Soovitan soojalt uurida veidi erinevaid otsikute tüüpe. Kui auto hingeelu veidi enam uurid, siis saad aru, et palja rist ja lapiku kruvikeerajaga just
palju ära ei tee Ma ei viitsi hetkel süüvida sellesse, mis kruvi sul seal
on aga ma eeldan et kuna audi 100 C4 kerega mudelil on süüteluku süsteemi juures samuti sarnane polt siis siinkohal nõuanne. Jutt käib nö "Security
Torx" otsikust mille keskel peab olema auk. Seega on sul vaja sellist komplekti. Panen siia alla pildikese kus on näha erinevate otsikute
variantidest. Sellest tabelist piilu ise , milline see otsik mida ma eelpool mainisin, välja näeb. Jõudu ja edu.
Ja veel. Kui rahakott puuga seljas pole, siis soovitan osta endale keskpärase komplektikese mis mahub kenasti igale poole ära. Hinda peast ei mäleta
aga suht odav oli ja sealt leiad mis vaja Tootjaks "Mannesmann" ja
komplektist pilt siin allpool. Osta saab ntz "Espak"-i poeketist.
Ja ma eeldan, et kui sa selle kupaatuse sealt kätte oled saanud, siis leiad, et südamikku ei saa sa ikka kätte (kui just süüteluku korpusesse pole
vastavat auku puuritud) ja siis tekkib sul järgmine küsimus mille koha pealt säästan ma sind. Ehk siis loe seda teemat --------> http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=105024
XZN M16
|
|