Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Reset nupp + keeleseadistus + manuaal (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1189)
inaaris
huviline

Registreerunud 01.03.14
Kasutaja on eemal

postitati 01.03.14 14:49 Tsiteeri
Reset nupp + keeleseadistus + manuaal

Tere!

Sain just enda elu esimese Audi omanikuks ning on tekkinud mõned probleemid, millest aru ei saa. Ei ole nendega veel hakkanud müüja poole pöörduma, kuna pole kindel, et viga ei ole minus.
1) Kas kellegil on digitaalsel kujul 2006 Audi A4 Avant manuaali? - Sain kaasa vaid Saksa keelse ning siiani pole leidnud internetist inglise keelset;
2) Rooli juures paremal pool on kang, mille küljes on RESET nupp ja siis selle kangi otsas on siis niiöelda "ülesse-alla" nupud. Manuaali vaadates leidsin piltide pealt, et vajutades RESET nuppu peaks pardakompuuter suunama mind menüüsse. Praegu ei tee see midagi, olen proovinud mitmeid kombinatsioone, kuid seal ei reageeri mittemiskit. Kõik näidud, mis olid autot kättesaades on need samad ja neid muuta ei saa (Raadio/telefon, temperatuur, kilometraaz /kuni paak tühjaks saab/). Kas antud masinal on mingisugune lapselukk, mida ma lihtsalt saksa keelsest manuaalist väljalugeda ei ole suutnud või tähendab see seda, et viga on seadmetes?
3) Autot kättesaades palusin, et mehed paneksid mul pardakompuutri keeleks inglise keele. Seda nad tegid, kuid asi, mida nad tegemata jätsid on see, et häälkäsklusi saab autole ikka ainult Saksa keeles anda. Ma eeldan, et seda saab muuta. Kas selle tegemine käib samamoodi, et auto tuleb ühendada arvutiga või on mingisugune lihtsam viis.

Ettetänades.
Indrek.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rocket
klubiliige

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 01.03.14 15:09 Tsiteeri

RESET nuppu pikemalt vajutades on võimalik nullida teatud arvutuslikke näite, nagu näiteks keskmine kiirus, keskmine kütusekulu, sõiduaeg.
RESET nupp ei mõju hetkekulule ja tegevusraadiusele (sõiduulatusele).

Sinu jutust jääb mulje, et sõidukompuuter täies ulatuses ei töötagi, vaid kuvab ainult ühte pilti/vaadet. Üles ja alla nooltega peaks ju saama liikuda ühest vaatest teise.

Häälkäskluste keelt saab muuta arvuti abil.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
inaaris
huviline

Registreerunud 01.03.14
Kasutaja on eemal

postitati 01.03.14 15:14 Tsiteeri

Jah. Mulle endale tundub samamoodi. Ma alguses arvasin, et äkki on lihtsalt mingisugune lastelukk vms peal.
Neid nuppe vajutades ei muutu mittemidagi, täpselt samad näidud on. Kujutasin ette, et kui ma hakkan neid vajutama, siis need funktsioonid hakkavad vahetuma.
Aga, tundub, et viga on ikkagi siis elektroonikas.

rocket
klubiliige

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 01.03.14 15:31 Tsiteeri

Võib üle vaadata ja võimalusel toimima panna.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
inaaris
huviline

Registreerunud 01.03.14
Kasutaja on eemal

postitati 01.03.14 15:32 Tsiteeri

Kuidas ja millal me seda teha saaksime ning milline oleks sinu tasu?

Indrek.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 24.3% - SQL: 75.7%]