Raija
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 18.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TDi
|
postitati 02.10.12 18:32
|
|
|
Audi A4 1.9 Tdi 66 kw
Tere kaasmaalased.
Ei osanud seda teemat kuhugi mujale teha,kui vale kohapeal,siis palun tõstke ringi.
Nimelt sai seda isendit vaatamas käidud: http://www.auto24.ee/used/1086659
Mootoris kolks sees,tagumiste akna postide pealt pahtel puruks pakatanud,praod sees.esikapote servad kobrutavad roostest,esisild koiliseb,värvi
kahjustusi tervel kerel.esiklaasis pragu sees,kui pedaali vajutasid,siis lõi keresse värina sisse,nagu oleks mootori patjade asemel
hokilitrid.Pühapäeval sai vaatamas käidud,siis ei olnud veel autol ülevaatust,ja omanik ei lasknud hinda alla 1100€,isegi sellehinnaga ei olnud nõus
seda autot ostma ja ei soovita ka kellegile.antud lingi kohta ütleks mina nii,et pilt on "illustreeriva tähendusega" .pildid kenad,aga auto mitte.
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 02.10.12 18:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Raija
Tere kaasmaalased.
Ei osanud seda teemat kuhugi mujale teha,kui vale kohapeal,siis palun tõstke ringi.
Nimelt sai seda isendit vaatamas käidud: http://www.auto24.ee/used/1086659
Mootoris kolks sees,tagumiste akna postide pealt pahtel puruks pakatanud,praod sees.esikapote servad kobrutavad roostest,esisild koiliseb,värvi
kahjustusi tervel kerel.esiklaasis pragu sees,kui pedaali vajutasid,siis lõi keresse värina sisse,nagu oleks mootori patjade asemel
hokilitrid.Pühapäeval sai vaatamas käidud,siis ei olnud veel autol ülevaatust,ja omanik ei lasknud hinda alla 1100€,isegi sellehinnaga ei olnud nõus
seda autot ostma ja ei soovita ka kellegile.antud lingi kohta ütleks mina nii,et pilt on "illustreeriva tähendusega" .pildid kenad,aga auto mitte.
|
Hind on ju vastav.
|
|
|
Raija
Registreerunud 18.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.10.12 18:45
|
|
|
kui siis tööautoks ja võiduka lõpuni,aga ei olnud seal korralikku sisu ega keret,kuid see siiski minu arvamus.
|
|
|
Ott6
huviline
Registreerunud 02.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.10.12 19:48
|
|
|
Ma ei saa aru mida sa siis 1300 Euro eest sealt leida lootsid?
Audi A6 2.5 TDi C4; BMW 530D E39; A6 1.9 TDi C5; A4 Avant 1,9 TDi B5
|
|
|
|
Raija
Registreerunud 18.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.10.12 05:11
|
|
|
Tsitaat: |
mina ei lootnud midagi,lihtsalt kirjutasin,nagu asi on selle autroga,teadmiseks teistele lihtsalt,et keegi ei hakka kusagilt kaugelt eestinurgast seda
vaatama sõitma...
|
Mina ei lootnud midagi, lihtsalt kirjutasin nagu asi on selle autoga. Teadmiseks teistele lihtsalt,
et keegi ei hakka kusagilt kaugelt Eesti nurgast seda vaatama sõitma.
Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna
järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Kolmandal korral peatatakse sinu postitusõigus! Nõuded postituse keelelisele osale leiad siit."
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 03.10.12 10:20
|
|
|
Iseenesest jah hea, et sa selle teema siia panid. See on siis umbes midagi taolist nagu sr.orgias see teema: "Autod, mille ostmist vältida"
vms...
Piltidelt tunduski liiga ilus sellise hinna kohta. Oli endal kusjuures plaanis minna vaatama. Aga nüüd hea teada, et pole mõtet.
|
|
|
|
|