Typhome
|
|
postitati 12.02.14 13:56
|
|
|
A6 C5 kütusepaagi luugi lukk
Tervist,
Auto ostes oli see lukk juba katki olnud, mõtlesin, et äkki annab kuidagi seda parandada (kuidas?) või siis uus "asi" sinna vahele (kust saaks?)

Kas tegemist ei ole selle "asjandusega" mis lükkab sinna/tõmbab välja selle otsa? Mulle tundus, et mitte.

|
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
|
postitati 12.02.14 14:05
|
|
|
Kui keegi pole ringi tuuninud, siis sellest punasest saad teha kütuseluugi avarii avamist, kui kesklukk seda avada ei lase.
Kogu kupatuse saab korraga vahetada.
|
|
|
|
|
|
jaiks
huviline
Registreerunud 21.02.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 2.5tdi 2005 & A6 C7 3.0tdi
|
|
postitati 12.02.14 14:12
|
|
|
Oli minu autol ka see metallist kõverik lahtiselt seal. Selle saab sinna pumba külge tagasi panna, kui midagi ära murtud pole. Katsu see kahe kruviga
kinni olev vaakumpump (vist oli vaakumi pealt, võimalik et elektreiline) küljest ära saada ja siis see kõverik selle külge tagasi panna. Seesamune
metallist jubin ongi luku keel, mis liigub sisse ja välja.
|
|
|
|
Typhome
|
|
postitati 12.02.14 14:12
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: yanekk
Kui keegi pole ringi tuuninud, siis sellest punasest saad teha kütuseluugi avarii avamist, kui kesklukk seda avada ei lase.
Kogu kupatuse saab korraga vahetada. |
Kust sellist kogu kupatust saaks? Ma ei leidnud alvadi.ee/ladu24.ee lehel sellist asja, loodan, et kallis pole.
|
|
|
|
rocket
klubiliige
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
|
postitati 12.02.14 14:13
|
|
|
Keera see el. mootor kahe kruviga pleki küljest lahti ja pane varras korralikult tagasi.
Tõenäoliselt pole vaja uut osta.
|
|
|
|
|
|
Typhome
|
|
postitati 12.02.14 17:10
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: rocket
Keera see el. mootor kahe kruviga pleki küljest lahti ja pane varras korralikult tagasi.
Tõenäoliselt pole vaja uut osta. |
See asi, mis küljel kinni on, töötab korralikult, ainult "luku keel" on probleemiks. Osa plastikust on läinud, mistõttu pole mõtet külge panna. Kust
saaks uue "luku keel"/plastiku?

|
|
|
|
jaiks
huviline
Registreerunud 21.02.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 2.5tdi 2005 & A6 C7 3.0tdi
|
|
postitati 12.02.14 21:47
|
|
|
Seda pisikest katkist vidinat eraldi vist eriti ei ole saada. Ebayst saaks terve kasutatud süsteemi, aga kas hind sobib, on iseasi. Ma isiklikult
puuriks paar pisikest auku plastosadesse ja seoks peenikese traadiga kokku nad omavahel.
ebay
|
|
|
|