Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: immo maha võtt (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 2268)
Skriib
huviline

Registreerunud 14.06.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad '08

postitati 01.02.12 09:53 Tsiteeri
immo maha võtt

vahetasin akut kui teise aku peale panin ja süüded läksin keerama hakkas immo tuli vilkuma.ei tea mis sellel hakkas.tänu sellele tahaksin tehase immot mahavõtta.aga tahaks mõnelt targemalt mehelt nõu saada et kuidas see asi täpsemalt käib.
äkki oskab keegi aidata?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 01.02.12 11:37 Tsiteeri

Ega sa ise saa sealt midagi maha võtta, kui tahad jäädavalt sellest lahti saada, peab panema immoploki asemele emulaatori. Aga ma arvan, et sinu variandi puhul piisaks pädevast kaablikutist kes immo uuesti tööle saab.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 01.02.12 12:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: samru
Ega sa ise saa sealt midagi maha võtta, kui tahad jäädavalt sellest lahti saada, peab panema immoploki asemele emulaatori. Aga ma arvan, et sinu variandi puhul piisaks pädevast kaablikutist kes immo uuesti tööle saab.

Vahemärkusena ütlen nii palju, et saab ka ilusti ajust välja progeda selle ning ploki minema visata.

Aga jah, antud juhul on vaja teha kaks liigutust VAG-COM-ga, et see tööle saada.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Skriib
huviline

Registreerunud 14.06.08
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.12 14:29 Tsiteeri

viingi mingi päev siis diagnosti auto ja vaatan mis seal siis räägitakse.nkn vaja seal veel m6ni viga ära kustutada.

sibidisah
huviline

Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.12 14:51 Tsiteeri

Ma enda masinal kiskusin selle immoploki sealt vahelt ära ja polnud midagi vaja seadistada.

VRB Motorsport
...turbo has gone titts up smoking and whistling like a [roppus]!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Skriib
huviline

Registreerunud 14.06.08
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.12 15:12 Tsiteeri

Tsitaat:
ma oleks ka rohkem huvitatud sellest kui teda ültse ei oleks.kuna mul juba kolmas auto sama jamaga koguaeg.vihale ajab see immo asi juba.eriti veel siis kui korralikult korda ei tehta:(
aga eks näib mis see kord räägitakse.

Ma oleks ka rohkem huvitatud sellest, kui teda üldse ei oleks, kuna mul juba kolmas auto sama jamaga kogu aeg. Vihale ajab see immo asi juba. Eriti veel siis, kui korralikult korda ei tehta. :( Aga eks näis, mis seekord räägitakse.

Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Kolmandal korral peatatakse sinu postitusõigus! Nõuded postituse keelelisele osale leiad siit."

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 01.02.12 16:37 Tsiteeri

Veel rohkem ajab vihale, kui selle eemaldad ja auto varsti maja eest ära viiakse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 01.02.12 16:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: sibidisah
Ma enda masinal kiskusin selle immoploki sealt vahelt ära ja polnud midagi vaja seadistada.

Enamuse autode puhul ikkagi nii lihtsalt ei pääse, kuna aju ootab immolt "kõik on korras" signaali ning kui seda ei tule, ei lähe mootor käima.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
sibidisah
huviline

Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.12 17:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: prj
Tsitaat:

Enamuse autode puhul ikkagi nii lihtsalt ei pääse, kuna aju ootab immolt "kõik on korras" signaali ning kui seda ei tule, ei lähe mootor käima.

Ühesõnaga mul joppas siis. :D Mul see garaasis alles veel, kui kellegil vaja läheb :D

VRB Motorsport
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 01.02.12 17:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: prj
Tsitaat:

Ühesõnaga mul joppas siis. :D Mul see garaasis alles veel, kui kellegil vaja läheb :D

See polnud siis originaal immo.

sibidisah
huviline

Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.12 17:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: automees6
Tsitaat:

See polnud siis originaal immo.

Ma ei tea ilma kirjadeta roheline metall karp oli, võibolla seespool on kirjad aga ise arvan küll et see tehase immo. Autoks oli muidugi audi 80.

VRB Motorsport
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 26.6% - SQL: 73.4%]