S.vinkel
huviline
Registreerunud 06.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Auditu
|
postitati 16.10.12 09:46
|
|
|
B6-le püsikiirusehoidja paigaldamine.
Jõudu.
Selline mure siis, et sooviks infot kas ja kuidas on võimalik paigaldada 2003.a B6-le püsikiirusehoidja?
Pikkamaad sõites võtab natuke vanduma selle mitte olemasolu 
Autost: 2,5 tdi 120kw Multitronic (kuigi see info vist pole määrav)
Tänud juba ette 
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 16.10.12 09:53
|
|
|
Kas otsing midagi ei andnud?
|
|
|
S.vinkel
huviline
Registreerunud 06.12.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.10.12 09:59
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Kas otsing midagi ei andnud? |
Ainult seda , et keegi palus abi selle paigaldamisel. Aga ma muidugi pole kõige pädevam ka.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.10.12 10:04
|
|
|
OK, ma siis kirjutan palju oskan, sest päris spetsialistidel ei ole võibolla aega.
Sellel autol on elektrooniline gaasipedaal, seega lihtsamal juhul piisab kangi lisamisest (ning sellega seoses rooli aluse plastiku vahetamisest või
noaga modimisest) ja arvutiga püsikiirushoidja funktsiooni aktiveerimisest. Natuke halvemal juhul tuleb vahetada ka mingi plokk sellise vastu, mis
püsikut toetaks, see on natuke kallim lugu, minul see nii oli ja kokku läks jämedalt kõik 200-300eur, ainult kangi lisamisega võib see summa kuni 10x
väiksem olla.
|
|
|
S.vinkel
huviline
Registreerunud 06.12.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.10.12 10:10
|
|
|
OK, ma siis kirjutan palju oskan, sest päris spetsialistidel ei ole võibolla aega.
Sellel autol on elektrooniline gaasipedaal, seega lihtsamal juhul piisab kangi lisamisest (ning sellega seoses rooli aluse plastiku vahetamisest või
noaga modimisest) ja arvutiga püsikiirushoidja funktsiooni aktiveerimisest. Natuke halvemal juhul tuleb vahetada ka mingi plokk sellise vastu, mis
püsikut toetaks, see on natuke kallim lugu, minul see nii oli ja kokku läks jämedalt kõik 200-300eur, ainult kangi lisamisega võib see summa kuni 10x
väiksem olla. |
Ma tänan Sind vastuse eest. Aga samal ajal kui sa seda kirjutasid, helistas juba keegi foorumlane(kahjuks ei küsinud kes) ja saan temaga asja korda.

|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.10.12 11:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: S.vinkel
väiksem olla. |
Ma tänan Sind vastuse eest. Aga samal ajal kui sa seda kirjutasid, helistas juba keegi foorumlane(kahjuks ei küsinud kes) ja saan temaga asja korda.
|
Rocket? Tema jagab seda asja vist kenasti jah, tal koos paigaldusega komplekt müügis ka vist.
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 16.10.12 12:34
|
|
|
Hetkel mul ainult A6 (C6)'le pool- ja täiskomplekt olemas.
|
|
|
|