Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi 100 avant tagu ja armaturi tulede kadumine (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 1518)
Horizon
huviline

Registreerunud 18.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe

postitati 03.02.14 12:24 Tsiteeri
Audi 100 avant tagu ja armaturi tulede kadumine

Auto siis audi 100 avant 92 aasta. Nimelt kadusid tagutuled koos kellaploki valgustusega, pidurid ja suunatuled on olems, kabariidid puudu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: B6 Quattro

postitati 03.02.14 13:21 Tsiteeri

Aga esimesed gabariidituled ja numbrituled? Samuti küsiks ka keskkonsoolis nuppude valgustuse kohta? Kui kõik need kustus, siis ma pakuks, et tulede kang on rikkis.

Niipalju, kui ma audi elektriskeemidest jagan, siis ei tohiks olla võimalik see, et tagumised tuled kustus ja ees gabariidid põlevad (va juhul kui pirnid läbi või juhtmed katki).

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 03.02.14 14:03 Tsiteeri

Kõige tüüpilisem probleem on kere ja luugivaheliste juhtmete purunemine.
Mina olen siiani kõigil kasutanud remondiks kummikaablit või siis silikoonkaablit. Need kannatavad edaspidi murdmist ja külma kõige paremini.
Vahetada tuleb siis ikka minimaalselt 30-50 cm juppidena ja reeglina kõik. Tagaluugi polster lahti jaa osaliselt ka laepolster alla lasta, siis on juba suht mõnus toimetada seal.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 03.02.14 14:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: QUATTRO
Kõige tüüpilisem probleem on kere ja luugivaheliste juhtmete purunemine.
Mina olen siiani kõigil kasutanud remondiks kummikaablit või siis silikoonkaablit. Need kannatavad edaspidi murdmist ja külma kõige paremini.
Vahetada tuleb siis ikka minimaalselt 30-50 cm juppidena ja reeglina kõik. Tagaluugi polster lahti jaa osaliselt ka laepolster alla lasta, siis on juba suht mõnus toimetada seal.

100 ja 80 peaks ju selles osas olema sarnased, et gabariidid on samas reflektoris, mis pidurituled (ehk siis kere küljes) ja luugi küljes on vaid udutuli ja numbrituled? Sellisel juhul vast võiks kere-luugi vahelised kaablid hetkel välistada?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 03.02.14 14:24 Tsiteeri

Numbrituled peaks olema otseselt gabariitidega seotud minu mälu järgi vähemalt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 03.02.14 14:31 Tsiteeri

Tsitaat:

Kas C4-l ei saa siis panna parkides kummagi poole gabariite suuna kangist eraldi põlema? Sellisel juhul peaks ju kõik (numbrituled ja kummagi poole gabariidid) olema eraldi kaitsmete all ja viga tõenäoliselt minu silmis siis kangis, sest kellaplokk ju ka pime.
Aga endal puudub kokkupuude C4 kerega ja minu arusaam põhineb B4 ja B5 baasil, seega võin eksida.

rocket
klubiliige

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 03.02.14 14:39 Tsiteeri

Viga ikka lülitis, kui kaitsmed on terved ja süüde väljas saab kaugtulesid vilgutada.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Horizon
huviline

Registreerunud 18.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 03.02.14 16:27 Tsiteeri
tuled

kellaplokk on pime kuid muu valgus salongis olemas, poke ka tagumisi numbritulesid ja udutulesid. kaitsmed korras, aga miks need juhtmed luugijuurest siis kellaplokki mõjutavad, oleks lühis oleks ka kaitsme läbilöönud.

Horizon
huviline

Registreerunud 18.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 03.02.14 16:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: R-I-X
Tsitaat:

Kas C4-l ei saa siis panna parkides kummagi poole gabariite suuna kangist eraldi põlema? Sellisel juhul peaks ju kõik (numbrituled ja kummagi poole gabariidid) olema eraldi kaitsmete all ja viga tõenäoliselt minu silmis siis kangis, sest kellaplokk ju ka pime.
Aga endal puudub kokkupuude C4 kerega ja minu arusaam põhineb B4 ja B5 baasil, seega võin eksida.

muidu sai küll kabariidi põlema jätta kas paremale või vasakule

Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 03.02.14 16:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Horizon
kellaplokk on pime kuid muu valgus salongis olemas, poke ka tagumisi numbritulesid ja udutulesid. kaitsmed korras, aga miks need juhtmed luugijuurest siis kellaplokki mõjutavad, oleks lühis oleks ka kaitsme läbilöönud.

Udutuled hakkavad tööle parktulede astmes. Ülejäänud salongituled äkki hakkavad põlema siis süütega (ma nii täpselt ei tea, kuidas 100-l see lahendatud on). Igatahes see viitab kõik sellele, et tulede lüliti on peetis. Vaja leida uus või vana lahti võtta, ära puhastada (nii vanast määrdest, kui ka klemmidelt oksiidi ja muu jama kiht) ja uus määre panna ja kokku laduda.

Horizon
huviline

Registreerunud 18.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 05.02.14 19:34 Tsiteeri
niisiis

Niisiis, krudisin kangisüsteemi maha, võtsin lahti, selgus et üks peenike kaares plastlulla on pooleks murdunu.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 25.0% - SQL: 75.0%]