Reset nupp + keeleseadistus + manuaal
Tere!
Sain just enda elu esimese Audi omanikuks ning on tekkinud mõned probleemid, millest aru ei saa. Ei ole nendega veel hakkanud müüja poole pöörduma,
kuna pole kindel, et viga ei ole minus.
1) Kas kellegil on digitaalsel kujul 2006 Audi A4 Avant manuaali? - Sain kaasa vaid Saksa keelse ning siiani pole leidnud internetist inglise
keelset;
2) Rooli juures paremal pool on kang, mille küljes on RESET nupp ja siis selle kangi otsas on siis niiöelda "ülesse-alla" nupud. Manuaali vaadates
leidsin piltide pealt, et vajutades RESET nuppu peaks pardakompuuter suunama mind menüüsse. Praegu ei tee see midagi, olen proovinud mitmeid
kombinatsioone, kuid seal ei reageeri mittemiskit. Kõik näidud, mis olid autot kättesaades on need samad ja neid muuta ei saa (Raadio/telefon,
temperatuur, kilometraaz /kuni paak tühjaks saab/). Kas antud masinal on mingisugune lapselukk, mida ma lihtsalt saksa keelsest manuaalist väljalugeda
ei ole suutnud või tähendab see seda, et viga on seadmetes?
3) Autot kättesaades palusin, et mehed paneksid mul pardakompuutri keeleks inglise keele. Seda nad tegid, kuid asi, mida nad tegemata jätsid on see,
et häälkäsklusi saab autole ikka ainult Saksa keeles anda. Ma eeldan, et seda saab muuta. Kas selle tegemine käib samamoodi, et auto tuleb ühendada
arvutiga või on mingisugune lihtsam viis.
Ettetänades.
Indrek.
|