h.u
huviline
Registreerunud 04.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C7 BiTDI
|
|
sileem11
huviline
Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: G30LCI, B6,C3
|
postitati 02.01.12 07:33
|
|
|
Kuidagi eriti odav on, kus läbisõit kirjas on, 125 kw konfis mootor on miskipärast vähelevinud. Kui aus asi on siis on väga magus pakkumine, aga leedu
värk, kindlasti on kusagil kalad sees. 
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 02.01.12 08:20
|
|
|
Sarnaste autode hinnad algavad Saksamaal 20000 eurost.
Võib arvata, et kuskil on midagi elutähtsat taastatud, aga üliodavalt hakkama saadud.
|
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 02.01.12 08:51
|
|
|
Minu soovitus oleks nii uut autot otsides alustada auto otsingutega näiteks Audi Tallinna müügisalongist. B8 A4-sid on Eestisse müüdud juba omajagu ja
neid peaks olema ka järelturul saadaval. Miks ma sellist asja soovitan? Sest nt 2009a Eestist uuena ostetud autol on kindel hooldusajalugu olemas.
Mõnel juhul kehtib veel ka garantii. Igal juhul kindlam osta Eestist selline auto natuke kallimana ja olla kindel auto minevikus, kui osta nö põrsas
kotis odavama raha eest. Mina käituksin sedasi, kuid see olen mina.
|
|
|
|
Robinson
klubiliige
Registreerunud 05.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.01.12 09:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jokerAudi
Minu soovitus oleks nii uut autot otsides alustada auto otsingutega näiteks Audi Tallinna müügisalongist. B8 A4-sid on Eestisse müüdud juba omajagu ja
neid peaks olema ka järelturul saadaval. Miks ma sellist asja soovitan? Sest nt 2009a Eestist uuena ostetud autol on kindel hooldusajalugu olemas.
Mõnel juhul kehtib veel ka garantii. Igal juhul kindlam osta Eestist selline auto natuke kallimana ja olla kindel auto minevikus, kui osta nö põrsas
kotis odavama raha eest. Mina käituksin sedasi, kuid see olen mina. |
Enamus eestlasi soovivad siiski osta auto alla turuhinna hiljem küll kirudes,et masin ei taha koos püsida+veel miljon anomaaliat jne. Kui Leedukas pakub antud autot sellise hinnaga siis arvatavalt oleks see masin
juba enne tema kätte sattumist müüdud.Muidugi seda sellisel juhul ,kui masin ühes tükis ja garanteeritud jutuga mida ta hetkel pakub.Kuid see selleks,
eks igaüks otsusta ise mis sobib.
|
|
|
h.u
huviline
Registreerunud 04.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C7 BiTDI
|
postitati 07.01.12 13:30
|
|
|
Nonii. Semul masin käes ning vististi rahul. Erilisi vigu esialgu ei ole, rool tundub ainult natukene kange ja raske võitu. Ei tea kas peabki olema
nii? Mõni ütleb, et peab. Aga tõesti hea hinnaga saadud. Vast ei hakka lagunema. :p
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 07.01.12 13:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: h.u
Nonii. Semul masin käes ning vististi rahul. Erilisi vigu esialgu ei ole, rool tundub ainult natukene kange ja raske võitu. Ei tea kas peabki olema
nii? Mõni ütleb, et peab. Aga tõesti hea hinnaga saadud. Vast ei hakka lagunema. :p |
No te ju proovisite sarnaseid masinaid teisigi, ega ju siis ei lähe ilma teistega võrdlust omamata ostma? Seda masinat saaks ka uuena proovida, ei
tohiks selliseid küsimusi küll tekkida, seda enam, et äärmiselt imelik on foorumis küsida, et "kuidagi kange tundub", kuidas teile tundub, me ju
pole seda masinat proovinud
|
|
|
Fubatsu
huviline
Registreerunud 18.01.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B8
|
postitati 19.01.12 13:34
|
|
|
nii? Mõni ütleb, et peab. Aga tõesti hea hinnaga saadud. Vast ei hakka lagunema. :p |
Sai ka endale soetatud A4 B8. Enne uurisin võimalikult palju konkreetse kere, mootorite ja lisavarustuse kohta. Tõsi eesti keeles infot pole, aga
inglise keel aitab hädast välja.
Mul on 2,7 TDI V6 ja tollel käib rool väga kenasti - loomulikult millega võrrelda!!?? Ise varem proovides ei märganud olulisi erinevusi rooli
raskuses, isegi kui rehvi/velje mõõdud ja mootorite kaalud autodel erinesid.
Igatahes, kui arvestada selle auto confi (lisavarustust), siis nii ulme odav see polegi. Aga nagu arvatavasti isegi kuulnud oled, siis leedukad suht
sulid! Aga petta võid saada ka kaasmaalase käest!
Eks see riskibusiness ole...
|
|
|
Robinson
klubiliige
Registreerunud 05.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.01.12 13:59
|
|
|
Arvan,et roolivõimendi pump ära muud ei miskit!
|
|
|
aikapoiss
huviline
Registreerunud 27.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 2,7tdi Avant Quattro 2006a.
|
postitati 25.01.12 14:06
|
|