bjorli
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 06.07.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant
|
postitati 20.08.13 18:36
|
|
|
Promotech lisa diislile
Tere.
Ega kellegil ei leidu sellisele vidinale vahejuhet, mis ühendub diagnostika pistikusse?
vaja juhet siis 2001a A6 2.5tdi.
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
|
postitati 20.08.13 23:15
|
|
|
Arusaamatu miks sa üldse sellist asja tahad :S
Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
|
|
|
|
bjorli
Registreerunud 06.07.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.08.13 03:18
|
|
|
Tsitaat: | kuna sain niisama selle jubina siis huvi katsetada |
Kuna sain niisama selle jubina, siis huvi katsetada.
Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna
järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Kolmandal korral peatatakse sinu postitusõigus! Nõuded postituse keelelisele osale leiad siit."
|
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: C7q
|
postitati 21.08.13 08:08
|
|
|
Vaevalt, et see box diagnostikapistikusse läheb. http://promotech.se/?p=moduleinfo&cId=18223 äkki kannatab, neilt puuduolev jupstükk tellida. On see üldse 2.5TDi mootorile?
Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
|
|
|
|
bjorli
Registreerunud 06.07.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.08.13 16:27
|
|
|
Märkus moderaatorilt: "Postitus kustutatud, kuna kasutaja ei ole vaatamata varasemale märkusele asunud järgima
foorumi reeglite 3. punkti! Järgmine samm on kasutaja postitusõiguse peatamine!"
|
|
|
tanelr4
huviline
Registreerunud 28.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.08.13 20:01
|
|
|
VP pumbaga mootorile pole paigaldanud, aga CR mootoril käib ainult lati rõhuanduri vahele, jõu vahe täiesti tuntav.
|
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 21.08.13 20:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tanelr4
VP pumbaga mootorile pole paigaldanud, aga CR mootoril käib ainult lati rõhuanduri vahele, jõu vahe täiesti tuntav. |
Jajah. See jõuvahe on seal täiesti mikroskoopiline ning kõrgsurvepumbale hakkab ka asi.
Kõik need boksid on üks aja ja raha raiskamine.
|
|
|
|
bjorli
Registreerunud 06.07.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.08.13 03:17
|
|
|
Kuna sain selle boxi niisama tasuta siis nagu võiks ju proovida...
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 22.08.13 05:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: bjorli
Kuna sain selle boxi niisama tasuta siis nagu võiks ju proovida... |
Kui keegi sulle tasuta liitri vett annaks, siis seda sa ju ei kallaks kütusepaaki, vaata, mis prj kirjutas, kui asi ikka hakkab kalleid juppe rikkuma,
siis äkki võiks miskit muud proovida, kui autole jõudu juurde saada on soov.
Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
|
|
|
|
tanelr4
huviline
Registreerunud 28.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.08.13 06:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: prj
VP pumbaga mootorile pole paigaldanud, aga CR mootoril käib ainult lati rõhuanduri vahele, jõu vahe täiesti tuntav. |
Jajah. See jõuvahe on seal täiesti mikroskoopiline ning kõrgsurvepumbale hakkab ka asi.
Kõik need boksid on üks aja ja raha raiskamine. |
Lati ülerõhuklappe on läinud küll. Muidu ühel kliendil läks peale 2,5 aastat kasutamist see karbike katki ja ta oli nõus jälle selle uuesti ostma, ju
siis ikkagi mõju tunda.
|
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.08.13 10:28
|
|
|
Lati ülerõhuklappe on läinud küll. Muidu ühel kliendil läks peale 2,5 aastat kasutamist see karbike katki ja ta oli nõus jälle selle uuesti ostma, ju
siis ikkagi mõju tunda. |
Ma panen üsna varsti ühelt 3.0 TDI-lt dünopaberid välja. Stock vs boxiga vs normaalne minu stage 1 soft ajus, ma arvan, et peale seda ei ole sul enam
väga midagi öelda
Ainus, mis see teeb on hakkab kõrgsurvepumbale ning valetab kütusekulu väiksemaks (just nimelt valetab, sest reaalselt on vahe minimaalne, aga kuna
aju arvab, et paneb vähem kütust, kui tegelikult, siis näit langeb).
|
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
|
postitati 22.08.13 12:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: prj
siis ikkagi mõju tunda. |
Ma panen üsna varsti ühelt 3.0 TDI-lt dünopaberid välja. Stock vs boxiga vs normaalne minu stage 1 soft ajus, ma arvan, et peale seda ei ole sul enam
väga midagi öelda
Ainus, mis see teeb on hakkab kõrgsurvepumbale ning valetab kütusekulu väiksemaks (just nimelt valetab, sest reaalselt on vahe minimaalne, aga kuna
aju arvab, et paneb vähem kütust, kui tegelikult, siis näit langeb). |
Panustan ka prj chipile. Minu 3.0 tdi liigub ka palju paremini, pärast tema juures käiku ja maantee kütusekulu väiksem
Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
|
|
|
|
Eero
meeskond
Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: B2 2dq
|
postitati 22.08.13 12:21
|
|
|
Mul väikekogemus 3,0 tdi mootoriga. Kui auto kätte sain oli seal peal steinbauer'i sarnane box, auto liikus päris hästi. Üks hetk hakkas see box
kalama, ja soojema ilmaga kickdownides ja kiirendades seiskus lihtsalt mootor!!! Sai auto revalisse viidud, ühtegi veakoodi ega midagi ajus pole, kõik
nagu oleks tore. Võeti see box vahelt lihtsalt ära ja auto töötas kenasti. Ainult ei liikunud enam eriti, õigemini tegi seda nagu stock ikka peab
tegema. Nüüd mõned päevad tagasi käisin prj juures ja auto liigub oluliselt paremini kui stock ja märgatavalt paremini kui selle boxiga. Ja siiani
pole mingeid probleeme ka olnud kiirendamisel jms.
Kui keegi seda boxi osta tahab, siis tehke pakkumised privasse
Link ka nimetatud boxile http://www.steinbauer.cc/products/220043/
|
|
|
|
end3l
klubiliige
Registreerunud 27.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: 90 3B, CQ NM, CQ AEB-064, 80 1Z, CQ AAN jpm
|
postitati 22.08.13 12:33
|
|
|
Tsitaat: |
Minu 3.0 tdi liigub ka palju paremini, pärast tema juures käiku ja maantee kütusekulu väiksem |
Ka mina kinnitan eelolevat lauset - maanteel võtab vähem ning linnas rohkem, sest jõudu on ka lisaks.
Ise prognoosiks, et mu paberite järgi 171kw A6 on reaalselt 195kw (miilil sain 200kw 535d käest 3km/h ära ainult)
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.08.13 14:08
|
|
|
Ma arvan, et seal on kõik 200kw olemas, sest bemm on tagaveoline ning tal veermikukaod väiksemad.
Mis puutub linnakulusse - kui samamoodi sõita, siis peaks see pigem nats langema. Muidugi, kui lisandunud võimsust ikka kasutada ka, siis võib
halveneda
|
|
|
|
bjorli
Registreerunud 06.07.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.08.13 14:48
|
|
|
Märkus moderaatorilt: "Kuna kasutaja ei ole vaatamata varasematele märkustele asunud järgima foorumi reegleid, on
kasutaja postitusõigus peatatud ja teema lukustatud!"
|
|
|
waic
huviline
Registreerunud 16.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad 3.0 + A5 sportback 3.0
|
postitati 11.10.13 19:18
|
|
|
Racechip box ?
Tere, küsiks korra foorumirahvalt, kas keegi on paigaldanud oma diiselaudile SELLIST sakslaste raceship tuuningboxi? Kui palju peab reaalselt paika näiteks antud lingil olev jutt kütusekulu säästmisest, ka
reaalne jõu kasv huvitaks, ning kas kellegil antud jubina kasutamisest ka midagi negatiivset on juhtunud ?
Otsing nagu ei andnud erilisi tulemusi....
Tänud ette asjalikele vastajatele !
waic
|
|
|
wookie
huviline
Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: A80 B4 Quattro 2.6 '94, VW Passat 4Motion '01, Audi A6Q C7 '11
|
postitati 11.10.13 22:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: waic
Tere, küsiks korra foorumirahvalt, kas keegi on paigaldanud oma diiselaudile SELLIST sakslaste raceship tuuningboxi? Kui palju peab reaalselt paika näiteks antud lingil olev jutt kütusekulu säästmisest, ka
reaalne jõu kasv huvitaks, ning kas kellegil antud jubina kasutamisest ka midagi negatiivset on juhtunud ?
Otsing nagu ei andnud erilisi tulemusi....
Tänud ette asjalikele vastajatele !
|
Jama.
Sellised seadmed sisuliselt valetavad mootorile õhukogust ja teinekord ka muid parameetreid (temperatuurid jne). Otsi kasvõi siitsamast foorumist
infot, kuidas chip-tuning tegelikult käib.
Lisaks, isegi ilma ühegi tehnilise teadmiseta peaks see jutt seal webis hoolikal läbi lugemisel bullshit detectori kergelt roosaks ajama...
|
|
|