A4 B6 puldist uste lukustamine ei toimi.
Autoks Audi A4 avant 2002 2,5TDI 114kw Tavalise raadioga, mingeid ime kismosi tehasepoolt ei ole. Puldist uksed lukku ei lähe. Puldis patakas uus.
Võtmega uksed lukustuvad. Mingi aftermarket signa oli vahel mis ei töötanud selle võtsin ära panin juhmtmed originaali tagasi. diagnostika
seadmega(vagcom14.10) proovisin võtit tuvastada, kuid tulutult. Olen proovinud ka kõiki neid teisi võtme õpetamis moodusi. Proovisin ka ühte
samalaadset audi võtit arvutiga autole õpetada, kuid ei tundnud ka seda ära.
Nüüd siis pöördun targemate poole. Milline juhtplokk seda signaali vahendab kas juhi jalge alt comm plokk või armatuuri alt central electric plokk?
googlist olen mõlemat varjanti kuulnud, antenni asukoha kohta samamoodi mitmeid varjante. Siiani olen leidnud ühe antenni tagumise vasaku klaasi alt
koodiga 8E9 035 225 sellel on AM/FM OUT ja FZV OUT. Teise antenni ploki leitsin supaka tagant paremalt poolt ning selle antenni osa liigub tagumise
luugi sisse ehk siis luugi klaasi külge vist kood 8E0 035 456. parema tagaklaasi küljes on ribad olemas, kuid ei ole ühendatud ühegi ploki ega
juhtmega.
Vasak plokk tundub töötavat levi võttis raadiolt ära mis tegelt ei ole ka mingi hea levi Ja parem plokk on seest osaliselt oksüdeerunud ja vajaks
välja vahetamist.
Kui keegi teab rohkem siis kirjutagu julgelt saan kiiremini asja korda.
|