Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A6 C5 ei tööta tagaklaasi soojendus ja peeglisoojendus (Vastuseid: 2 | Vaatamisi: 1151)
geisha100
huviline

Registreerunud 12.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 15.01.14 12:31 Tsiteeri
A6 C5 ei tööta tagaklaasi soojendus ja peeglisoojendus

Tere

Kuna autol ei tööta tagaklaasi- ja peeglisoojendused, siis alustasin loomulikult kaitsmete kontrollist - tundusid täitsa terved olevat. Uurisin ja puurisin siis netist ja targemaks sain nii palju, et asi võib olla pistikutes mis tagaklaasi läheduses peaksid olema. Kas keegi oskab öelda, kust ma need pistikud leiaksin, et saaksin veenduda, kas soojenduse juhtmed on üldse pistikuga ühendatud?

Ette tänades...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rocket
klubiliige

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 15.01.14 13:36 Tsiteeri

Kui just tagaklaasi pole hiljuti vahetatud, siis on nad ehk ikka ühendatud :cool:
Ja polstrite all nad asuvad, mis on vist ka harjuloogiline.

Tegelikult võiks alustada alati auto andmetest. Sedaan või universaal, väljalaskeaasta jne.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
geisha100
huviline

Registreerunud 12.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 15.01.14 14:18 Tsiteeri

Tagaklaasi pole vahetatud u 5 aastat kindlalt ja autoks on sedaan kerega 97 a A6. Ma lihtsalt ei suuda muud põhjust välja mõelda kui see, et pistikute juurest ehk ei anna ühendust, see oli välismaistes audi foorumites kõige sagedasem mure. Ja ma kujutan ette jah et nad kuskil polstrite all peidus on, aga kust harutama hakata nii et midagi ära ei lõhuks jne :) Ootan lihtsalt soovitusi või kui kellelgi on sarnast muret olnud, siis milline on olnud lahendus. Auto on minu käes olnud 2 aastat ja algusest saadik pole kumbki soojendus töötanud.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 11.6% - SQL: 88.4%]