andres
huviline
Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw
|
postitati 09.09.16 07:27
|
|
|
Osram LED W5W pirne - kust leida?
Osram LED W5W pirne - kust leida? - kas keegi oskab öelda? Mõned kõned on erinevatele müüjatele lõppevad teadmisega, et ei ole ja ei telli ja ei saa.
Osramil Eestis just kui korraliku maaletoojat ka ei ole, vähemalt ei suuda tuvastada.
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
|
postitati 09.09.16 07:32
|
|
|
Mine vaata Automaalima. Seal peaks olema.
Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
|
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 09.09.16 07:47
|
|
|
Pisut kallimate (n-ö Premium) LED pirnide valik on Autoeksperdis. Vähemalt saab laost tellida.
Tõenäoliselt ei ole LED pirnid 5 wattised, nii et esituledes kasutamisel annavad uuemad auto veateate. Seega lisaks vaja koormustakisteid.
Seal võib siiski kasutada Osram hõõgpirne, millel spetsiaalne sinine kate. Lõpptulemuseks on vähem kollane valgus.
|
|
|
|
andres
huviline
Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.09.16 08:48
|
|
|
Osram sinised hõõglambid kestavad ~6-7 kuud. Selles asukohas oleva läbi põlenud pirni kohta auto veateadet ei anna (kahjuks ei ole VAG grupi auto, on
riisirakett), nii et koormus ei ole probleemiks. Automaailm (Tartu) kehitas telefoni kõne peale ei õlgu, Autoeksperti püüan täna minna, nende
e-keskkond just kui annab vaste Osram koodile 2850CW või 2880CW. Aga www lehekülg (loe: paber) kannatab kõike, nii et lihtsam on kohale minna ja leti
taga olijaga vestelda.
|
|
|
Johnny
klubiliige
Registreerunud 23.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: Jeep GC
|
postitati 09.09.16 08:50
|
|
|
Mercantiles täiesti letikaup. Olemas nii 4000k kui ka 6000k ja nii hajutusega, kui ka punktvalgusega variandid.
Elektri-, remont ja hooldustööd+ custom tehnilised lahendused. LT Service OÜ
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 09.09.16 08:50
|
|
|
Autoeksperdist kunagi neid soetatud, töötavad võrreldes kilokaubana müüdava hiina toodangu kõrval aastaid juba. Mälu järgi müüsid nii Philipsi kui ka
Osrami tooteid ja mitmes erinevas värvispektris.
|
|
|
andres
huviline
Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.09.16 12:00
|
|
|
Tänud, lähen tööpäeva lõppedes Autoeksperdist läbi. E-bay ja hiinakas ei ole see, mida tahaks, laisk olena ka
Xenoni kõrval kollane valgusriba on kole, miks tehas sinna LED riba ei pannud, jääb juba nende südametunnistusele.
EDIT:
LED Autoeksperdist ostetud, paigaldatud, töötavad ja mis peamine - auto esiots näeb hea välja. Tänud kõigile.
|
|
|
Madman
huviline
Registreerunud 15.03.12
Kasutaja on eemal
Auto: A3 1.9 81kw
|
postitati 11.09.16 20:19
|
|
|
Kuidas Osram D2S CBI tuled temaga ühtiksid, kas toon jääb nii-umbes 1-1 le?
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 12.09.16 04:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Madman
Kuidas Osram D2S CBI tuled temaga ühtiksid, kas toon jääb nii-umbes 1-1 le? |
Mul on B6-l need all oleval pildil ja Osram CBI xenonid ning suht sama tooni valgus.
Ühe kinnitus mummu viilisin maha ja kusjuures ei anna need errorit ka.
EDIT: Kui ma nüüd pimedas lähituled (D1S Osram CBI) põlema panin ja seda võrdlesin selle ba9s Osram Ledriving cool white pirni valgusega, siis on see
xenon isegi natuke sinakam sellest park tule pirnist. Aga kuna 99% ajast kulgen ma park +udu (kus on xenon efektiga halogeenid sees), siis tunduvad
park tuled maru sinised ja midagi veel sinakamat ma sinna kindlasti ei tahaks (kui just mingeid samas toonis udukaid ei leia).
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 12.09.16 17:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: R-I-X
Ühe kinnitus mummu viilisin maha ja kusjuures ei anna need errorit ka.
|
Nüüd ajasite mulle kah jälle tuju peale ühele teisele liikurile sellelaadsed ette kruttida . Tegelikult just errorite tõttu ma ei viitsinudki nendega jännata, aga talv on tulemas ja no xenonite kõrval
paistab hõõgniit ikka ultra rõve välja . Lisaks ootavad riiulis ka cob
h8'd 6k, et ette udukatesse kruttida, aga enne ette ei võta kui autoeksperdis käidud .
|
|
|
andres
huviline
Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal
|
|