Tsitaat: | Algselt postitas: meelis11
Tere,
mul ka siis selline olukord, et kliima sai ära täidetud, rõhku oli ka eelnevalt sees, seega katki ei ole. sai kkagi uus täitmine tehtud. Jahedamat
hakkas isegi tulema enne täitmist kui kliima rõhuanduri/rõhulüliti sai ära sillatud. Järeldus oli, et andur tuleb ära vahetada, siis saab kliima
korda. Kruvisin uue anduri külge aga olukord endine - ei lülitu sisse, ainult anduri pistikust kirjaklambriga sillates hakkab tööle.
Äkki mul polegi siis andur läbi vaid probleem mujal? Või siis on uus andur ka defektne?
Ei tea vahetrama ka seda minna, kuna pole 100% kindel et andur on defektiga.
Mida teha, äkki saaks mõni lahkem Tallinna inimene, kellel töötav kliima, võimaldada andureid testimise eesmärgil korra vahetada?
Autoks A4 B5 1.9TDI
Meelis |
Nii, sain täna enda kliima korda. Pool päeva pusimist aga sain probleemile jälile. Siit foorumist leidsin et rõhulüliti klemmid 1 ja 2 on kokku
ühendatud, kui süsteemis on piisa rõhk. Mujalt netist leidsin ka sellele kinnitust, lisaks sain teada et klemmid 3 ja 4 on ühendatud, kui on ülerõhk
ja see lülitab ventilaatori kiiremini tööle (kiirus 2).
Minul aga töötas kliima ainult siis kui klemm 1 ja 3 kokku panna. Ja mis oli elektriprobleemi põhjuseks - keegi remondimees varasemast oli selle
rõhulüliti juhtme keeranud autonina tala vahele kinni? No ja loomulikult olid seal siis mõned juhtmed katki läinud (testriga tuvastasin) parandasin
need jootekolvi ja isoleeriga ära ja saingi kliima tööle, kasutades selleks rõhulülitit mitte kirjaklabriga klemme sillates.
Selle käigus selgus, et mul vana rõhulüliti oli ikkagi töökorras ja uus jäi seega üle. Seega on müüa rõhulüliti Thermotec, tootekood KTT130003, OE nr
8D0959482B. Peaks sobima enamusele A4 ja A6 audidele ja ilmselt ka muudele VAG grupi autodele. Annan 30 EURiga ära.
Meelis
56218428
|
|