andrian08
huviline
Registreerunud 02.02.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.06.12 19:20
|
|
|
a6 c6 venib kohapealt minema.
Tsitaat: |
tere.
autoks siis a6 2.0 tfsi aut.
kui kohapealt üritan kiirendada,ei hakka auto kohe liikuma,suristab natuke aega ja siis venib minema.
kuigi juba hoo pealt kõik ok,teravust küllaga ja vaikselt minnes ka ok.
oskab keegi ehk aidata?
kõrval tee pealt tulles pean ikka piisavat vahet ootama,et kellegi ette ei jääks 
|
Tere.
Autoks siis a6 2.0 tfsi aut.
Kui kohapealt üritan kiirendada, ei hakka auto kohe liikuma, suristab natuke aega ja siis venib minema.
Kuigi juba hoo pealt kõik ok, teravust küllaga ja vaikselt minnes ka ok.
Oskab keegi ehk aidata?
Kõrvaltee pealt tulles pean ikka piisavat vahet ootama, et kellegi ette ei jääks 
Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna
järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Kolmandal korral peatatakse sinu postitusõigus! Nõuded postituse keelelisele osale leiad siit."
|
|
|
Zann0
huviline
Registreerunud 01.09.09
Kasutaja on eemal
Auto: a6 avant TFSI 2006
|
postitati 30.06.12 20:56
|
|
|
See auto liigubki äkiliselt AINULT kui käik S-i peal.
|
|
|
andrian08
huviline
Registreerunud 02.02.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.07.12 11:51
|
|
|
Ka s-i pealt läheb samamoodi minema.
|
|
|
raemees
huviline
Registreerunud 18.09.09
Kasutaja on eemal
Auto: BMW E90 320dA 2008a
|
postitati 01.07.12 12:48
|
|
|
Mulle tundub see kommenteerimine küll pigem, et k.kast libiseb läbi aga mine tea...
|
|
|
andrian08
huviline
Registreerunud 02.02.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.07.12 17:22
|
|
|
Käisin esinduses,vahetati kastiõli ära ja et viga nagu poleks midagi.
|
|
|
Zann0
huviline
Registreerunud 01.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.07.12 18:40
|
|
|
Ei saa aru. Kas asi muutus või oli pseudo?
|
|
|
A-kaheksa
huviline
Registreerunud 23.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 4,2Q, Mondeo 11
|
postitati 02.07.12 10:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: andrian08
Ka s-i pealt läheb samamoodi minema. |
Sellega vist pigem peeti silmas, et nii suurele autole on antud mootor mikroskoopiline ning seepärast vaja sõita S-ga (hoiab pöörded kõrgemal).
Auto LCD displayde remont ja vahetus, armatuuride remont.
www.harteron.ee
|
|
|
|
andrian08
huviline
Registreerunud 02.02.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.07.12 15:11
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Zann0
Ei saa aru. Kas asi muutus või oli pseudo? |
Ei ole muutunud,koguaeg nii olnud aga see ei ole normaalne.Sõitnud olen pea aasta sellega.
Kuidas sinu oma minema läheb kui vähe rohkem vajutad?Kas hakkab ka nagu libistama?
|
|
|
andrian08
huviline
Registreerunud 02.02.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.07.12 15:20
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: A-kaheksa
Ka s-i pealt läheb samamoodi minema. |
Sellega vist pigem peeti silmas, et nii suurele autole on antud mootor mikroskoopiline ning seepärast vaja sõita S-ga (hoiab pöörded kõrgemal).
|
Ei ole vaja s-ga sõita,liigub väga hästi aga kohapealt ei saa minema nii nagu peaks.Saab ka sellega korralikult möödasõitu teha,ei pea 4,2 olema.
|
|
|
Zann0
huviline
Registreerunud 01.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.07.12 15:32
|
|
|
No ma sõidan sama mootoriga iga päev ja..noh maitse asi. Minul enamus ajast käik S-i peal.
Aga ma tõesti ei kujuta ette kuidas ta sul läbi libiseb. Mul liigub kohalt ikkagi vastavalt pööretele ja "käigule". Kohalt läheb ta nagunii uimaselt
minema aga seda kuna pöörded madalad ja neid kogub alguses aeglaselt. Kui sul see auto esinduses käis ja kastiõli ära vahetati, kas nad siis ei võinud
diagnoosi panna?
|
|
|
andrian08
huviline
Registreerunud 02.02.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.07.12 19:25
|
|
|
Tegin tookord ka diagnostika ja midagi ei tuvastatud,ehk on asi eelmise omaniku sõidustiilis ja tuleks kasti soft teha?Olen kuulnud et pidi aitama.
|
|
|
Zann0
huviline
Registreerunud 01.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.07.12 20:00
|
|
|
Diagnostika tehti aga kui mehaaniline viga siis ei pruugi diagnostikast mingit kasu olla. Kui esinduses auto käis kas kurtsid muret ja mõni mehaanik
seda autot ka testis?
|
|
|
HangOver
huviline
Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 Allroad 3.0TDI 200KW A6 C7 3.0TFSI sed. 2012; Q5 2.0TFSI 2016, A6 C6 3,0TFSI sed. FL 2009; A6 C6 2,4 V6 sed. 2006; A6 C6 2
|
postitati 02.07.12 21:31
|
|
|
Tegin tookord ka diagnostika ja midagi ei tuvastatud,ehk on asi eelmise omaniku sõidustiilis ja tuleks kasti soft teha?Olen kuulnud et pidi aitama.
|
Ei usu, et kasti soft vahetamine päästab. Tegelikult ju see kast õpib koguaeg vastavalt juhi sõidustiilile. Venib...sa proovi mõnda teist 2,0TFSI
masinat, äkki sulle ainult tundub nii.
Kui on vajadus, leia lahendus!
|
|
|
|
A-kaheksa
huviline
Registreerunud 23.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 4,2Q, Mondeo 11
|
postitati 03.07.12 05:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: HangOver
|
Ei usu, et kasti soft vahetamine päästab. Tegelikult ju see kast õpib koguaeg vastavalt juhi sõidustiilile. Venib...sa proovi mõnda teist 2,0TFSI
masinat, äkki sulle ainult tundub nii. |
Peaks õppima D-ga sõites. S-i peal ei tohiks õppimist olla. Softi vahetus pigem käib kaasas kui teist värvi õli sisse läheb. Mis kast seal üldse peal
on?
Auto LCD displayde remont ja vahetus, armatuuride remont.
www.harteron.ee
|
|
|
|
andrian08
huviline
Registreerunud 02.02.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.07.12 15:38
|
|
|
Diagnostika tehti aga kui mehaaniline viga siis ei pruugi diagnostikast mingit kasu olla. Kui esinduses auto käis kas kurtsid muret ja mõni mehaanik
seda autot ka testis? |
Nopõhimõtteliselt selle murega ma sinna läksingi ja ei tea täpselt mis nad seal uurisid aga viga nagu ei leidnud.Mõtlesin et peaks kunagi kellegi
teise autot ise proovima,sama mootoriga,siis saab teada kas on jama või asi minus 
|
|
|
Zann0
huviline
Registreerunud 01.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.07.12 15:41
|
|
|
Kui nad proovisid ja ütlesid ,et viga ei ole siis ilmselt pole mõtet pead vaevata.
|
|
|
andrian08
huviline
Registreerunud 02.02.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.07.12 15:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: HangOver
|
masinat, äkki sulle ainult tundub nii. |
Ei lugenud kohe edasi kommentaare 
Aga minu arust ikka see ei ole norm et autol pöörded peal juba ja liikuma pole läinud veel.
|
|
|
Zann0
huviline
Registreerunud 01.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.07.12 20:20
|
|
|
Siuke asi ei ole tõesti normaalne. Asud Pärnus nagu aru saan? Muidu võiks ju näidata kuidas enda oma läheb..
|
|
|
andrian08
huviline
Registreerunud 02.02.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.07.12 15:06
|
|
|
Siuke asi ei ole tõesti normaalne. Asud Pärnus nagu aru saan? Muidu võiks ju näidata kuidas enda oma läheb.. |
Ma pärnust jah aga paari nädala pärast plaan tallinna minna,kas sa tallinnast?
|
|
|
Zann0
huviline
Registreerunud 01.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.07.12 17:19
|
|
|
Tallinnast jah. Iseasi kas sa tahad vigase kastiga vms paar nädalat veel ringi vurada? Ehk on ikka Pärnus klubilisi kes viitsib aidata.
|
|
|
andrian08
huviline
Registreerunud 02.02.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.07.12 17:21
|
|
|
Nojah ma nkn ise praegu soomes,auto eestis.Eks kunagi koju jõuan siis tegelen asjaga rohkem.Aga tänud abi pakkumise eest 
|
|
|