Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: raadio levi ja subwoofer. (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 2044)
HannesH
huviline

Registreerunud 02.07.13
Kasutaja on eemal

postitati 16.12.13 17:03 Tsiteeri
raadio levi ja subwoofer.

Tere

Mul tekkis selline müstiline probleem, et sai installitud subwoofer, kuid kui see sisse lülitada kaob raadios mitmetel jaamadel levi ära ja teistel läheb levi lihtsalt kehvemaks. Nüüd kui subwoofer välja lülitada ja kuulata tavaliste valjukatega võtab kenasti kõik raadiojaamad välja. Oskab mõni tark mulle öelda milles viga võib olla ?

Tänades

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: B6 Quattro

postitati 16.12.13 17:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: HannesH
Tere

Mul tekkis selline müstiline probleem, et sai installitud subwoofer, kuid kui see sisse lülitada kaob raadios mitmetel jaamadel levi ära ja teistel läheb levi lihtsalt kehvemaks. Nüüd kui subwoofer välja lülitada ja kuulata tavaliste valjukatega võtab kenasti kõik raadiojaamad välja. Oskab mõni tark mulle öelda milles viga võib olla ?

Tänades

Ma pakuks esimese hooga, et sul on wooferi remote juhe ühendatud antennivõimendi toite alla ja selle tõttu ei saa antennivõmendi enam piisavalt toidet vms.
Hea oleks, kui sa ka täpsustaksid, mis autoga on tegemist ning mis makk autos on, siis oskaks ehk täpsemat nõu anda.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
HannesH
huviline

Registreerunud 02.07.13
Kasutaja on eemal

postitati 16.12.13 17:12 Tsiteeri

autoks on 94 aasta audi 100 ja makk on caliber RMD 068

Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 16.12.13 17:33 Tsiteeri

Kui oled ise selle sinna peale pannud või kui tead mis juhe on mis, siis soovitaks proovida nii, võta woofri remote juhe lahti ja vaata kas sahisemine jääb järele. Seejärel võid proovida võimendi remote juhtmesse +12 peale lasta ja kui siis sahisema ei hakka siis vast ongi viga selles. Lehenduseks oleks maki tagant tulevale remote juhtmele panna relee vahele ja läbi relee siis +12 võtta kusagilt mujalt (näiteks maki toitest) ja panna siis see remote seda releed lülitama. Üldjuhul kannatab maki taga see remote väljund vaid mingi 500mA vms.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
HannesH
huviline

Registreerunud 02.07.13
Kasutaja on eemal

postitati 16.12.13 17:58 Tsiteeri

mul oli selle remote juhtme installimisega selline jama, et makil ei olnud remote juhtme kohta taga. Niisiis kuna makk remote juhet ei toetanud siis panin selle juhtme otse akule ja manual swich lüliti vahele, et kas woofer sees või väljas.

Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 16.12.13 18:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: HannesH
mul oli selle remote juhtme installimisega selline jama, et makil ei olnud remote juhtme kohta taga. Niisiis kuna makk remote juhet ei toetanud siis panin selle juhtme otse akule ja manual swich lüliti vahele, et kas woofer sees või väljas.

Sellisel juhul ei oska ma küll ühtegi seost luua woofri ja raadio levi vahel kahjuks, ehk keegi targem siin. Naljakas on see, et piltide peal oli näha, et makil on LOW-level väljundid olemas, lausa 4 kanalit ja et siis puudub makil remote väljund võimu tarvis.

Nüüd olles otsinud selle maki manuali, arvan ma, et tasuks kontrollida ISO pistikus klemmi number 5, et kas seal on +12V ja kas see on ka ühendatud auto pool kuhugi. Üksiti tasuks otsida üles antenni võimendi ja kontrollida, kas pinge jõuab ka sinnani. Universaalil on see üldjuhul antenni jala sees ja sedaanidel, millel antenn on klaasi peal nagu soendus riba, asub see üldjuhul D-piilari sees. Ma muidugi ei tea, kas audi 100-l oli juba antenn klaasi sees või kasutati eraldi antenni kusagil katusel/tiiva peal.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 16.12.13 20:24 Tsiteeri

Oskab mõni tark mulle öelda, milles võib müstiline probleem olla, kui esimene postitus osatakse üsna tihti üsna hästi vormistada, siis aga kaovad äkki suured tähed ja punktid nagu nõiaväel ära?

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=62785

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 14.4% - SQL: 85.6%]