lare
huviline
Registreerunud 26.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: Rahuliku Sõidu Octavia
|
postitati 17.11.04 07:39
|
|
|
rataste vahetus prisma parklas
haistes õhus talve hõngu,otsustasin eile alla visata mustamäe prisma parklas talvekummid.kõpitsedes viimase ratta kallal,lendas turva selga.ütles,et
sjiin jej tjohi kjumme vjahetada,lubas kjuskile viia.vastasin,et kuna keelavat silti näha polnud järelikult võiks maha rahuneda.
tahtsin teada,kas kellegile on veel selga lennatud,sest vaikseid auto kallal kõpitsejaid on seal kogu aeg nähtud ja olen isegi seal varem toimetamas
käinud või on see mingi uus ilming.varsti lendavad kogunemise ajal ka peale ja ütlevad,et nii palju audisi ei tohi koos olla.:-)
|
|
|
|
Absolut
huviline
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Corvette C5 `01
|
postitati 17.11.04 07:48
|
|
|
aga kui tõele otsa vaadata siis see ei ole ju selleks ettenähtud koht
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 17.11.04 07:50
|
|
|
Koguaeg on seal kobisema tuldud ja minu meelest on see ka loomulik. Kui kaubanduskeskus on teinud enda klientidele parkla siis vaevalt sinna
massiliselt remondimehi tahetakse. Olgem ausad, vahel on neid kõpitsejaid seal ikka tõesti massiliselt, vaesed turvad kes siis tööandjate korraldusi
peavad täitma. Muidugi võiks ju polemiseerida teemal, et suur parkla ja vähe autosid, kuid... Ega sa ise ka näiteks oma trepikotta tõenäoliselt
kodutute varjupaika ei tahaks?
Mind on sealt igatahes küll korduvalt ära aetud ja tõenäoliselt aetakse ka edaspidi ning ma ei oska seda ka pahaks panna.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
Ren
huviline
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: S4 B5
|
postitati 17.11.04 07:53
|
|
|
Ei ole ise sellise asja pooldaja, aga kuna oli kehva ilm siis sai ükskord Sikupilli Prismas Silweriga kokku saadud et õhulugeja tema masinalt minu
omale panna ja väike testdrive teha kuna kahtlustasin et minu oma on tuksis, niikui kapoti lahti tegime oli korravalvur kohal, kes vabandust väga oli
loll nagu lauajalg. Ütlesime et auto on katki ja ootame puksiiri, selle peale oli tal hea nõuanne, et kui auto on katki tuleb puksiir kutsuda. Siis
mõmises veel midagi ja lahkus.
The replacement for displacement
|
|
|
|
krss
huviline
Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: VAG
|
postitati 17.11.04 08:10
|
|
|
Ma olen Soomes Prisma parkimisplatsil väljas kunagi isegi autot värvinud
Samuti käin seal pidevalt uisutamas, suvel rullidega ja talvel päris uiskudega (harva ka autoga). Ei ole äraaetud, aga autoga uisutades on manitsetud
ettevaatlikkusele (platsid ka suuremad ja neis osades iseenesestmõistetavalt täiesti liikluseta ja autovabad). Samuti käivad seal õhtupoolikuti lapsed
ruladega, raadio teel juhitavate autodega jne. Põhimõtteliselt olen nõus Ferdinandiga, kuid Soomes mõeldakse vist niipidi, et see inimene, kes sinna
Prisma parkimisplatsile tuleb, omab taskus ka Prisma püsikliendi kaarti, ning kuni poeskäijaid ei segata, tuleb (potentsiaalsete) klientidega ka
äärmiselt viisakalt ringi käia. Eks sama ka kummivahetusega, et keda see segab, kui kümmekond tegelast seal kumme vahetab. Segaks siis, kui neid
niipalju, et nende pärast ostjad parkimiskohta spetsiaalselt otsima peavad hakkama. Trepikojas magajale, keda naine uksest sisse ei lasknud, olen kah
kohvi viinud
Kui tahad omada raudseid põhimõtteid, pead suutma murda oma põhimõtteid aeg-ajalt — et olla oma põhimõtte peremees. Mitte oma põhimõtte ori.
|
|
|
|
MarkoC
huviline
Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3xx bemuur
|
postitati 17.11.04 08:41
|
|
|
Selles parklas on kutsutud ka lisajõude 6-le autole. kui need rõõmsalt parkisid ja omakeskis juttu ajasid ... )klubiautod said kokku )
Selle Selveri poliitika imeb 3000-ga
Tookord polnud neil mingit alust ja suht mõnitaval viisil sai neile ka vesi peale tõmmatud, kuna seltskonnast tuli väga mitu naisterahvast just poest
kah oma tsekikesed näppus 
|
|
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur
|
postitati 17.11.04 09:33
|
|
|
Kas ei kehti selline asi et klient on kuningas?Ja kui ma seal pisu putitan kusagil nurgas,kõht läheb tühjaks, lähen rebin midagi söödavat- joodavat.Ju
siis on kliente liiga palju 
|
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
postitati 17.11.04 10:23
|
|
|
ise olen olude sunnil (talvel siis enamasti)ka aegajalt seal prisma maaall autot putitamas käinud, veermikuremondist kuni nipetnäpet asjadeni.
ütleme nii et umbes iga teine kord käiakse kobisemas, aga mul auto enamasti siis nii juppideks et sõita ei kannata ja luban siva kokku panna ja
sellega asi piirdub. 1kord kui AC üritus oli lubati politsei ka kutsuda aga ei kutsutud
eks nad saavad punkti kirja et on käinud ütlemas ja sellega asi ka piirdub.
elu on selline et igaühel pole sooja garaazi omast käest võtta ja soovi ka iga väikse asja pärast joosta mööda teenindusi - ega siis palju muud
valikut jää.
|
|
|
|
john
huviline
Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 90 GTO, Audi 90 Treser, Audi 200 Quattro, El Camino 5.7
|
postitati 17.11.04 10:49
|
|
|
Minagi olen prisma maaalustes parklates oma autot parandanud ja kobisema ei ole keegi tulnud. Pidevalt mustamäe prisma maaalune parka on putitajaid
täis   Kes tegeleb muusika systeemi paigaldamisega, kes millegi
muuga. Ise olen seal parandusi teinud ainult olude sunnil, kuna ilm on väga sitt olnud.
Muidu harrastan ikka garaasis käik ära teha.
|
|
|
|
krss
huviline
Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: VAG
|
postitati 17.11.04 11:05
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja MarkoC
suht mõnitaval viisil sai neile ka vesi peale tõmmatud, kuna seltskonnast tuli väga mitu naisterahvast just poest kah oma tsekikesed näppus |
Võtke õppust! Järgmine kord autot putitama minnes võtate sõbrannad kaasa ja ütlete, et nüüd shoppate 4 tundi, enne seda auto juurde mõttetu tulla . Sõbrannadel hea meel, turvadel pole kobisemist (eks nad ikka tulevad
tervitama, see ju nende töö), saate auto korda, ning see on juba teie enda mure, kuidas te niikaua aega veedate, kuniks naised shoppavad! Selle
shoppamise variandiga võib muidugi teeninduses käimine siiski odavamaks osutuda  
Kui tahad omada raudseid põhimõtteid, pead suutma murda oma põhimõtteid aeg-ajalt — et olla oma põhimõtte peremees. Mitte oma põhimõtte ori.
|
|
|
|
john
huviline
Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.11.04 11:07
|
|
|
4 tunniga jõuab päris paljugi teha 
|
|
|
|
Eeroz
huviline
Registreerunud 21.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: Saab 9-5
|
postitati 17.11.04 11:49
|
|
|
Endal läks eelmine talv bensupump õhtale aga kuna vana juba niigi häält tegi siis oli värskem juba igaksjuhuks asemele ostetud.
Ilm oli umbes nagu täna, laia lund tuli ja hakkasin linnast koju sõitma. Jõudsin Kadaka selveri juurde ja auto suri välja. Õnneks suutsin
parkimisplatsile veereda ja asusin viga otsima. Siis jõudsin bensupumbani mis enam häält ei teinud. Vanal Coupel see parema tagaratta juures põhja
all. Ega midagi, tõstsin külje üles ja nokitsesin seal pool tundi tagasihoidlike kaasas olnud tööriistadega ja sõitsin õnnelikult koju. 
Keegi ütlema midagi ei tulnud igatahes.
AUDI - Accelerates Under Demonic Influence
|
|
|
|
resnick
huviline
Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4 '93
|
|
john
huviline
Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.11.04 12:07
|
|
|
Kui muidu ei saa siis torka kõik kummid samas parklas katki ja hakka neid kõiki vahetama...   Saadki suvekad vahetatud! Huvitav mis nad siis teevad   
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 17.11.04 12:30
|
|
|
Olen isegi seal viletsa ilma korral pisiasju nokitsenud. Ütlema pole seni veel keegi midagi tulnud. Minu arvates, kui ma reostust ei tekita ja
poekülastajaid ei häiri, pole ka äraajamiseks põhjust. Asja tuleb siiski mõistusega võtta, päris mootoriswapi seal tegema ei hakkaks. 
|
|
|
|
AudiTeam
klubiliige ac aasta auto 2012 & 2013 võitja
Registreerunud 30.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S7 Sportback & Sport Quattro "Lang"
|
postitati 17.11.04 13:55
|
|
|
Tuleb turvale öelda et naised läksid poodi ja nendega koos koperdada ei viitsi - ja parklas niisama istumise asemel nokitsen veidi.
Nagu teada siis naistel läheb poodides ikka üsna mitu tundi 
Smoke Quattro Tires - Not Drugs
|
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
|
Sqad
huviline
Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: -
|
postitati 17.11.04 20:00
|
|
|
mustmäe prisma parklas..ee..jah tuldud küll mölisema..sõitsin õsimäelt koju..lund ja muud solki sadas taevast alla ja mingi hetk..krõpsti ei toimi
aknapesurid siis vurasin alla parklasse,et asja uurida jne võibolla aknapesu vesi otsas ja oleks siis kohe salt uue ostnud... ja niikui kapott lahti
ka kaks turvameest kohal,et ma nüüd turvaruumi jne pean tulema ja kutsuvad patrulli...aga siis ütlesin antke minna kutsuga ..ja sinnapaika see asi
jäigi..
ja aknapesurid ei toiminud kuna mingi voolik mis aknapesvedeliku paagist sinna kuhugi jookseb oli paagi küljest lahti..vat nii 
|
|
|
|