Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Antenni sobivus. (Vastuseid: 17 | Vaatamisi: 2554)
Lauri_O
huviline

Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal

Auto: 2.5 TDI A4; 2x 2.8 A6 Q; Audi S8.

postitati 30.12.14 07:39 Tsiteeri
Antenni sobivus.

Probleem siis Audi A4 B5 antenniga ja sama ka C4 omaga. Asi siis nimelt selles et antenn on liiga pikk ja jääb pidevalt ette garaazi uksest välja tagurdades. Kui panen mõlemale masinale sellised antennid nagu C6 kerega Audil ( hai uime ) kas on võimalik neid kuidagi tööle ka saada vanema audi mudeli peal või jääb temast vaid iluvidina põhimõte katusele? Mis varjante veel oleks?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Reims86
huviline

Registreerunud 12.08.13
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 171kw 3,0TDI Quattro / Audi A4 110kw 2,5TDI / Opel Corsa E 2015a

postitati 30.12.14 09:12 Tsiteeri

Aga mine automaailma või kuskile autopoodi, ning seal riiulitel tihti valik erinevaid antenne, mis nn kleebitavad salongi.
Näiteks midagi sellelaadset Lihtsalt üks varjant.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Lauri_O
huviline

Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal

postitati 31.12.14 05:59 Tsiteeri

Kah võimalus kuid kas see ennast ära ka õigustab või levib vaid linnapiirist 5 km.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Andres89
huviline

Registreerunud 25.12.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4

postitati 31.12.14 16:18 Tsiteeri

Täpselt sama toode ei mänginud minu vanas autos grammigi paremini kui originaal antenn ja maal kohati enamus jaamad sahisesid. Kindlasti nõksu kallim teeb paremat levi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
priit
moderaator
klubiliige

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C4, Bora & Octavia

postitati 31.12.14 21:27 Tsiteeri

Nendest valikutest antud lehel julgeks soovitada ainult Blaupunkti antenni.
Need teised kleebitavad odavad junnid ei toimeta tavaliselt korralikult.

priitpoiss --> priit
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kriips2
huviline

Registreerunud 17.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B6 1.8T

postitati 11.01.15 19:00 Tsiteeri

See odav junn ei toimi jh. eriti.

Sul see Baubunkt sees või on keegi kasutanud, kuidas toimetab??

M.Jaaska
huviline

Registreerunud 18.08.12
Kasutaja on eemal

postitati 17.01.15 21:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Lauri_O
Probleem siis Audi A4 B5 antenniga ja sama ka C4 omaga. Asi siis nimelt selles et antenn on liiga pikk ja jääb pidevalt ette garaazi uksest välja tagurdades. Kui panen mõlemale masinale sellised antennid nagu C6 kerega Audil ( hai uime ) kas on võimalik neid kuidagi tööle ka saada vanema audi mudeli peal või jääb temast vaid iluvidina põhimõte katusele? Mis varjante veel oleks?

Haiuime sees pole ühtegi FM antenni vaid nende puhul on niidid tagaaknas.

tl470487
aeg maha

Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal

postitati 17.01.15 22:04 Tsiteeri

Just, haiuimes on GPS vastuvõtja. FM ehk sagedusmodulatsiooni sellega ei lahenda.

- 51905398 - autode diagnostikaseadmed ja töövahendid - VCDS - VAS - LAUNCH PRO3- http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=101206
HHO mootoripuhastus - kõik ja igasugused sisepõlemismootorid, küsi lisa 51905398 - https://www.youtube.com/watch?v=b5paGgZB_tM
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 18.01.15 08:20 Tsiteeri

Variant on ka olemasolev vars vahetada lühema varre vastu vöi siis ise lühemaks teha.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Lauri_O
huviline

Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal

postitati 18.01.15 10:28 Tsiteeri

Proovin seda Blaupunkti oma ja vana antenni kohale läheb siis haiuime imitatsioon mis näeb isegi päris ilus seal katusel. Ei viitsi neid lühemaid varsi toppima hakata või siis lõikuma hakata kuna ega see originaalantenni levi ka just kiita pole.

kriips2
huviline

Registreerunud 17.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 19.01.15 20:04 Tsiteeri

Anna siis teada ka kuidas see Blaubunkt toimib.

Endal ka A4 B6 Pioneer sees ja ka linnast väljas pms. levi puudub, aga läbi läks üks hiina xenon ja otsin uut komplekti siis maroli.ee lehel jäi see silma:

Täisdigitaalsed ballastid ei tekita raadiohäireid ning sobivad seetõttu ka väga hästi VW Passatile, Toyota Avensisele ning teistele autodele, kus tavakomplekt raadiohäireid tekitab.
http://www.maroli.ee/pood/product_info.php?cPath=39_43&products_id=88

Kas siis hiina/aftermark/liba hid-xenon komplektid mõjutavad raadio levi, miks, kui keegi teab??

DonNiger
huviline

Registreerunud 25.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C5 1.9TDI 96kw

postitati 19.01.15 20:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tl470487
Just, haiuimes on GPS vastuvõtja. FM ehk sagedusmodulatsiooni sellega ei lahenda.

+ GSM

Kuid seal on piisavalt ruumi, et üks fm sinna sisse ära mahutada.

tl470487
aeg maha

Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal

postitati 19.01.15 21:14 Tsiteeri

Raadiolainepikkust ei ole võimalik nii kokku pakkida, et kvaliteet ei kannata. Pelgalt haiuimes ei ole mingit tõsiseltvõetavat sagedusmodulatsiooni antenni või ultralühilaine antenni. Haiuimes on gigaherzides vastuvõtja ning sinna juurde ei kombineerita 70MHz-2000MHz. Siis peab see osa olema eraldi sektsioonina ehk mitte pelgalt haiuime korpus.
Näiteks selline porrikas:
http://www.discountcarstereo.com/SFAS02.html
Haiuime korpuses FM/AM+GPS reklaamitakse ja antakse ka rahuldavad andmed aga niipalju, kui olen neid lähedalt näinud ei ole võrreldavad orig. antennide tundlikuse ja stabiilsusega. Muidugi tasub uurida ja ka katsetada. Ega ilma selleta ei jõuagi kuhugi.
http://www.gasgoo.com/auto-products/car-speaker-313/35100992.html

- 51905398 - autode diagnostikaseadmed ja töövahendid - VCDS - VAS - LAUNCH PRO3- http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=101206
HHO mootoripuhastus - kõik ja igasugused sisepõlemismootorid, küsi lisa 51905398 - https://www.youtube.com/watch?v=b5paGgZB_tM
DonNiger
huviline

Registreerunud 25.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C5 1.9TDI 96kw

postitati 19.01.15 21:58 Tsiteeri

Mina oma ridva (allveelaev - sees oli kõik läbi mädanenud) vahetasin igatahes välja. Muigugi orig. sees olnud GSM'i viskasin välja.

EigoP
huviline

Registreerunud 25.03.09
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.5TDi

postitati 12.04.15 17:43 Tsiteeri

Kas keegi oskab mingit head antenni autosse soovitada? Omal Audi A6 C4 (sedaan). Autos siis Alpine 1 din multimeedia keskus ja raadio levi üsna kehv. Sai antennivõimendi ühendused üle joodetud ja läks asi veidi paremaks aga ikkagi pole see mis olla võiks. Igasugu 10 -20 eurised sise/välis antennid on olnud kehvemad kui org lahendus. Autol on ka xenon tuled paigaldatud, mille tulemusel kah levi kehvemaks läheb, huvitav on see,et org antenniga ei anna see nii palju tunda, aga mingite odavate antennidega on tulede tülitusel kohe levi läinud.

kriips2
huviline

Registreerunud 17.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 12.04.15 18:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Proovin seda Blaupunkti oma ja vana antenni kohale läheb siis haiuime imitatsioon mis näeb isegi päris ilus seal katusel. Ei viitsi neid lühemaid varsi toppima hakata või siis lõikuma hakata kuna ega see originaalantenni levi ka just kiita pole.

Oled seda Blaupunkti oma proovinud??? Või vähemalt keegi??

Muide mul hetkel vuffel xeonoid eest ära ja mul need ei mõju levile, mul vahet pole on nad ühendatud või mitte, mul nad levi ei sega.

EigoP
huviline

Registreerunud 25.03.09
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.5TDi

postitati 12.04.15 18:33 Tsiteeri

Muudest foorumitest olen lugenud,et ega see Blaupunkt kah suurem asi pole. Ja mina enam nendesse siseantennidesse ei usu. Omal maroli.ee st ostetud mingi kallim xenon komplekt. Niiet peaks need häired suht minimaalsed olema. Muude autodega pole jama olnud aga C4 jas lood kehvad.

zander91
postitusõiguseta

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: audi a4 b7 3.0Q

postitati 12.04.15 19:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kriips2
Tsitaat:

Oled seda Blaupunkti oma proovinud??? Või vähemalt keegi??

Muide mul hetkel vuffel xeonoid eest ära ja mul need ei mõju levile, mul vahet pole on nad ühendatud või mitte, mul nad levi ei sega.

Võiks selle blaupunkti kohta öelda,et midagi head see tõesti pole äial ka seesamune autos.
b6 vähemalt sedaanil leviüle kurta ei saaa,mul oli algul antennivõimendi murdekohti täis 3 kohast parandasin need paperiklambritega nö.Ja siiamaani leviüle kurta küll ei saa.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 28.6% - SQL: 71.4%]