Maqmaq
huviline
Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: Üks teine auto
|
postitati 28.02.05 19:19
|
|
|
Ülevaatus
Tekkinud on järgmine küsimus: Kas võib minna audiga millel on pidev 4WD ülevaatusele pidureid kontrollima? Autoks on 91.a V8. Jutte on igasuguseid:
üks ütleb et võib teine et ei. On äkki kellelgi kogemusi?
|
|
|
Tige Kala
huviline
Registreerunud 18.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: B7 S-Line
|
postitati 28.02.05 19:51
|
|
|
Kuskil teemas oli sellest pikalt juttu aga ühtset vastust ikkagi ma välja ei lugenud.
|
|
|
Maqmaq
huviline
Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.02.05 20:28
|
|
|
Saatsin ARK küsimuse. Eks ootame. Annan teada kui vastus tuleb.
|
|
|
Rain
klubiliige
Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad ja A6 Allroad
|
postitati 28.02.05 20:34
|
|
|
Võid minna vabalt suvalisse ülevaatus punkti. Testi aeg üks rull käib ühtepidi teine teistpidi. Niiet ei juhtu midagi. Kunagi ise ka uurisin. isegi
subaru keskusest küsisin nemad ei andnud mulle normaalset vastust. Küsisin sealt aga kuidas Subaru ülevaatusel käib öeldi ,et ei ole nende mure. Siis
küsisingi ülevaatus punktist.
|
|
|
MarkoC
huviline
Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3xx bemuur
|
postitati 28.02.05 21:04
|
|
|
Audidega pole probleeme näiteks Key kaubamaja taga, ise käisin seal ja viilida ei anna kummalgi poolel.
ÜV oli 350.- vist ja kui mingi viga siis kordus vaatus ei maksa midagi.
Audi 4wd-ga käisin siis ikka
|
|
|
|
oliver
huviline
Registreerunud 10.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat 1,9tdi 2001a ja Kawasaki Ninja 750cc 97a
|
postitati 01.03.05 06:20
|
|
|
Ma igatahes lähen järvele ülevaatust tegema...seaö arusaaja vend kellel abi
vaja andke teada
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.03.05 06:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Rain
Võid minna vabalt suvalisse ülevaatus punkti. Testi aeg üks rull käib ühtepidi teine teistpidi. Niiet ei juhtu midagi. Kunagi ise ka uurisin. isegi
subaru keskusest küsisin nemad ei andnud mulle normaalset vastust. Küsisin sealt aga kuidas Subaru ülevaatusel käib öeldi ,et ei ole nende mure. Siis
küsisingi ülevaatus punktist. |
Mina oma quattroga käisin siis käisid need rullid ikka mõlemad ühtepidi ja miks peaksidki käima nad vastupidi? kui rullid ringi käivad on ju käik
väljas ning keskdiffer ja silladiffrid on ju vabad...
|
|
|
|
siisu
huviline
Registreerunud 24.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 2,3 quattro
|
postitati 05.03.05 20:47
|
|
|
Ma läksin Laki tn ülevaatuspunkti ja seal öeldi, et pidureid nemad kontrollida ei saa quattrol. Neil ei olnud noid lisarulle mida teisele sillale alla
visata. Ilma aga pidi paha olema.
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.03.05 09:17
|
|
|
Kas siis kohe küsitakse et kas sul on Q või mitte? sest niipalju kui mina olen ülevaatusel nüüd oma masinaga käinud sellist küsimust esitatud pole ja
lastakse masin lihtsalt rullidest üle ning vuran selle masinaga siiamaani... ei miskit jama.
|
|
|
|
hannes45
huviline
Registreerunud 27.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 3.7 Quattro
|
postitati 06.03.05 11:20
|
|
|
ei olnud probleemigi
Käisin ka hiljuti oma audi 100 Quattroga ülevaatust tegema ja ei mingit jama ja keegi ei hakkand küsimagi mis sul on
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 06.03.05 14:45
|
|
|
Pikaliivas saadi eelmise aasta lõpul mu autol ilusti ilma mingite
lisarullikuteta pidurid kontrollitud.
Ja siin juba oli selline teema...
|
|
|
|
Dantee
huviline
Registreerunud 06.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: BMW 320
|
postitati 16.03.05 11:13
|
|
|
Ei juhtu miskit, kui lased quattro tava rullidele. Teema lihtsalt selline et ülevaatajal pole pepu vahel nii palju karvu, kui vahekast maksab ja see
tõttu hiilivad teadmatusest pidurikontrollis kõrvale. Eks neil on mingi varavastutusleping ja see tõttu ei hakka nad riskima?!
|
|
|
timur9
huviline
Registreerunud 29.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: A 100 Q, A.80
|
postitati 04.01.06 18:04
|
|
|
Ei tea kas nüüd ülevaatusest aga kuskil 100 kilti peale ülevaatust on torsen laiali. Polnud aimugi ,et piduristendiga mingi jama võib tekkida ja ega
ei oska kedagi enam süüdistada. Kummid on ka ühte mõõtu nii et viga ei tohiks seal olla.Ülevaatus sai tehtud tartus sepa tänaval. Kui kellegil on
pakkuda uut torsenit siis ootan pakkumisi.
|
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur
|
postitati 05.01.06 10:40
|
|
|
Hm, ma käisin aastaid tavalise rulliku peal quattroga,mis ta seal peeti peaks keerama?
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.01.06 10:44
|
|
|
Miskit pidi sel masinal ikka ennem juba viga olema, enda masinaga käisin ülevaatulse kokku kolm korda, ei miskeid muresid.
|
|
|
|
alar Q
huviline
Registreerunud 16.12.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.01.06 13:05
|
|
|
endal ka 2 aastat järjest tavalises pingis tehtus - ilma lisarullikuteta ja viga ei ole midagi.
veidi OT aga teema arendamiseks võiks keegi rääkida, et kas Q-ga tohib käik sees veeredes käsipidurit tõmmata. ise olen proovinud ja täitsavõteb
hetkeks tagarattad plokki. et kas siis sell ajal hakkab midagi libisema või ....?? asja mõte just selles, et hetkel, kui auto hakkab kurvis otse
jooksma, saaks käsipiduriga natuke asja parandada.
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.01.06 13:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: alar Qveidi OT aga teema arendamiseks võiks keegi rääkida, et kas Q-ga tohib käik sees veeredes
käsipidurit tõmmata. ise olen proovinud ja täitsavõteb hetkeks tagarattad plokki. et kas siis sell ajal hakkab midagi libisema või ....?? asja mõte
just selles, et hetkel, kui auto hakkab kurvis otse jooksma, saaks käsipiduriga natuke asja parandada. |
Enda omal sai korra testitud... kui vedu taga ei taha ta neid tagumisi niisama kässariga blokeerida midagi... nii kui siduri lahutad võtab ilusti
blokki.
|
|
|
|
Maqmaq
huviline
Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.01.06 16:05
|
|
|
Vähemalt V8 ei juhtu tavarullidel pidureid testides mitte midagi. Sai alles eelmine kuu käidud ja oma silmaga järele vaadatud. Kuid siiski tasub öelda
ülevaatuspunktis et on quattro juhul kui pole ennem ülevaatusel käinud. Päev enne minu ARKi külastust oli seal käinud ülevaatusel miski uuem
nelikveoline BMW. Niikui pidureid oli vajutanud oli auto rullide pealt jugama pannud. Seekord oli siiski auto paarkümmend sentimeetrit enne ust seisma
saadud.
|
|
|
workout
huviline
Registreerunud 19.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2.8 Q 142kw C4 at
|
postitati 05.01.06 18:01
|
|
|
käisin suvel tartus sõbra keskuse juures ülevaatusel ja foorumist ajendatuna püstitasin seal samasuguse küsimuse, et kas quattrole saab ülevaatust
teha. Mulle vaadati imelikult otsa ja küsiti, et miks ei peaks saama.
et äkki keegi selgitaks, milles siis probleem on?
et ühe silla ja torseni kaudu venitatakse teine sild ka veerema? küsin homme revalist ka.
|
|
|
alar Q
huviline
Registreerunud 16.12.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.01.06 18:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ranz
Enda omal sai korra testitud... kui vedu taga ei taha ta neid tagumisi niisama kässariga blokeerida midagi... nii kui siduri lahutad võtab ilusti
blokki. |
ma siis pole proovind, kui vedu taga. tegin nii, et käiguga pidurdamise ajal sai hetkeks käsipidurit tõmmatud koos väikese rooli liigutamisega.
sellest tingituna hakkas autol tagaosa natuke libsema ja siis (kuna sidur oli juba ammu enne käsipiduri tõmbamist üleval) hoidsin gaasiga auto ilusti
jõulibisemises. kusjuures sõbra impreza käitub täpsalt sama moodi, kuigi selle aasta (2000. a. GT versioon) mudelitel ei olnud veel sellist süsteemi,
nagu uutematel "solbergidel", et lahutab korraks tagasilla ära.
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 05.01.06 19:09
|
|
|
Mina ka ei oska siin mingit probleemi näha. Need piduristendid käivad niivõrd aeglaselt ringi ja proovimine on ju vaid korra. Siis peaks samamoodi
muret tundma talvel sõites või pöörates. Kohe kindlasti mõjub oluliselt hullemini kummi vilistamine, kässariga vallatlemine vms.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
workout
huviline
Registreerunud 19.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2.8 Q 142kw C4 at
|
postitati 09.01.06 12:08
|
|
|
Revali vastus:
Tehnilise ülevatuse stendid võimaldavad torsendiferentsiaalga guattro pidureid testida. Piduristendi kiirus ei tohi ületada 6 km/h ja ükski käik ei
tohi olla sisse lülitatud, loomulikult ka diferentsiaali lukustus.
PS Pukseerimisel jälgige kasutusjuhendis toodud nõudeid
Edasist koostööd soovides
Vello Kits
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.01.06 12:27
|
|
|
Need rullid seal kiiresti tõesti ringi ei käi, et ühesõnaga peaks kõik OK olema.
Silmasin seda, et isegi revali töötaja ei oska quattro kirjutada (kui
ikka mailist on copy paste tehtud?)
|
|
|
|
margus0000
huviline
Registreerunud 20.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: audi a3
|
postitati 09.01.06 18:07
|
|
|
Minu audi pandi rullidele ainuke asi mida tehti lülitati ABS välja , aga isal oli 5 aastat tagasi subaru 4WD ja seda küll tartus rullide peale ei
pandud, ülevaatus punktis istuti sisse ja tehti hoovi peal ring ära . oligi kogu ülevaatus,
|
|
|