Lehekülgi: 1 2 3 |
j2p3
bännitud topeltkonto
Registreerunud 19.02.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2.3 r5 92.a
|
postitati 19.02.13 14:48
|
|
|
Audi 100 2.3E 98kw - 1992 - J2p3
Sai soetatud endale Audi 100 2.3E 98kw automaat 450euri. Salongiradikas lekib, nii et sõita ei saa, kui ainult peaaknast väljas. Klaasid on kohe
tosoolised Iluvigu on ka palju. Ja siis küsimus, et käigukast vahetab mingit
käiku jõnksuga, et pean õlivahetuse tegema, et mis õli oleks kõigeparem ja mis kõik sinna vahetusse kuuluvad, õli filter mingi tihend vms ? Mõned
pildid ka siis :
http://fotoalbum.ee/photos/j2pej2pe/101322549
Jäpe
|
|
|
|
püstolett
huviline
Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5
|
postitati 19.02.13 15:30
|
|
|
Salongiradika vahetus kliimaga variandil eriliselt lihtsustatud. Kapotialt naksti välja kogu krempel, radikas vahetusse ja tagasi külge. Radikas ise
mingi 15€ poes.
Kastiõliga ka see, et sinna läks vist punane ATF II kui ma ei eksi. Pole ka mingi suur kulutus. Pool päeva tööd ja auto korras.
Audi on hea auto
|
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B2sedaan C5avant
|
postitati 19.02.13 15:45
|
|
|
Pane pealkirja aasta ka.
|
|
|
|
Dr.Rammstein
huviline
Registreerunud 09.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 c6 3.0 171kw universaal
|
postitati 19.02.13 15:46
|
|
|
15€ saad mingi nässaka jupi mis ei pruugi sulle soojagi anda.
Hella oma oli miskit 30€ minu mäletamist mööda.
Käigukasti minevat õlikogust ei oska sulle öelda, küsi poest üle, enne kui ostad, saad umbes teada palju läheb, filtrit ostad siis võiksid käigukasti
koodi teada, ning vaheta ka käigukasti õlivanni tihend ära, ning kui ühtlasi seal all juba askeldad siis võiksid diffris ka õli ära vahetada.
Seniks kuni asju ostad ja vaja autoga sõita, siis ühenda salongiradikasse minevad voolikud omavahel ära, saad väheamalt sõita.
Edu autoga!
|
|
|
Lauri_O
huviline
Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: 2.5 TDI A4; 2x 2.8 A6 Q; Audi S8.
|
postitati 19.02.13 16:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Dr.Rammstein
15€ saad mingi nässaka jupi mis ei pruugi sulle soojagi anda.
Hella oma oli miskit 30€ minu mäletamist mööda.
Käigukasti minevat õlikogust ei oska sulle öelda, küsi poest üle, enne kui ostad, saad umbes teada palju läheb, filtrit ostad siis võiksid käigukasti
koodi teada, ning vaheta ka käigukasti õlivanni tihend ära, ning kui ühtlasi seal all juba askeldad siis võiksid diffris ka õli ära vahetada.
Seniks kuni asju ostad ja vaja autoga sõita, siis ühenda salongiradikasse minevad voolikud omavahel ära, saad väheamalt sõita.
Edu autoga! |
Täiesti õige see 15 euro jutt unusta ära, olen omal nahal selle nalja 2 korda läbi elanud alles kolmandal korral sain aru et 17 euri eest asjalikku ei
saa ja astsin siis 42 eurise ja peab senimaani ja kuuma kütab kärisedes. Edu ja jaksu massina kallal.
|
|
|
j2p3
bännitud topeltkonto
Registreerunud 19.02.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.02.13 19:18
|
|
|
Aitäh soovituste eest ma hetkel soomes isä audiga, enda oma eestis seisab,
aga kellelt ostsin too oli suvel pimedad ette pannud aga, eks ma ostan selle 40eurise radika, aga ma pöen selle käigukasti pärast et kui öli
äravahetan äkki lendab kast öhtale. Mulle meeldib peenestada korralikult. Isa a6 c4 2.6 esivedu automaat on 70000km vastu pidanud mu raskele jalale.
Jäpe
|
|
|
|
Dr.Rammstein
huviline
Registreerunud 09.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.02.13 19:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: j2p3
Mulle meeldib peenestada korralikult. |
Peenestada tahad, siis osta bmw ja peenesta nendega, lõhu palju tahad.
Mis käiguvahetusse puutub, siis õlivahetus ei pruugi sul seda jõnksu ära kaotada.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 19.02.13 19:34
|
|
|
|
Peenestamiseks oleks vast 1.6 77kw Impreza parem, sest sellel tuleb elu alles 3500-4000 pöördel ja jätkub pea, et piirajani.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
j2p3
bännitud topeltkonto
Registreerunud 19.02.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.02.13 19:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kuits
|
Peenestamiseks oleks vast 1.6 77kw Impreza parem, sest sellel tuleb elu alles 3500-4000 pöördel ja jätkub pea, et piirajani. | ma
üritan, tglt suureks saada ja vaikselt sõitma hakata. ei viici enam nii sõita, et kütte kulu on 24liitrit sajale :S Ja loodame. et peale õlivahetust
käigukast kokku ei jookseks, j6nks j6nksuks kui ära ei kao, aga peaasi et liiguks. |
Ma üritan tegelikult suureks saada ja vaikselt sõitma hakata. Ei viitsi enam nii sõita, et kütte kulu on 24liitrit sajale. Ja loodame, et peale
õlivahetust käigukast kokku ei jookseks, jõnks jõnksuks kui ära ei kao, aga peaasi, et liiguks.
Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna
järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Kolmandal korral peatatakse sinu postitusõigus! Nõuded postituse keelelisele osale leiad siit."
Jäpe
|
|
|
|
j2p3
bännitud topeltkonto
Registreerunud 19.02.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.02.13 00:05
|
|
|
Plaanid
Nüüd uurisin google-st natukene auto värvimise kohta ja sain aru, et ma saaksin hakkama. Tulemus ei tuleks küll väga hea, aga peaksin saama rahuldava
tulemuse. Vähemalt ei oleks roostet, kriime, pahtlikoorumist ja muid jutte näha. Eks 26-ndal Eesti ja siis hakkan asjadega tegelema. Kõigepealt
vahetan: salongi radika, käigukasti õli, mootori õli, tagatuled, küünlad, kütusefiltri ja siis hakkan lihvima, kruntima ja värvima. Eks Eesti jõudes
hakkan lisama pilte tehtud töödest. Põhiline on, et laevapeal rahasi maha ei mängiks. Päeval lisan pildid valuvelgedest, mis alla lähevad, nendele
sooviksin teie varjante mis värv võiks sobida, auto värvin mustaks.
Jäpe
|
|
|
|
Tenno
huviline
Registreerunud 09.01.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.02.13 11:19
|
|
|
Jõudu tööle!
|
|
|
püstolett
huviline
Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5
|
postitati 20.02.13 11:25
|
|
|
Vb ma eksisin, sain oma sigarile mingi norm toote ja väga hea hinnaga. Äkki oli siis 25 vms. Ühesõnaga odav ja seda ei tasu osta kasutatuna nagu
paljud seda teha tahavad.
|
|
|
|
j2p3
bännitud topeltkonto
Registreerunud 19.02.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.02.13 11:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: püstolett
Vb ma eksisin, sain oma sigarile mingi norm toote ja väga hea hinnaga. Äkki oli siis 25 vms. Ühesõnaga odav ja seda ei tasu osta kasutatuna nagu
paljud seda teha tahavad. | Sa räägid salongiradikast jah ? Selle, ostan kindlasti uuest peast.
Jäpe
|
|
|
|
j2p3
bännitud topeltkonto
Registreerunud 19.02.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.03.13 14:55
|
|
|
Sai salongi radikas ära vahetatud, panin 16eurise aga kuuma puhub kõvasti, sõpradega ise vahetasime ja kunagi enam ei vaheta. Nüüd enam ei saa suunata
kuhu puhuks, tuleb ainult ülevalt aukudest. Ja eile, hakkasin jooma ja ema võttis võtmed ära, aga täispeaga läksid nad sõbrannaga sõitma ja nüüd
stange puruks põhjakate puruks jne Elektri kapp ka puruks
Jäpe
|
|
|
|
andzz
huviline
Registreerunud 08.05.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4 avant 2.6, A6 Avant Q 3.0 165kw
|
postitati 02.03.13 17:54
|
|
|
Karm elu!
|
|
|
Dr.Rammstein
huviline
Registreerunud 09.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.03.13 18:27
|
|
|
Igav ei hakka ma vaatan.
Aga kui ahju tagasi autosse lükkasite, siis pistikud ühendasid tagasi? punase ja sinise? need nimelt juhivad mootorid, mis siis vastavaid klappe
liigutavad.
Peale salongiradika vahetust klapid ilusti oma kohtadele saite?
|
|
|
j2p3
bännitud topeltkonto
Registreerunud 19.02.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.03.13 14:31
|
|
|
Igav ei hakka ma vaatan.
Aga kui ahju tagasi autosse lükkasite, siis pistikud ühendasid tagasi? punase ja sinise? need nimelt juhivad mootorid, mis siis vastavaid klappe
liigutavad.
Peale salongiradika vahetust klapid ilusti oma kohtadele saite? | Pistikud said tagasi, klapid said ka tagasi, üks sai valet pidi,
aga põhiline on see, et ma ei ole veel torusi kõiki ühendanud salongist, võibolla selle ei tule aknapeale. Muidu suht hästi liigub edasi, aga see
avarii oli küll ebavajalik
Jäpe
|
|
|
|
j2p3
bännitud topeltkonto
Registreerunud 19.02.13
Kasutaja on eemal
|
|
j2p3
bännitud topeltkonto
Registreerunud 19.02.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.03.13 17:12
|
|
|
Võru-Hamina 400km
Hakkasin siis Võrust-Soome liikuma ja võtsin varuga 2tundi varem hakkasin liikuma. Kartsin, et auto läheb katki. Tartusse jõudes, oli õli maksimumist
normi kulunud, kallasin üle maksimumi ja enne Laeva ei kontrollinud. Muidugi käisin enne Tallinnat Kükita kohvikus, võtsin kohvi ja istusin autosse,
keerasin süüte sisse ja starterit ei saanud anda ja enam ei saanud süüdet ka välja keerata. Läksin siis kohviku müüja juurde, et kas kruvikeerajat on
müüa. Vastas, et ei ole. Küsisin et müü 10euroga mulle terava otsaga nuga, siis ütles et see on söögikoht ja me müüme süüa ja juua. Siis vihastusin
sõimasin näo täis. Õnneks üks rekajuht magas ja oli eestlane. Laenas kruvikeerajat. Keerasin siis spidoka küljest ja sain süütelukupõhja suruda ilusti
pessa tagasi ja sõit jätkus ilma spidokata. Muidu jõudsin ilusti Soome kohale aga kiirteel sõitisn 40-70ga sest suverehvid ja kiilas jää pluss
kokkujooks on ka vale Aga kohale jõudsin. Nüüd homme panen selle pesa ilusti
korda ja üritan stange eemaldada ja lappima hakata. Eks üritan teemat huvitavana hoida. Lisan homme siis pilte.
Jäpe
|
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
postitati 14.03.13 17:28
|
|
|
Issand kui naljakas see teema on. Siin kõik see kirjas mida ma ise ei julgeks kunagi kirjutada. Jõudu ja jaksu, jätka täpselt samas vaimus
|
|
|
|
j2p3
bännitud topeltkonto
Registreerunud 19.02.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.03.13 17:29
|
|
|
ja mured ?
Selline mure, et vahepeal sõidan ja ristmiku peal ootan nagu võimalust sõita, siis vahepeal oodates sureb auto välja, millest see võib tuleneda. Või
kaua kohapeal töötab, siis ka sureb välja.
Jäpe
|
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
postitati 14.03.13 17:50
|
|
|
Kuidas ta välja sureb, kas enne seda puterdab, kuidas käivitub peale seda jne. Ole täpsem
|
|
|
|
timukas100
huviline
Registreerunud 20.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c5, 3x VW Taro ja hunnik teisi kärusi
|
postitati 14.03.13 17:53
|
|
|
Karm elu, karm elu
Hoian põialt, et salongi ventilaator otsa ei saa.
v. Inimese kombel on see vähemalt pika päeva töö, +6pakk
N. kombel saab ca 1h hakkama + pudel lahjemat
|
|
|
reff20
bännitud topeltkonto
Registreerunud 21.10.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 90 2.0 85KW
|
postitati 14.03.13 17:58
|
|
|
Huumorit J2p3-l jagub - huvitav ja naljakas on lugeda. Mul autoga koguaeg kruvikeeraja, nuga,näpitsad ja 8/10 võti kaasas - niimodi annab vähemalt
midagigi teha, kui teepeal juhtub.
Edu ja jaksu autoga.
Koodineeger.
|
|
|
|
j2p3
bännitud topeltkonto
Registreerunud 19.02.13
Kasutaja on eemal