Sorrento
huviline
Registreerunud 24.11.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.9TDI
|
|
Sorrento
huviline
Registreerunud 24.11.12
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 08.03.14 13:40
|
|
|
Autoks ob Audi A4 1,9Tdi 99a facelift
|
|
|
|
Quattru
klubiliige
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
|
postitati 08.03.14 19:23
|
|
|
Olen märganud et tavaliselt sinna roolivõimu kanku külge kinnitub üks salapärane must karp. Sul seda pole, mul ka enam pole. Eks teatdjamad
kommenteerivad. 1Juhuslik pilt 1.9tDi selle mustakastiga.
|
|
|
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
|
postitati 08.03.14 19:44
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Quattru
Olen märganud et tavaliselt sinna roolivõimu kanku külge kinnitub üks salapärane must karp. Sul seda pole, mul ka enam pole. Eks teatdjamad
kommenteerivad. 1Juhuslik pilt 1.9tDi selle mustakastiga. |
See must "kast" ei ole muud, kui kõigest kate, mis varjab seal all olevad pistikud ära.
|
|
|
|
|
|
Quattru
klubiliige
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 08.03.14 20:06
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: R-I-X
See must "kast" ei ole muud, kui kõigest kate, mis varjab seal all olevad pistikud ära. |
Ilmselgelt see must karp, kast, kate (vms) mille sees või mille all pistikud. Mida ta varjab siis? Järelikult sealsed pistikud/juhtmed pole eriti olulised auto normaalseks toimimiseks.
|
|
|
|
|
|
rocket
klubiliige
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
|
postitati 08.03.14 20:13
|
|
|
Need pistikud musta tolmukatte all on lihtsalt vahelüliks/ühenduseks, et auto ninaraami koos radiaatori ja ventilaatoriga oleks lihtsam ühes tükis
lahti/ära võtta ja uuesti tagasi panna (ka algselt tehases).
Nina küljes on tavaliselt siis el. ventikas, termostaatlüliti radiaatori küljes, välistemp. andur, kliima rõhuandur jms.
Otsusta nüüd ise, kui olulised nad Sinu auto jaoks on või mitte.
|
|
|
|
|
|
Sorrento
huviline
Registreerunud 24.11.12
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 09.03.14 07:50
|
|
|
Must karp on täitsa olemas, selle vötsin eest ära;d
Ilmselt vöib olla siis välistemp andur ka, sest arvuti veakoodi näitas kunagi kui õigest mäletan:d
|
|
|
|
Quattru
klubiliige
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 09.03.14 08:40
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: rocket
Need pistikud musta tolmukatte all on lihtsalt vahelüliks/ühenduseks, et auto ninaraami koos radiaatori ja ventilaatoriga oleks lihtsam ühes tükis
Nina küljes on tavaliselt siis el. ventikas, termostaatlüliti radiaatori küljes, välistemp. andur, kliima rõhuandur jms.
Otsusta nüüd ise, kui olulised nad Sinu auto jaoks on või mitte. |

Võttis kergelt muigama, sest mul pole seal küll mitte midag! Mitte üht lahtist pistikut ega andurit.
Kuigi karbi kinnitus "jäänused" näha. Ühesõnaga totaalne blank A4 ja kõik toimib! 
|
|
|
|
|
|
Sorrento
huviline
Registreerunud 24.11.12
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 09.03.14 10:25
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: rocket
Otsusta nüüd ise, kui olulised nad Sinu auto jaoks on või mitte. |

Võttis kergelt muigama, sest mul pole seal küll mitte midag! Mitte üht lahtist pistikut ega andurit.
Kuigi karbi kinnitus "jäänused" näha. Ühesõnaga totaalne blank A4 ja kõik toimib! |
Aga näed ei tööta:d klaasipesuvedeliku mootor ei tööta ja armatuuris särab hüdraulikasüsteemi tuluke:d pöhjuseid vöib palju olla:d
|
|
|
|