekitatud süülist kahju. Sellisel juhul korrutatakse varasem konfitsent 0.8ga, õnnetuse põhjustamiselt korrutatakse järgneva poliisi ostmisel senine konitsent 1.5ga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Jaanus100
huviline

Registreerunud 10.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: Corolla

postitati 09.06.05 05:40 Tsiteeri

aga mul selline mure et sai endise firmaauto liising üle võetud ja seal märgitud koefitsendiks 0,48(rentnik) kas see jääbki nii või läheb koefitsent nüüd selle isiku järgi, kes nüüd on passis kasutaja?
tuli küll krdi segane aga loodan et saab aru:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 09.06.05 05:42 Tsiteeri

nüüd saab vanuse eest kah veel "punkte" juurde, mingi vanuseni nooruse eest ja siis mingist vanusest vanaduse eest.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
alar Q
huviline

Registreerunud 16.12.04
Kasutaja on eemal

postitati 09.06.05 07:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Jaanus100
aga mul selline mure et sai endise firmaauto liising üle võetud ja seal märgitud koefitsendiks 0,48(rentnik) kas see jääbki nii või läheb koefitsent nüüd selle isiku järgi, kes nüüd on passis kasutaja?
tuli küll krdi segane aga loodan et saab aru:P

Sel juhul peaks olema rentniku/omaniku muutus ja koefitsent peaks tulema ikka sinu oma.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tom
huviline

Registreerunud 20.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C7 S-line 3.0 BiTurbo 235kw

postitati 09.06.05 07:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rass
nüüd saab vanuse eest kah veel "punkte" juurde, mingi vanuseni nooruse eest ja siis mingist vanusest vanaduse eest.

no hetkel on eilse info järgi alles 2 kindlustus firmat, kes alla 25 aastaseid ei terroriseeri ja If-ile järele pole läinud. Üks neist oli QBe, teist kahjuks ei mäleta.

alar Q
huviline

Registreerunud 16.12.04
Kasutaja on eemal

postitati 09.06.05 07:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rass

Kui talvel audile kindlustust läksin tegema, taheti IF-is aasta eest saada 2800, kuna seal alla 25-le mingi ekstra boonus maks :D Kuna sellest vanusest on veidi puudu, siis astusin sealt minema. Siis läksin Seesam kindlustusse ja seal tehti mul aastaks kindlustus 1777 eegu eest. Siinkohal jäi mulle küll arusaamatuks, miks üks kindlustus teisest nii palju kallim on? Aga eks katsuvad põdrad ikka oma lolle lõunanaabraid t*llist tõmmata :mad:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Timo
huviline

Registreerunud 25.08.04
Kasutaja on eemal

postitati 09.06.05 08:23 Tsiteeri

Tsitaat:

Kui talvel audile kindlustust läksin tegema, taheti IF-is aasta eest saada 2800, kuna seal alla 25-le mingi ekstra boonus maks :D Kuna sellest vanusest on veidi puudu, siis astusin sealt minema. Siis läksin Seesam kindlustusse ja seal tehti mul aastaks kindlustus 1777 eegu eest. Siinkohal jäi mulle küll arusaamatuks, miks üks kindlustus teisest nii palju kallim on? Aga eks katsuvad põdrad ikka oma lolle lõunanaabraid t*llist tõmmata :mad:
Olen ka uurinud neid hindu igaltpoolt ja tõepoolest, Seesam on teistest palju odavam. PS: olen ka alla 25 aastane

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
janar99
huviline

Registreerunud 06.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 09.06.05 09:16 Tsiteeri

sai isegi seesamis kindlustus tehtud, teistest tuduvalt odavam, JAH lepinguga eriti!

link: kindlustuskalkulaator
hea võrdlev tabel mis näitab ära kus kindlustuses palju maksab.

janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 09.06.05 10:38 Tsiteeri

Täna rääkisin tuttava kindlustajaga ja asi siis selline:

Kindlustuse hind sõltub järgmistest teguritest Ergo kindlustuse puhul:

Omaniku riskikoefitsent (oleneb erinevatest teguritest)
Auto arveloleku koht (Kõige odavam on Põlvamaa ja Valgamaa)
Auto võimsus
Omaniku vanus (kuni 25. a)

Uuele autole siiski määratakse see omaniku koefitsent, mis tal esimese kindlustuse tegemise hetkel on. Alates esimesest kindlustusest hakatakse lugema neid 365 päeva, mille jooksul peab olema kindlustatud vähemalt 182 päeva. S.t kui auto esimesest kindlustusest on möödas aasta, vahepeal kahjusi pole olnud ja kindlustatud on vähemalt 182 päeva, siis riskikoef. sellel autol "kukub". Vanal autol loetakse kindlustuspäevi ikkagi sellest kuupäevast, mil sellele on kindlustus tehtud.

Segane jutt, aga kui keegi tahab, siis saab aru ehk :)

kollerimees
huviline

Registreerunud 07.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: VW Touareg

postitati 11.06.05 10:19 Tsiteeri

kui kellelgi on konkreetseid küsimusi,siis u2u abiks.

auto nr 27
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
john
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 GTO, Audi 90 Treser, Audi 200 Quattro, El Camino 5.7

postitati 11.06.05 10:27 Tsiteeri

Ot ma nyyd ka pisut segane. Kui ma tahan näiteks Ergo kindlustusega lepingu lõpetada ja teha uus leping Seesam-iga kas siis riskikoefitsent tõuseb uuesti 1.2-le.

Ps! Vabandan kui loll kysimus aga ei tea ka päris neid asju.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kullekas
huviline

Registreerunud 21.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 Avant 94a

postitati 11.06.05 13:28 Tsiteeri

Ei, jääb ikka samaks, sest andmed sul ju Eesti kindlustus seltisis!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
randos
huviline

Registreerunud 11.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 25.06.05 18:50 Tsiteeri

olen 3 aasta jooxul omanud 5 autot mis kõik on olnud minu nimel ja kindlustatud,kuid mitte just järjest nii pikalt et koefitsent langema peax ja panen siiani 1,2 edasi...;)

Rando Suve 5209411
Audi A6 1995a
Driver
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 25.06.05 18:59 Tsiteeri

minu nimel ntx ka 2 autot audi ostsin eelmise aasta jaanuaris ja baierlane minu nimel olnud juba 7 aastat aga audi riski koefitsent 0.51 aga baierlase oma 0.64
miks see nii on?
audi on diisel ja baierlane on bensukas kas sellest siis tuleb vahe? kuigi jah peaks ju omaniku järgi olema see asi???

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 23]
[PHP: 45.0% - SQL: 55.0%]