Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Saksamaale??? (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 3005)
cargrupp
huviline

Registreerunud 12.05.13
Kasutaja on eemal

postitati 12.05.13 08:49 Tsiteeri
Saksamaale???

Hei. Kuna endale teist autot vaja, siis mõtlesin, et võiks Saksamaale minna.
Kusagile lõuna poole a la München, Stuttgart, Frankfurt vms.
Eesti turg ikka sellist jama ja pettust täis, et siit ei taha midagi osta ja samas võiks ju veidi näha ka seda automüügi asja Saksamaal.
Plaanis oleks minna oma autoga. Kui leian midagi head, siis lennukiga kutsun sõbra järgi.
Aga asi võiks toimuda ainult siis, kui leiaksin 2-3 inimest, kes kaasa tuleksid ja kulutusi jagaksid.
Saan koha peal sõidutada ja mitmekesi ikka ju parem ka autot osta/kontrollida.
Kas on üldse huvilisi siin?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
igozavr
huviline

Registreerunud 17.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A7

postitati 12.05.13 08:58 Tsiteeri

Mul on plaanis küll. Aga kui lähen, siis lähen lennukiga. Ryanairi piletid on väga soodsad, ei ole mõtet autoga sinna sõita.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 12.05.13 09:46 Tsiteeri

Võimalik, et huvitatud. Uurin turgu. Mis autoga minek? Benss/diisel, keskmine kulu?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ramm
huviline

Registreerunud 15.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: Range Rover Sport 5.0L 372kW

postitati 12.05.13 14:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: cargrupp
Hei. Kuna endale teist autot vaja, siis mõtlesin, et võiks Saksamaale minna.
Kusagile lõuna poole a la München, Stuttgart, Frankfurt vms.
Eesti turg ikka sellist jama ja pettust täis, et siit ei taha midagi osta ja samas võiks ju veidi näha ka seda automüügi asja Saksamaal.

Saksamaal on teisiti? Seal täpselt samasugused petiseid ja pettusi olemas, lihtsalt tuleb otsida õiget inimest, nagu siingi.

Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on foorumis

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 12.05.13 14:33 Tsiteeri

Mõte on teil hea, kuid see ei toimi. 3-4 inimest tähendab palju eri huvisid ja tekivad lahkhelid. Kes sõidab kuhu, igal pool läheb aega, keegi jääb millestki heast ilma seetõttu, kus ööbida (telk või Hilton) jne. Saksamaa on suur ning lisaks tuleb teil konkureerida leedukatega, kes on koos türklastega igal heal asjal enne jaol, kui te kuulutustki lugeda jõuate. Kui ei usu, proovige järgi.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
cargrupp
huviline

Registreerunud 12.05.13
Kasutaja on eemal

postitati 12.05.13 19:26 Tsiteeri

Tsitaat:
mul plaanis muidu oma autos magada, universaalkerega volvo, lükkan tagaistmed alla ja ruumi küllaga.
plaan olla oma 5 päeva.

mis on siis sinu meelest parim variant? ikka lennukiga kohale ja rendiautoga ringi hakata trippima?

Mul plaanis muidu oma autos magada, universaalkerega Volvo, lükkan tagaistmed alla ja ruumi küllaga.
Plaan olla oma 5 päeva.

Mis on siis sinu meelest parim variant? Ikka lennukiga kohale ja rendiautoga ringi hakata trippima?

Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Kolmandal korral peatatakse sinu postitusõigus! Nõuded postituse keelelisele osale leiad siit."

Ramm
huviline

Registreerunud 15.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: Range Rover Sport 5.0L 372kW

postitati 12.05.13 19:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: cargrupp
mul plaanis muidu oma autos magada, universaalkerega volvo, lükkan tagaistmed alla ja ruumi küllaga.
plaan olla oma 5 päeva.

mis on siis sinu meelest parim variant? ikka lennukiga kohale ja rendiautoga ringi hakata trippima?

Lennukiga kõige mõtekam sinna ja võtta rendiauto, kui just vahepeal ei soovi tuttvuda mingite vaatamisväärsustega.

Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on foorumis

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 13.05.13 05:34 Tsiteeri

Hakkab tulema, võtad kogu kamba kaissu või teised magavad auto all? :D Muide Saksas ei tohi põhimõtteliselt kuskil parklas-bensukas autos magada (tukutakse siiski rooli taga), v.a. matkaauto. Telki tohib ka panna ainult kämpa platsi ja need pole odavad. Kuni 10K maksva auto puhul sööb kogu see ettevõtmine kasumi ära. Minu meelest on mõte minna ainult kindla peale ja kallima auto järgi lennukiga. Igaks juhuks valmis vaadata lähiümbrusest veel paar alternatiivi.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
KuldarA
huviline

Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 13.05.13 06:00 Tsiteeri

Kui kellelgil tõsine huvi Saksast auto sada, siis võib PS-i saata, saan selle koha pealt abiks olla.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
eko89
huviline

Registreerunud 11.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 d3 171kw

postitati 14.05.13 07:47 Tsiteeri

Olen ka 2 korda saksamaal käinud, kui eelnevat kogemust pole, siis osta auto eestist.

Korralikud autod maksavad seal samapalju või rohkem. Vägapalju raipeid, müügiks veel muidugi midagi leiaks, kuid omale sõitmiseks ei leidnud.
Mina lähen uuesti saksa ainult siis, kui tahan omale midagi eksklusiivsemat.

Aga kui minna, siis soovitan jah minna lennukiga sinna ja seal rendikas võtta. Olen käinud ka autoga sinna ja tagasi, kuid see oli päris pikk ja väsitav reis.
Kes otsib see leiab, mina väsisin seal otsimisest ära ja otsisin edasi eestist.
Parema meelega ostan juba selle "sisse toodud" auto eestist, hoian kokku oma aega ja närve, lõpuks kulud tulevad enamvähem sama välja.
On ka erandeid ja erand kinnitab reeglit. Need, kes rohkem käinud ja kellel kogemus suurem need kindlasti oskavad auto hinda tingida ja kulusid kokku hoida.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 14.05.13 08:00 Tsiteeri

Üldiselt vist ongi nii, et kes ka niisama ringi tahab vaadata (Saksamaal) ja arvestab sealsed kulud nö. reisi eelarvesse, siis see on OK. Kui puhtalt auto hinna peale välja minna siis tegelikult peakski lendama lennukiga just sinna linna kuskohast plaanid autot osta (suured autoaiad) ja sealt mõni hinnalt soodne masin ära võtta ja sellega edasi liigelda aga seljuhul ei leia suure tõenäosusega sellise mootori, lisade ja salongiga masinat nagu kodus oled välja vaadanud.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 14.05.13 11:34 Tsiteeri

Ma hoian lisaks stampvahendusobjektide (easy money) pakkumistele ka mõnel erilisemal asjal silma peal ja ka kaherattalise toomine on variant. Ööbimise jms osas ülearu pretensioonikas ei ole, võin vabalt ühe öö Hiltonis ja teise telgis magada. Bahni äärde telki üles ei paneks, iga puu all neil ka menti väljas pole. Vaatamisväärtustega tutvumise vastu pole mul midagi.

KuldarA, ma võin hoopis sulle tuua. :)

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 28.9% - SQL: 71.1%]