Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Kompuutri tabloo pime (Vastuseid: 14 | Vaatamisi: 1838)
maido123
huviline

Registreerunud 23.01.11
Kasutaja on eemal

Auto: A8 3,7 2002a quattro

postitati 03.10.11 13:39 Tsiteeri
Kompuutri tabloo pime

Tegu jätkuvalt A8 3,7 2002a.

Teema selles, et hommikuti auto tööle pannes on kellade vaheline kompuutri tabloo pime, mitte midagi ei näe. Kui aga mõniaeg sõitta, siis hakkab vaikselt pilt ette tagasi tulema. Millest selline värk tingitud ja kas on oht, et kustub ükskord lõplikult ära?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 03.10.11 15:12 Tsiteeri

Pime nagu poleks taustvalgust või pime nagu poleks pilti tekitavaid piksleid?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
maido123
huviline

Registreerunud 23.01.11
Kasutaja on eemal

postitati 03.10.11 17:39 Tsiteeri

Ekraan täielikult must, nagu välja lülitatud tv ja mõne aja pärast hakkab ähmaselt pilti ette koguma. Ei kujutagi ette kumb varjant või kuidas ma seda vaatan?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 03.10.11 18:53 Tsiteeri

Päevavalguses ei tee vist vahet, aga vaata pimedas, siis on siiski selgelt näha, kas taustvalgustus lülitub koos süütega sisse või ei.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
maido123
huviline

Registreerunud 23.01.11
Kasutaja on eemal

postitati 04.10.11 05:51 Tsiteeri

Tundub et taustvalgus on siiski pime, aga kuidas se siis hiljem vaikselt jälle põlema hakkab? Tundub, et auto soojenedes hakkab valgustus ka tagasi tulema. Kui auto päeval seisab, siis pole midagi, just hommikul on pime. Kuskil nädal tagasi hakkas jamama.

rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 04.10.11 05:53 Tsiteeri

Et teistel arusaadavam oleks, võiks mainida kas tegemist ühevärvilise või mitmevärvilise tablooga ?

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
maido123
huviline

Registreerunud 23.01.11
Kasutaja on eemal

postitati 04.10.11 06:08 Tsiteeri

Tegemist mitmevärvilise tablooga

maido123
huviline

Registreerunud 23.01.11
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.11 15:48 Tsiteeri

Probleem jätkuvalt õhus. Kuidas seda taustvalgustust kontrollida või vahetada kui vaja ja kas kodustes tingimustes on võimalik selliseid töid teha?

prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 17.11.11 15:57 Tsiteeri

Kogu displei on vaja ilmselt välja vahetada.
Nii palju, kui mina näpuvahel oma B5 displeid hoidsin, siis midagi parandada seal ei anna.
Kõik on väike, ühes tükis ning igate pidi kinni liimitud...

Igaks juhuks võib muidugi vaadata, kas toide igale poole kenasti jõuab. Viga võib olla ka mitte displeis, vaid kelladeplokis...

Kodustes tingimustes on võimalik teha, aga oleneb kas kodu meenutab natuke elektroonikalaborit (nagu näiteks minu puhul vahel on :D) või mitte.
Ise ma näiteks ei viitsinud mässata displeiga ning lasin DIA-s vahetada.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
maido123
huviline

Registreerunud 23.01.11
Kasutaja on eemal

postitati 18.11.11 06:57 Tsiteeri

Ega ise vist ei oskagi jännata selle displeiga ja üldse see elektroonika on nagu kosmoseteadus minu jaoks. Eks tuleb tartu reis endalgi ette võtta, ennem kui tabloo jäägitult pimedaks jääb. Pimeda displeiga suht jama liigelda.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 18.11.11 07:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: maido123
Ega ise vist ei oskagi jännata selle displeiga ja üldse see elektroonika on nagu kosmoseteadus minu jaoks. Eks tuleb tartu reis endalgi ette võtta, ennem kui tabloo jäägitult pimedaks jääb. Pimeda displeiga suht jama liigelda.

Mismõttes jama, ei näe raadiokanaleid või:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
A-kaheksa
huviline

Registreerunud 23.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 4,2Q, Mondeo 11

postitati 18.11.11 08:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: prj
Kogu displei on vaja ilmselt välja vahetada.
Nii palju, kui mina näpuvahel oma B5 displeid hoidsin, siis midagi parandada seal ei anna.
Kõik on väike, ühes tükis ning igate pidi kinni liimitud...

Igaks juhuks võib muidugi vaadata, kas toide igale poole kenasti jõuab. Viga võib olla ka mitte displeis, vaid kelladeplokis...

Kodustes tingimustes on võimalik teha, aga oleneb kas kodu meenutab natuke elektroonikalaborit (nagu näiteks minu puhul vahel on :D) või mitte.
Ise ma näiteks ei viitsinud mässata displeiga ning lasin DIA-s vahetada.

Mitmevärvilist displayd minu teada ei vaheta keegi Eestis. Üldse selle display ühendus on ülidebiilne. Kui armatuur on lahti nokitud, siis saaks veenduda, et kas display on üldse vigane, või hoopis taustavalgustuse LED-id jamavad.

Auto LCD displayde remont ja vahetus, armatuuride remont.
www.harteron.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
maido123
huviline

Registreerunud 23.01.11
Kasutaja on eemal

postitati 19.11.11 08:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Tsitaat:
Algselt postitas: maido123

Mismõttes jama, ei näe raadiokanaleid või:P

No igasugused hoiatus ja ohu märgid kuvatakse sinna displeile ju.

exelero
huviline

Registreerunud 16.10.11
Kasutaja on eemal

postitati 28.02.12 23:49 Tsiteeri

Oled ehk saanud vastuse oma displei probleemile? Minul on ka samasugune probleem, auto samuti D2 2002.a.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
maido123
huviline

Registreerunud 23.01.11
Kasutaja on eemal

postitati 04.03.12 13:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: exelero
Oled ehk saanud vastuse oma displei probleemile? Minul on ka samasugune probleem, auto samuti D2 2002.a.

Taustavalgustuse viga oli, 1h elektriku juures ja korras.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 29.0% - SQL: 71.0%]