maups94
huviline
Registreerunud 30.03.15
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 171kW
|
postitati 08.06.15 10:58
|
|
|
Aknatõstuki mehhanismi vahetus - keegi on vahetanud ise?
Tere, autoks siis a6 c6 3.2 quattro 2004. Juhipoolne aken lahti ei käi, samas mootor sees toimib. Katkusin ukse polstri ja muud jutud välja, et näha,
mis viga, tuli välja, et mõlemad trossid sees puru. Tükk aega nokitsesin, aga trossi kätte ei saanud, kuna ise suht võhik auto koha pealt ja
arvatavasti polnud õigeid töövõtteid. Esindusest uurisin, palju mehhanismi vahetus koos trossidega maksaks ja vastuseks sain ca 250 euri läheks kõik
kokku - uus mehhanism + trossid + tööraha. Mõtlesin, et uurin siit kas keegi on ise need ära vahetanud ja viitsiks sübmoolse summa eest ära vahetada.
Mehhanismi ma arvan, et saan ise ostetud, aga vahetada võiks keegi, kes seda juba teinud on.
|
|
|
zander91
postitusõiguseta
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: audi a4 b7 3.0Q
|
postitati 08.06.15 11:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: maups94
Tere, autoks siis a6 c6 3.2 quattro 2004. Juhipoolne aken lahti ei käi, samas mootor sees toimib. Katkusin ukse polstri ja muud jutud välja, et näha,
mis viga, tuli välja, et mõlemad trossid sees puru. Tükk aega nokitsesin, aga trossi kätte ei saanud, kuna ise suht võhik auto koha pealt ja
arvatavasti polnud õigeid töövõtteid. Esindusest uurisin, palju mehhanismi vahetus koos trossidega maksaks ja vastuseks sain ca 250 euri läheks kõik
kokku - uus mehhanism + trossid + tööraha. Mõtlesin, et uurin siit kas keegi on ise need ära vahetanud ja viitsiks sübmoolse summa eest ära vahetada.
Mehhanismi ma arvan, et saan ise ostetud, aga vahetada võiks keegi, kes seda juba teinud on. |
Olen enda b6 ise ära vahetand midagi keerulist pole seal küll.Akna raami paika saamine pärast kõige täpsem töö,et tuul vuhisema ei jääks
St,et trossid kätte saada on vaja aknaraam(id) eemaldada.edasine lapsemäng.
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 08.06.15 11:31
|
|
|
Trossiraamid on C5'l neetidega, B6 poltidega. Kuidas C6'l?
|
|
|
|
karly
huviline
Registreerunud 26.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.06.15 12:14
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rocket
Trossiraamid on C5'l neetidega, B6 poltidega. Kuidas C6'l? |
C6-el on ka ka neetidega.
|
|
|
HRG
huviline
Registreerunud 11.08.14
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant 3.0TDi quattro 2007
|
postitati 15.04.24 07:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: zander91
Tsitaat: | Algselt postitas: maups94
Mehhanismi ma arvan, et saan ise ostetud, aga vahetada võiks keegi, kes seda juba teinud on. |
Olen enda b6 ise ära vahetand midagi keerulist pole seal küll.Akna raami paika saamine pärast kõige täpsem töö,et tuul vuhisema ei jääks
St,et trossid kätte saada on vaja aknaraam(id) eemaldada.edasine lapsemäng. |
Juhend näitab ukse küljes turvapadja andurit. Kas sellega peab ka midagi ohutuse mõttes tegema või pole eriti oluline?
|
|
|
|