Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A4 kesklukupump (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1213)
reio25
huviline

Registreerunud 15.09.11
Kasutaja on eemal

postitati 22.09.11 10:53 Tsiteeri
A4 kesklukupump

Lõpetas oma töö 2000. aasta A4 keskluku vaakumpump, mille varuosanumber on 8DO 862 257C.
Otsisin romulatest asendust, kuid põrkusin kokku probleemiga, et täpselt sama numriga pumpa ei ole mitte üheski ning esindusest ei taha osta, sest selle hind on uuena 536€ !!!
Romulates leidus küll samasuguse algusnumritega variante, kuid lõputäht erinev ning neid külge proovides avanesid/sulgusid uksed nii kaua kuni signalisatsiooni ei kasutanud. Peale signa peale ning maha lülitamist hakkasid autol ohutuled põlema ning pump enam ei toiminud.
Kas on võimalik neid nö teistsuguse lõputähega kesklukupumpasid ka ümber ehitada/programmeerida või ongi ainukene variant soetada täpselt sama koodiga varuosa?
Kui kellelgi juhtub olema samasugune pump üle ning on nõus seda mõistliku raha eest pakkuma, siis oleksin valmis selle ära ostma.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Plinger
huviline

Registreerunud 07.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: Škoda Superb

postitati 22.09.11 11:40 Tsiteeri

A4 kesklukupumpadel on tüüpveaks mootoris labade purunemine. Ilmselt sinugi omal see viga. Mina sain omale samuti kasutatud aga teistsuguse lõpu tähega pumba. Võtmest toimis ka uue pumbaga kõik, aga puldist mitte. Võtsin siis oma vana pumba elektronplaadi ja vahetasin selle uue pumba plaadiga ära, millel mootor töötas. Mõni minut tinutamist ja asi töötab nagu peab, ei midagi keerulist :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 22.09.11 11:59 Tsiteeri

Kuna romulates on palju ka Suurbritanniast pärit autosid, siis neil on kesklukud tõesti natuke erinevad ja ka teiste koodidega.
Esimene erinevus, mis näiteks A4 B5 puhul silma hakkas, oli see, et UK versioonil on külge ühendatud elektrooniline pasun, Mandri-Euroopa omal aga elektromehhaaniline ruupor-röökija.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
reio25
huviline

Registreerunud 15.09.11
Kasutaja on eemal

postitati 24.09.11 19:56 Tsiteeri

Supper - tänud Plinger!!!
Ostsin E tähelise lõpuga pumba ühe nn autode lammutaja käest ja kusjuures kaks korda soodsamalt kui ametlikud romulad mulle pakkusid (asub Laagri Maksimarketi taga ja tegelebki enamuses Audide jupitamisega) ning opereerisin sellele külge minu vana keskluku trükiplaadi. Nokitsemine võttis kokku mul umbes kaks tundi ning tulemuseks oli töötav kesklukk ja rõõmus mina koos veel rõõmsama rahakotiga, sest säästsin umbes 480€ (kui oleksin uue varuosa lasknud esinduses paigaldada) :D.
Tegevusest jäi järele aga üks töötav elektronplaat/trükiplaat, mis kuulub pumbale 8DO 862 257E. Kui kellelgi sarnane probleem ning mainitud kood just temale sobilik, siis oleksin nõus selle nö sümboolse summa eest ära andma.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
kanna
huviline

Registreerunud 29.09.11
Kasutaja on eemal

postitati 29.09.11 13:07 Tsiteeri

Mul on sarnane probleem aga läbi on elektroonika pumba peal. Koodiks on 8d0862257b. Kas on võimalik mine muu variandi elektroonika peale panna ja ümber programmeerida? Sellist B varianti on kasutatult raske saada ja uuena on väga kallis.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 20.0% - SQL: 80.0%]