Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A6 C5 mõranenud peegel läheb kuumaks (Vastuseid: 15 | Vaatamisi: 1229)
Elroy
huviline

Registreerunud 19.02.12
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C5 1.9 TDI, 81kw

postitati 19.02.12 18:06 Tsiteeri
A6 C5 mõranenud peegel läheb kuumaks

Tagurdasin juhipoolse peegliga vastu puuoksa, mis surus peeglile mõrad sisse. Nüüd kui auto käivitan on peeglil koguaeg soojendus sees ja peegel on suht kuum. Kõrvalistujapoolne peegel on samas külm. Milline on peeglisoojenduse kaitse ja kui ma selle eemaldan, kas siis ei saa ka enam peegleid reguleerida. Ja mis asi seal üles võib ütelda, kui peegel pidevalt täiel võimsusel end soojendab?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Got burger? (Jeep)

postitati 19.02.12 18:11 Tsiteeri

Uue peegli peale ei kannata mõelda?
Tunduks nagu loogiline lahendus ;)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
AMX
huviline

Registreerunud 10.09.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 2.8 quattro 1992a, vw multivan 2.0bitdi 4motion 2016a

postitati 19.02.12 18:18 Tsiteeri

enda masinal sama mure! Samuti mõra sees, aga mul on isetumenevad peeglid, vb see mängib mingit rolli, kuna peegli soojenduse peale jäämine on ebaloogiline. Siis peaks olema vast kõrvalistuja poolne peegel samuti kuum! Aga jh ega siin muud lahendust ei ole kui uus peegel osta !

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Elroy
huviline

Registreerunud 19.02.12
Kasutaja on eemal

postitati 19.02.12 18:19 Tsiteeri

See intsident toimus alles eile õhtul. Loomulikult võtan uue peegli, aga kuni ma selle ükskord saan, siis uurin, mis teha tuleks, et seal midagi läbi ei kärssaks vms.

Ja ma ei tea võib-olla on ka mul isetumenevad peeglid, sinaka tooniga on nad igatahes, kui see midagi kellelegi ütleb. Olen alles 2 nädalat autot omanud, seega ei oska suurt midagi kosta.

Asun hetkel väljaspool Eestit kuskil pärapõrgus.

rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 19.02.12 18:22 Tsiteeri

Soojendusega "peegliklaas" võib koosneda neljast tähtsamast osast:

1. Peegelkihiga klaas
2. Vooluradadega soojenduskile
3. Plastkorpus, millele on liimitud soojenduskile ja soojenduskilele omakorda peegliklaas
4. Termostaat, mis katkestab teatud temperatuurini kuumenedes vooluringi

Kui klaas läks katki ja deformeerus, siis tõenäoliselt ei ole plastkorpuses paiknev termostaat enam tihedas kontaktis soojenduskile ega peegliklaasiga. Kui aga vooluring jäi terveks, siis kütabki täiega.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Elroy
huviline

Registreerunud 19.02.12
Kasutaja on eemal

postitati 19.02.12 18:27 Tsiteeri

Tänan, aga kas oleks siis mõistlik näiteks kaitse välja võtta või hakata peeglit lammutama või lüüa käega ja lasta asjal lihtsalt läbi kärsata.

Ma usun, et kui ma isegi telliks homme kuskilt teenindusest peegli läheks ikka nädal enne kui ma selle kätte saaksin. Rääkimata veel sellest, et ma maksaks vähemalt poole rohkem kui Eestis.

Ja veel, kuidas seda peegliklaasi üldse vahetada?

erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 19.02.12 18:31 Tsiteeri

Võta siis peegli küljest pistik lahti, kui und segab ;)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Elroy
huviline

Registreerunud 19.02.12
Kasutaja on eemal

postitati 19.02.12 18:33 Tsiteeri

Kuidas ma selle pistikuni pääsen, kas peegel tuleb korpusest lihtsalt välja?

audi121
huviline

Registreerunud 30.09.09
Kasutaja on eemal

Auto: a6 2004 3.0 tdi

postitati 19.02.12 18:34 Tsiteeri

Äkki on nii ,et vigane peegel läheb õige temperatuurini aga teine ei lähe piisavalt soojaks?

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 19.02.12 18:35 Tsiteeri

Võibolla natuke rumal küsimus, aga kas mitte c5-l ei kütagi teatud temp-st allpool kogu aeg? Ja ilmselt teine külm, sest läbi? Mis termostaadist jutt käib, peegli külge läheb kaks otsa, kas siis mõõdetakse ka ahela takistust kütmise ajal, et see liiga suureks ei läheks ehk üle ei kuumeneks või on ikka kogu aeg 12v peal ja kütab vastavalt elemendi võimsusele ja lõpp temp ongi suvel kõrgem?
muidu vaheta jah klaas välja ja kui peaks tulema kleepimata klaas, siis ära seda enne ära kleebi, pane alus külge ja siis iminapp peegliklaasi külge ja siis alles rihi peegel paika, kui alus juba auto küljes. Ma ei hakka siin kirjeldama, kui tore oli coupel neid peegliklaase vahetada, kuu jagu kep.i ette saanud kohe:P

audi121
huviline

Registreerunud 30.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 19.02.12 18:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Võibolla natuke rumal küsimus, aga kas mitte c5-l ei kütagi teatud temp-st allpool kogu aeg?

Peaks kütma automaatselt aga tsüklite kaupa mitte kogu aeg. Endal üks originaal peegel ja teine b-kas ja originaal läheb kiiremini ja kuumemaks kui teine? Räägin muidugi c6-est aga põhimõte peaks sama olema.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 19.02.12 18:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi121
Peaks kütma automaatselt aga tsüklite kaupa mitte kogu aeg. Endal üks originaal peegel ja teine b-kas ja originaal läheb kiiremini ja kuumemaks kui teine? Räägin muidugi c6-est aga põhimõte peaks sama olema.

Eks mõõda mõlemal takistus ära, mida väiksem takistus, seda suurem võimsus sama pinge juures. Muidugi jääb ka veel soojusjuhtivuse küsimus, kui B-osal on klaasi ja kütteelemendi vahel natuke paksem ja soojustisoleerivam teip, siis tulebki soe kauem läbi ja ka lõpptemp on madalam.

erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 19.02.12 18:49 Tsiteeri

Soovitan osta ikka originaalid - tulevad koos tagusega ja sobivad paika ilma keberniidita :)
(olen elus 1 korra ost b-osa peegliklaasi ja see kurat ei soojenend servadest - üsna nutune hetk oli servadest härmas ja uduse peegli kaudu maailma kaeda).

audi121
huviline

Registreerunud 30.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 19.02.12 18:53 Tsiteeri

Originaal oli 200+ euri ja oli kiire seega läks ajutiselt b-kas muidugi ilma isetumenevata ja see oli 20 euri. Vot.

rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 19.02.12 19:04 Tsiteeri

Uuematel C5'tel on peeglisoojenduse kaitse number 9. Kaitse on 10 amprine.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 19.02.12 19:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Mis termostaadist jutt käib, peegli külge läheb kaks otsa, kas siis mõõdetakse ka ahela takistust kütmise ajal, et see liiga suureks ei läheks ehk üle ei kuumeneks või on ikka kogu aeg 12v peal ja kütab vastavalt elemendi võimsusele ja lõpp temp ongi suvel kõrgem?

Ära üle mõtle :D

Osades peegliklaasi tagakaantes on sees termostaat. http://et.wikipedia.org/wiki/Termostaat
Õigem oleks siis öelda termolüliti.

See ei ole termotakisti/andur, mis peaks signaali juhtajusse andma. Sellepärast ei olegi rohkem otsi.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.7% - SQL: 72.3%]